AircoShopNederland
Michel
Goed advies en een snelle levering
M Hugen
Goede en snelle service
Hoe beoordeel je AircoShopNederland?
Edward De Groot
Snelle levering, doen wat ze zeggen
Willem
erg slechte service
airco besteld maar leveren ho maar.
meer dan 3 maanden moeten wachtenAntwoord van AircoShopNederlandBedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het erg vervelend dat u de levertijd als negatief heeft ervaren.
Uw bestelling is geplaatst op woensdag 2 juli 2025 om 19:04 uur. Kort daarna hebben wij contact met u opgenomen om te laten weten dat het bestelde model tijdelijk was uitverkocht. Daarbij hebben wij direct twee opties geboden: wachten tot de nieuwe voorraad (verwacht begin september) of een terugbetaling.
In de tussentijd is er op 15 juli en 29 juli via e-mail opnieuw contact geweest om u op de hoogte te houden van de levertijd. Uiteindelijk is uw bestelling geleverd op woensdag 10 september 2025 om 12:21 uur – dus na ruim 2 maanden.
Wij begrijpen heel goed dat wachten nooit fijn is, maar willen benadrukken dat we steeds transparant hebben gecommuniceerd en u steeds een keuze hebben gegeven. Gelukkig hebben we de bestelling volledig en netjes kunnen leveren.
We hopen dat u inmiddels tevreden bent met uw aankoop en wensen u veel plezier van uw airco. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder. -
Mr De ruiter
Goed verlopen
Antwoord van AircoShopNederlandHartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Albert
zeer goede service, bij mijn bestelling ontbrak er een item omdat deze niet voorradig bleek bij de importeur. dit heeft aircoshop direct opgelost door mij kosteloos een beter item op te sturen. super!!
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor uw fijne review, we zijn blij dat we dit snel en goed voor u konden oplossen!
Martijn Leendertse
Heel snel geleverd en een goede prijs!
Antwoord van AircoShopNederlandDank voor uw positieve review! Fijn dat de snelle levering en scherpe prijs u zijn bevallen.
Han Voorthuijsen
Retour sturen is een ramp geen huisnummer te vinden te te weten gekomen via de kamer van koophandel wij bestellen hier niets meer
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend om te horen dat het retourproces niet naar wens is verlopen.
Volgens ons retourbeleid dienen retouren altijd vooraf te worden aangemeld per e-mail. Op basis van deze aanmelding ontvangt u van ons de verdere instructies om fouten te voorkomen. Indien een retour niet vooraf is aangemeld, nemen wij deze – zoals vermeld in ons retourbeleid – niet in behandeling.
Op dit moment kunnen wij in ons systeem geen retouraanvraag van u terugvinden. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat onze adresgegevens gewoon duidelijk vermeld staan op onze webshop.
Wij ontvangen graag alsnog uw retouraanmelding per e-mail, zodat wij dit verder voor u kunnen bekijken. -
Wim
Prima ondersteuning van juiste keuze uit het assortiment en prima hulp bij blunderende bezorger
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor uw positieve review!
Merijn
Tijdens een drukke periode met veel bestellingen, denkt men fijn met je mee om als of een bestelling aan te passen uit eigen verzoek. Communicatie verliep vlot gedurende het proces.
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat u onze service en communicatie zo waardeert, ook in een drukke periode.
Andre De jager
Netjes en goed geholpen
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat u tevreden bent over onze service.
J M
Top service!
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor uw review!
F. Sitoe
Ik vind het jammer want stast een watsap nummer op de website maar berichten worden niet beantworden. Had al 2 keer bericht gestuurd en geen antwoord.
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen via WhatsApp, dat is inderdaad niet netjes en zeker niet zoals het hoort. We begrijpen je teleurstelling en gaan nagaan waar het is misgegaan. Soms schiet er helaas een bericht tussendoor in de drukte van het seizoen, maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn.
Naast WhatsApp had u ook contact kunnen opnemen via e-mail of telefonisch met onze klantenservice. We zijn op meerdere manieren bereikbaar en doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.
Op onze website staan ook veelgestelde vragen en technische informatie die in veel gevallen al direct een antwoord bieden.
Bedankt voor je begrip, we blijven verbeteren! -
Fred van der Heide
Goed telefonisch advies maar niet de volgende dag geleverd zoals op de site staat. Maar woensdag besteld en pas maandag geleverd...dus tot zover de planning om het in het weekend te plaatsen.
