Airco Outletshop
Webwinkel gericht op de verkoop en montage van airco en warmtepomp gerelateerde producten, die tegen een zeer scherpe prijs in de markt worden verkocht.
9,9
114 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 114 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • J v Gils
  Review voor Airco Outletshop

  De installatie is recent gedaan. 3 binnen units en 2 buiten units in strakke omkasting. In overleg een zodanige plaatsing dat de hoeveelheid goten buiten binnen de perken is gebleven. Installatie uitgevoerd binnen 1 maand na de goedkeuring van de offerte. Het hele traject, inclusief installatie, ging van een leien dakje en is netjes uitgevoerd. Tevoren had ik de installateur een aansluitpunt voor de units laten maken. Hij heeft nog even rechtstreekse afstemming met airco-outletshop gehad over de vereisten. Bij vragen werd er vrij snel en adequaat gereageerd en ook tijd geïnvesteerd. Een fijne shop daar in Heinenoord. Ben benieuwd naar de werking en energieverbruik van het systeem over een langere periode.

 • Brigit en Evert van de Kamp
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  We hebben een LG airco in de woonkamer laten plaatsen van een oude woning. Daar was geen goed stopcontact en daarvoor moesten we een manier vinden om naar het bijgebouw te komen. Na wat overleg is er een zeer goede oplossing voor ons bedacht. Bij het aanleggen ook nog overlegd met de vakman waar en hoe we de stroomleiding zouden leggen enz. Zeer tevreden en zeer goede vakman, werkt heel netjes en met mooie materialen. Ook de Airco is zeer vakkundig opgehangen en geïnstalleerd samen met de buitenunit en keurig afgewerkt met mooie afvoerleidingen van het condens. Complimenten , alles tijdens montage in uitstekend en prettig overleg. Zeer Tevreden over de snelle en ook prettige levering en samenwerking.

 • Hoe beoordeel je Airco Outletshop?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • John Chardonnens
  Review voor Airco Outletshop

  Wij hebben 3 losse units laten plaatsen waarvan 1 op de dakkapel. We zijn hier super tevreden over. De monteurs werkten erg netjes en waren behulpzaam en vriendelijk. Ook de uitleg was zeer naar wens, tevens prettig dat 1 dag later Thomas ons belde of alles naar tevredenheid was. Ik zeg..ga zo door met deze uitstekende service!

 • Robbert
  Review voor Airco Outletshop

  Personeel is kundig en wij kregen goede begeleiding en een offerte op maat. De monteurs gingen erg netjes te werk en dachten goed mee. Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor de Airco Outletshop.

 • Michiel Berberich
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  We hebben 2× een airco laten plaatsen en allebij de keren super service en vakkundige installatie. Ga zo door airco-outletshop!

 • D van Laar
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  Goede communicatie van kantoor en installateur bij de planning en uiteindelijke uitvoering! Thomas en Ricardo bedankt

 • Peter van Calmthout
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  Fijn bedrijf, prima advies en keurige installateurs die netjes werk hebben geleverd!

 • Marcel
  Review voor Airco Outletshop

  Onze ervaring: de airco outlet shop is een prima webwinkel om zaken mee te doen! Goede uitleg door Jeffrey, snelle levering van de airco. Ook de monteurs leveren prima werk, met alles in overleg

 • John Kelderman
  Review voor Airco Outletshop

  Een goede thuis gesprek met Jeffrey, die al snel reagereerde op je mail. Alles is gegaan volgens de afspraak. Monteur netjes en zorgvuldig geplaats op de juiste lokatie. Kortom gewoon een top bedrijf. Een dikke 10.

 • Bas de Gast
  Review voor Airco Outletshop

  Airco Outletshop is naar mijn mening 5 sterren waard. Het huisbezoek vooraf was informatief en prettig, de aanvankelijke afspraak werd vervroegd (op initiatief van Airco Outletshop) wat zeer goed uitkwam omdat ik zonder verwarming zat. De installatie werd keurig geregeld door twee vriendelijke vakmensen. Verder is Airco Outletshop telefonisch steeds bereikbaar gebleken muv van 1 keer , toen werd ik echter dezelfde dag teruggebeld. Maar bovenal ben ik zeer content met de airco die hier de effectief de kou verdrijft. Van harte aanbevolen.

