Aimmea
Er zijn -wat ons betreft- geen regels voor wat je wel en niet moet dragen, op welke leeftijd of maat.
Daarom zijn de ontwerpen van Aimmea ‘age-less’ en gemaakt voor alle pasvormen!
C. Poelen
Snelle
Antwoord van AimmeaDank je wel!! :)
Petra Koster
Fijn bedrijf. Persoonlijke benadering dmv aandacht en een lief kaartje bij de bestelling. Mooie kwaliteit en prachtige producten. Ik ben groot fan en draag bijna elje dag wel iets van Aimmea.
Antwoord van AimmeaDank je wel Petra! Je maakt ons harde werk nog leuker dan het al is met jouw enthousiasme! Liefs! Maria
Hoe beoordeel je Aimmea?
Peggy D
Geweldige service, vlotte levering van een attent pakket. De kleren zitten geweldig ❤️
Antwoord van AimmeaWat geweldig fijn om te horen! Dank je wel Peggy! Welkom bij Aimmea :)
Marja
Eerlijk bedrijf met aparte mode voor alle maten! Kleding waar je je goed in voelt. Altijd antwoord bij vragen, die persoonlijk naar volle tevredenheid worden afgehandeld.
Antwoord van AimmeaHier worden we blij van Marja :) Dank je wel!
Famke
Aparte mooie kleding voor de grotere maat ☺️
Antwoord van AimmeaDank je wel Famke! Geniet van je aankoop!
Cecile Hendrix
broek veel te laat geleverd en duidelijk een ander verfbad dan shirt. De notitie bij de levering van het shirt was: broek komt later…….
Antwoord van AimmeaDag Cecile, bedankt voor je review, we zijn blij dat je het met ons deelt. We willen graag even een toelichting geven op je ervaring. Je had een pre-order geplaatst, we geven altijd een verwachte leverdatum op en om je een plezier te doen hadden we de t-shirts alvast eerder gestuurd. De broek kwam later omdat deze ook gepland stond voor later. Een klein kleurverschil tussen batches kan inderdaad plaatsvinden maar de kleur taupe - die je bestelde - heeft bij ons weten een vrij constante basiskleur. Mocht je toch niet tevreden zjn, je mag gewoon bij ons ruilen, ook met een pre-order (zolang deze ongedragen is). Heb je nog vragen, laat het gerust weten. We helpen je graag verder :) Liefs! Team Aimmea
Petra Creteer
Goede service. Lekkere pasvorm.
Antwoord van AimmeaDank je wel Petra! Lief dat je het laat weten!! Geniet van je aankoop
Mar
Snelle en goede service
Antwoord van AimmeaFijn om te horen dat je blij bent met onze service! Liefs!
Karin
Al jaren klant bij Aimmea. Superfijne winkel met goede service van klantvriendelijke mensen. Blij dat ik Aimmea gevonden heb!!
Antwoord van AimmeaDank je wel Karin! Worden we zo blij van hier :)
Marleen Geerts
Zeer vlug geleverd en weer een zeer mooi kleedje
Antwoord van AimmeaJe hebt dan ook wel een heel speciale jurk besteld Marleen, we vinden het heel fijn om te horen dat je er zo blij mee bent! Liefs!!
Ine Grievink
Mooie prijzen, mooie producten
Antwoord van AimmeaFijn om te horen Ine, dank je wel! Geniet van je aankoop! Liefs!!
Hendriekje Relou
Geweldig, het shirt had draagsporen. Mij is beloofd dat ik er een nieuw bij krijg als ze weer binnen zijn. Ik ga ervan uit dat dat ook gaat gebeuren. Heb er alle vertrouwen in
Antwoord van AimmeaDag Hendriekje, fijn dat we je zo blij hebben kunnen maken! Je 'nieuwe' shirt komt er snel aan ;) Liefs!!
Marielle Moeskops
Klantenservice ok maar er is verwarring rond de vorm van dit kleed .
Antwoord van AimmeaDag Marielle, dank je wel voor je review! Als we iets kunnen toelichten laat het ons vooral weten ok! Liefs!
Mieke
Prima produkt...prima service
Antwoord van AimmeaDank je wel Mieke!!! Lief dat je het laat weten op deze manier! :)
Pauline
Snelle en keurig geleverd, netjes verpakt, persoonlijk kaartje en mooie kleding van fijne materialen.
Antwoord van AimmeaDag Pauline, je maakt ons blij met je fijne review! Bedankt dat je de moeite nam om te laten weten hoe blij je bent met ons! Wij zijn ook blij met jou! Liefs! Team Aimmea
Isa
Altijd top!
Antwoord van AimmeaFijn Isa, dank je wel!
Hilda Strikwerda
Snelle levering mooie kleding 👍
Antwoord van AimmeaFijn om te horen Hilda! Dank je wel!
Pauline
Echt een super
Antwoord van AimmeaDank je wel Pauline!! Liefs!!
Angelique de Groot
mijn favoriete kledingmerk. Stijlvol, kwaliteit, net ff anders en ook nog bewust geproduceerd en verzonden. Top!
Antwoord van AimmeaDank je wel lieve Angelique! Geniet van je midi t-shirt! Liefs! Maria :)
Anneke Minnaar
Heel snel ontvangen, ik had deze jaren geleden ook al gekocht, ik denk wel zes jaar geleden. En was echt aan vernieuwing toe, iets andere pasvorm, maar ook geweldig weer, Ik ben er weer heel blij mee...
Antwoord van AimmeaFijn om te horen Anneke! We zijn zo blij dat we die stof weer hebben weten te bemachtigen! Geniet van je maxi trui-jurk :) Liefs, Maria