Aircovoorinhuis.nl
Johan IJzerman
Helaas maar de helft van de bestelling ontvangen, binnen een uur na plaatsing van de review ben ik telefonisch benaderd.
Waarschijnlijk bij transport pakketje beschadigd en daardoor maar deel van de zending ontvangen. Door Aircovoorinhuis keurig opgelost. Kortom goede service ook al ligt de oorzaak waarschijnlijk bij derden. -
Marjolein
Snelle levering, vakmensen.
We zijn erg tevreden. 😀 -
Hoe beoordeel je Aircovoorinhuis.nl?
Carlo Wamsteeker
Op basis van de goede reviews voor deze leverancier gekozen. We zijn het helemaal eens met al die goede beoordelingen. Van het eerste telefonische contact, liep alles gesmeerd. Snelle en goede offerte, goede voorlichting, snelle levering en strakke planning. De installatie op de afgesproken dag verliep erg goed. Deze mannen kennen hun vak. Een aanrader! De airco werkt prima en de kwaliteit van installeren is uitstekend.
Fam Janssen
Snelle verzending, alles precies zoals verwacht.
Roy Beer
Korte lijnen, goed advies, snelle service en vakwerk! Tussen moment van contact leggen tot aan het leveren en installeren van onze airco unit zaten 3,5 week inclusief feestdagen! Zeer tevreden en zal deze jongens bij iedereen aanraden!
Patrick Greve
Eerder geleverd dan verwacht.
Wim van Zuylen
Duidelijk, vlotte reacties.
G.J. van den Bosch
Airconditioning met Wifi module keurig, en snel geinstalleerd. Tevens een servicecontract afgesloten voor het onderhoud.
Mentko Kolk
Snelle levering, professionaliteit en meedenkend in techniek.
roger houvenaeghel
snelle levering van de airco.
Bart Stulen
Zeer snelle levering, goede communicatie en hulp bij installeren.
Erkki Aho
Nearly perfect, only invoice mistake.
O Spanjer
Goede website, goede communicatie, snelle levering dus ik raad dit bedrijf aan :-)
Rick Boekelo
Goede service en goed te bereiken en hebben kennis van zaken
Paul
Bestelling ging makkelijk en snel. Levering keurig volgens afgesproken datum. Prijzen erg hoog, vorig jaar twee gekocht voor mijn andere airco’s en deze waren per stuk 30 euro goedkoper. Maar het product is end off live denk ik. Ik gebruik ze om de airco in mijn domotica systeem te integreren waardoor ze volledig automatisch werken.
Mehrtash Khabirinejzad
Zeer goede klanten service, snelle levering, uitstekende kwaliteit voor een zeer aanvaardbare prijs.
Martien Borg
Gelukkig snel geleverd.
Schalk Stigter
Snel geleverd
rob
Een van de weinig sites waar je vragen snel en afdoend worden beantwoord. Er wordt duidelijk vanuit de klantbeleving gewerkt.
Cjw den braber
Snelle levering. Prima telefonisch contact!!