 • Familie Wiersma
  Review voor Airco Outletshop

  Na enige oriëntatie bij Airco Outletshop terecht gekomen vanwege de airco's, tarieven en overzichtelijke website. Een afspraak is zo gemaakt en kunnen snel komen voor een offerte op maat. Na een uitgebreide en kundige uitleg op locatie overgegaan op koop van in totaal 3 airco's/inverters. Levering was vlot en installatie ging netjes en keurig (2 heren uit Arnhem staat me nog bij). Na enige tijd was er een issue met een van de airco's, kan gebeuren. Het issue is snel verholpen na keurig contact en volgens afspraken. Ook nu nog kan je bellen met -technische- vragen en krijg je snel antwoord. Het meest prettige vind ik dat men weet wie je bent als klant. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan in mijn omgeving.

 • Carl Hof
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  Bij de installatie wat onvoorziene dingen tegengekomen bij het huis waardoor er wat vertraging dreigde. De installateurs hebben het plan aangepast en de installatie afgemaakt binnen het afgesproken termijn. Heel fijn dat bij tegenslagen het team beschikt over veel ervaring.

 • Janet
  Review voor Airco Outletshop

  Mijn ervaring: de airco outlet shop is een prima webwinkel om zaken mee te doen!

  Dit bedrijf is goed telefonisch bereikbaar, snelle reactie, prima offerte en vlotte probleemloze montage. Vriendelijke, vlotte medewerkers en monteurs die meedenken over de beste oplossing voor plaatsing airconditioning.

  Monteur doet netjes schoenen uit (binnen voor montage). En oplevering is nagenoeg brandschoon, geen omkijken naar.

  Ook de betaling kost nauwelijks moeite door bijgevoegde betalings link in de e-mail.

  Kortom welverdiende complimenten voor de gang van zaken bij de airco outlet shop!

 • M.K.van Hoogdalem
  Review voor Airco Outletshop

  Volgens afspraak keurig op tijd geleverd voor afloop energiecontract. Werkt sinds begin mei 2022 uitstekend en levert een grote besparing op gasverbruik.

 • Ute Helka
  Review voor Airco Outletshop

  Tweede aanschaf van airco bij Airco Outletshop, weer prima tevreden! Grote airco laten plaatsen voor het verwarmen van de woonkamer in de winter. Verwarmen gaat super en is zuinig in elektriciteit kamer is behaaglijk warm. Installatie is zeer vakkundig gedaan!

 • Evert
  Review voor Airco Outletshop

  Airco Outletshop heeft een aircosysteem in onze woonkamer gemonteerd. Daar wij geen standaard indeling hebben is men eerst bij ons geweest om een maatwerk advies te geven. Vervolgens ontvingen wij een keurige offerte en duidelijke informatie over de werking en installatie van het systeem. We zijn ook in de showroom geweest waar we prettig zijn ontvangen en goed antwoord hebben gekregen op onze vragen. het systeem is nu geïnstalleerd en voldoet volledig aan de verwachtingen. het installeren verliep prettig. De installateurs hebben alles keurig afgewerkt.

 • Tanushree Roy
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  Good communication. Very helpful staff. They listen and understand your wishes and desires. Especially good with non-Dutch speaking clients. The installation is quick and they tried to make it as custom as possible. Overall splendid service and experience. Forgot to mention the price and product are also good.

 • Theo van Lubeek
  Review voor Airco Outletshop

  Wij zijn door Airco-Outletshop fijn geholpen, op kundige wijze is onze situatie bekeken, en is er een compleet systeem van 1 buiten unit en 4 binnen units geleverd. De montage is in 2 dagen, zoals afgesproken uitgevoerd. De monteurs hebben alles keurig gemonteerd, uitgelegd en netjes achter gelaten. we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen Airco-outletshop zeer wel aanbevelen.

 • M. Schuurman
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  Helemaal top! Eerst netjes geholpen en van goed advies voorzien in de showroom waar we alle producten konden bekijken en vergelijken. Besloten om 2 airco's te nemen; 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Het plaatsen is zeer netjes gedaan door 2 keurige monteurs die heel netjes hebben gewerkt. Wij hebben voor kwaliteitsproducten gekozen en de prijs viel ons mee in vergelijking met andere zaken waar wij waren geweest. Kortom, zeer tevreden.

 • Henk Hartman
  Geverifieerde klant van Airco Outletshop

  Netjes geïnstalleerd