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor uw review en uw waardering voor ons telefonische advies!
Graag geven wij toelichting op uw opmerking over de levering. Uw bestelling (nr. 12833) is geplaatst op woensdag 18-06-2025 om 15:27 uur, via de IN3 betaalmethode. Zoals op onze website vermeld, geldt:
“Op werkdagen vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.”
Uw bestelling viel hierbuiten en is daarom op donderdag 19-06-2025 om 10:44 uur verwerkt en om 12:43 uur overgedragen aan de vervoerders.
Uw bestelling bestond uit twee zendingen en zoals vermeld op de site gaan:
De palletzending via Sanders & Fritom
De overige producten via DHL, DPD of Postnl. Deze is op 20-06-2025 om 13:02 uur bij u is bezorgd.
Bij elke stap in het bestelproces ontvangt u van ons automatisch een e-mail en van beide zendingen heeft u ook automatisch een track & trace e-mail ontvangen. Tevens is er op 20 juni telefonisch contact geweest om aanvullende informatie te verstrekken.
Wij begrijpen dat u de installatie graag in het weekend had willen uitvoeren. Wel willen we benadrukken dat wij nergens vermelden dat levering gegarandeerd de volgende dag plaatsvindt, juist omdat we afhankelijk zijn van externe vervoerders.
Tot slot adviseren we komende week rekening te houden met verkeershinder door de NAVO-top, zoals ook vermeld op onze website.
We hopen hiermee eventuele onduidelijkheden te hebben weggenomen. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in onze service! -
Berry
Deskundig advies, snelle levering en goede materialen in het assortiment
Antwoord van AircoShopNederlandHartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent. We streven er dagelijks naar om onze klanten vakkundig te helpen en een betrouwbaar assortiment aan te bieden en is goed om te lezen dat dit gewaardeerd wordt! -
Marek K
Het apparaat werkt feilloos. Stil en gebruiksvriendelijk.
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor je feedback. Super te horen!
JH Visser
Mijn ervaring met aircoshopnl.nl was helaas niet positief. Het bestelde product kwam pas na 11 dagen binnen.
Toen ik besloot het artikel te retourneren binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, kreeg ik alleen de mogelijkheid om de kosten van het product teruggestort te krijgen. De verzendkosten (heen) wilden ze niet crediteren, ondanks dat dit volgens de EU-richtlijn Consumentenrechten 2011/83/EU, Artikel 13 wél verplicht is bij herroeping.
Ook na herhaaldelijk contact bleef het bedrijf weigeren.Antwoord van AircoShopNederlandNa nader onderzoek van webwinkelkeur is gebleken dat er sprake is geweest van een misverstand over ons retourbeleid. In onze algemene voorwaarden, waar wij eerder naar verwezen hebben, staat vermeld dat wij bij een retour het volledige aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, crediteren. Eventuele retourkosten zijn daarbij voor rekening van de klant. In dit geval betreft dat de kosten voor het terugsturen van het product.
Wij begrijpen dat dit mogelijk niet helemaal duidelijk is overgekomen, en dat is uiteraard jammer. Hoewel deze informatie ook op onze website vermeld staat, hadden wij dit wellicht duidelijker kunnen toelichten. Onze excuses daarvoor.
Zoals eerder aangegeven willen we u tegemoet komen en bieden wij u een retourlabel aan, geheel kosteloos. Mocht u het product van €6,79 alsnog willen retourneren, laat het ons dan gerust weten via de e-mail, dan zorgen wij dat dit direct in orde wordt gemaakt.
We hopen hiermee de situatie op een prettige manier af te ronden. -
Maarten
Betrouwbaar, communiceren goed en leveren snel. Ook vind ik hun voorraad goed.
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor je mooie review! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen en waarderen het dat je dit waardeert!
Dick
Goed telefonisch contact om te bepalen of ik juiste combinatie van materialen kon krijgen. Snelle levering.
Antwoord van AircoShopNederlandDank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het telefonisch contact goed heeft geholpen om de juiste materialen te vinden en dat de levering snel was. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en staan voor je klaar!
E.J.W. Hart
Prima opgelost en snel geleverd.
Antwoord van AircoShopNederlandBedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is opgelost. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!