Afdeling riemen
Afdeling riemen is opgezet op basis van vele jaren ervaring op het gebied van riemen en andere mode accessoires.
Door onze korte lijnen met onze leveranciers hebben wij regelmatig nieuwe modellen en kleuren.
Tjiske Jans
Goede levering, artikel niet geheel naar mijn verwachting
Antwoord van Afdeling riemenDag Tjiske, dank je wel voor je beoordeling, maar wat was dan niet geheel naar je verwachting?
Susanne van Batenburg
Veel keus en snelle levering top
Hoe beoordeel je Afdeling riemen?
Susanne Roos
Makkelijke bestelprocedure
Magda Wauman
Correct verloop van bestelling tot levering.
Froukje Karelse
Goede service. Goed toegankelijk toen ik een herstelmail stuurde.
Dianne Erven
Goede prijs/ kwaliteit verhouding, en een snelle service!
Jolanda van Dalen
Snel geleverd en goed verpakt👍
Antwoord van Afdeling riemenDank je wel Jolanda voor je fijne beoordeling!
Cindy Fieman
Snelle en nette levering
Bianca Schrotenboer
Goede service!
Marie-José Niessen
Hele mooie bijzondere riem
Jan Donkers
Mooie riem, snel geleverd
Antwoord van Afdeling riemenBedankt Jan voor je goede beoordeling. Hopelijk heb je lang plezier van je riem!
Erik Verhoeven
Prima service. Riem was niet in de juiste maat meer verkrijgbaar. Toch een maat groter besteld om te proberen, maar was te lang. In overleg met klantenservice teruggestuurd en werd kosteloos op juiste lengte vermaakt in atelier. Top!
Antwoord van Afdeling riemenDank je wel Erik, fijn dat je ons zo goed beoordeeld hebt. Wij hopen dat je veel plezier van de riem zult hebben!
Erna Giesbergen
Goede service snelle levering
Joyce Schultz
Antwoord van Afdeling riemenDank je wel Joyce, fijn dat je ons zo goed beordeeld hebt. Heel veel plezier van je mooie riem!
H.T Buwalda-Pham
Gesp van riem is in zeer slechte staat, is cadeau maar je schaamt je om de gesp. Dus maar niet weer iets bestellen.
Volgende antwoord van webshop gekregen.
"De riem die u gekozen hebt is een afhangceintuur met een z.g. vintage gesp d.w.z. een ander woord voor een z.g. 2e hands gesp. Meestal wordt dit gebruikt in de mode industrie en voor mode accessoires. Uw gesp is dus niet in zeer slechte staat maar heel trendy. Als u hier niet van houdt dan hebt u echt de verkeerde keuze gemaakt."
Is natuurlijk onzin er stond nergens dat het een 2e hands gesp was.Antwoord van Afdeling riemenHet is ook geen 2e hands gesp, het is een z.g. 2e hands gesp. Anders moet u het eens opzoeken op Wikipedia/internet.
Birgit Gregorshöfer
Prachtige riem!
Guendaline Stinkens
Goeie prijs kwaliteit
Ingrid Van Olmen
Snelle levering en goede communicatie
Esther Verhoeven
Goede service en de riem was prachtig
Ria Oortgiesen
Mooie riem, prachtig leer
Antwoord van Afdeling riemenDag Ria, fijn dat je ons zo goed beoordeeld hebt en veel plezier van je mooie riem!