Afzetbak.nl
Onze afzetbakken worden door heel Nederland geplaatst, dus ook bij u voor de deur. Bij ons is het 24/7 mogelijk om een container te bestellen.
Dirk Wassenburg
Makkelijk te bestellen, goede communicatie. Alles perfect geregeld
Elshad
Ik ben zeer tevreden over de service. De container werd snel geleverd en toen ik vroeg om hem op te halen, werd hij ook direct weer opgehaald. Er zijn maar weinig bedrijven die zo snel en efficiënt werken. Zeker een aanrader!
Remco
Goede prijzen en snelle servive
Hans
Bak besteld , ondanks gladheid etc. op tijd gebracht en na het weekend weer vroeg opgehaald. Grote klasse, mijn complimenten.
Singh
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuisbezorgd en op tijd afgehaald
Ive
Precies op de aangegeven plek geleverd, op tijd en weer opgehaald zoals afgesproken
Eric Nootebos
Snelle en goede service, vriendelijk en fijn contact
Roderick
Goede service, goed bereikbaar, kunnen snel schakelen
Christine
Supersnel enngoed geregeld, vriendelijke chauffeur gaf duidelijke uitleg over de asbest bak 👍🏼
Andre Kreeft
Zeer makkelijker te bestellen. Goede service.
Peter
Duidelijke communicatie, alles per mail en bij het afleveren met de chauffer die keurig vragen stelde over gewenste locatie. Prima!
Suzanne
Snelle, nette levering. Goed geplaatst en snel weer opgehaald. Prima!
Ronald Vrijenhoek
Goede service, geen klachten!
Renate
Goede, betaalbare en snelle service. Duidelijke website.
Leonien Manuputty
Een goede service en klantvriendelijk
Ronald kranenburg
donderdag besteld en de volgende dag is de container bezorgd snelle levering vriendelijke chauffeurs het van top geregeld dit is echt een aanrader bestel bij afzetbak.nl
Dirk Nieland
makkelijk bestellen en wordt binnen gevraagde tijd geleverd
willem
Alles is volgens afspraak gegaan en word goed geholpen aan de telefoon.een aanrader als je een bak wilt huren simpel en snel
Marcel van Henten
Uitstekende service en snelle leveringen
Dennis
Goede service, Makkelijke en duidelijke website. Goede communicatie en een volgsysteem zodat je kan zien waar je bak is als hij onderweg naar je toe is.