Akudeco
Dik en Carla van de Bovenkamp
Geweldige wandpanelen geen beschadigingen en netjes afgeleverd wij hebben nu een hele mooie wand in de slaapkamer dankjewel en veel succes met UW bedrijf groetjes uit Veenendaal
Antwoord van AkudecoBeste Dik, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We staan altijd klaar mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Team Akudeco
Marc Moxhet
Livraison rapide, facile à installer, belle finition.
Antwoord van AkudecoBonjour Marc,
Merci beaucoup pour votre avis ! Heureux d’apprendre que la livraison et la qualité du produit vous plaisent. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez besoin d’aide.
Cordialement, -
Hoe beoordeel je Akudeco?
Jan Keuben
Snel geleverd
Antwoord van AkudecoBeste Jan,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat de levering snel en soepel is verlopen. We helpen u graag weer in de toekomst.
melanie magnee
Super service
Antwoord van AkudecoBeste Melanie,
Wat leuk om te horen dat u onze service als ‘super’ ervaart! Bedankt voor uw vertrouwen in Akudeco.
Petra van Dam
Bevalt prima, heel handig in de hal voor mijn zonnebril en mijn sleutels.
Antwoord van AkudecoBeste Petra,
Dank voor uw vriendelijke review! Wat fijn dat het product goed bevalt en handig is in gebruik. Mocht u nog iets nodig hebben, laat het ons gerust weten.
Keimpe Van der Molen
Mooie kwaliteit solide en lange brandduur en eenvoudig op te laden. Sfeervolle verlichting.
Antwoord van AkudecoBeste Keimpe,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Geweldig dat de kwaliteit, brandduur en sfeer helemaal naar wens zijn. Veel plezier met uw aankoop!
Yannick D
Goede service.
Er was een klein probleempje met het product maar deze werd zonder gemor meteen vervangen. Heel correctAntwoord van AkudecoBeste Yannick,
Hartelijk dank voor uw heldere en vriendelijke beoordeling! Fijn dat de service u goed bevallen is en dat het probleem snel en zonder gedoe is opgelost. Daar doen we het voor!
Angelo van Nijnatten
Bestelling was vertraagd, dit lieten ze netjes telefonisch weten. Verder was alles goed geregeld.
Antwoord van AkudecoDank u wel voor uw review, Angelo! Fijn dat u ondanks de vertraging tevreden bent en dat de telefonische update duidelijk was. We staan altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Team Akudeco
Ricardo
Snelle levering en goede supporten advies van de service afdeling. Ook het proefpakket vlot in huis met mooie kleur stalen. Top geregeld!!
Vandaag de panelen geplaatst. Ging erg goed. Zagen met grove cirkelzaag ging ook goed zonder veel versplintering. Latjes zagen en vilt snijden. Met 1 tube kit doe je geen 2 maar 3 panelen. Ik heb 8,5 paneel en 5 tubes maar slechts 2,5 tube nodig gehad.
Geluid van mijn stereo is ook verbeterd. Reflecties zijn enorm afgenomen. Top produkt!!!Antwoord van AkudecoDank voor uw uitgebreide review, Ricardo! Geweldig dat u tevreden bent over de service, levering en het proefpakket.
Marcel
Snelle en correcte leveringen.
Antwoord van AkudecoBedankt voor uw positieve beoordeling, Marcel! Goed om te horen dat de levering snel en correct was.
Hans Winters
Bestelling gedaan bij Akudeco, decoratie strip voor akoestisch wandpaneel. Product arriveerde goed verpakt en bevestiging was eenvoudig, mooi product wat mooi staat op het paneel.
Antwoord van AkudecoDank u wel voor uw mooie review, Hans! Fijn dat alles goed verpakt, eenvoudig te monteren en naar wens was. We helpen u graag weer verder wanneer nodig.
Robert Denis
Prima
Antwoord van AkudecoDank u wel, Robert! Fijn dat alles prima verlopen is.
Peter Souer
de panelen zijn netjes geleverd, en zien er mooi uit
Antwoord van AkudecoHoi Peter, Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Akudeco
Anoniem
Product uitstekend, bezorging was erg matig.
Antwoord van AkudecoBeste,
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, maar jammer dat de bezorging is tegengevallen. Dit nemen we graag mee richting onze vervoerder. Mocht je jouw ervaring verder willen toelichten, neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we kunnen verbeteren.
Met vriendelijke groet, Akudeco -
B.N. de Vries
Prima service, snelle afhandeling
Antwoord van AkudecoBeste B.N. de Vries,
Dank je wel voor je fijne woorden en de 5-sterrenbeoordeling! Goed om te horen dat je onze service en snelle afhandeling waardeert. Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Akudeco -
Conny Bouman
Levering netjes volgens mailing. Wandpanelen komen overeen met afbeeldingen website. Heel makkelijk te monteren en ziet er luxe uit. Top.
Antwoord van AkudecoBedankt voor uw mooie beoordeling Conny! Wat fijn om te horen dat de levering volgens verwachting verliep en dat de wandpanelen zo goed bevallen. Ook goed om te horen dat het monteren eenvoudig was en het resultaat naar wens is. We waarderen uw feedback enorm!
Bert de Win
Snel en goed geleverd
Antwoord van AkudecoHartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig dat de levering snel en naar tevredenheid verlopen is. We stellen uw feedback zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag weer verder.
dirk michielsen
Vlotte en snelle levering,het materiaal was zeer professioneel verpakt
Antwoord van AkudecoBedankt voor uw positieve beoordeling, Dirk! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat het materiaal goed verpakt aankwam. We waarderen uw feedback en helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.
Cindy
Mooie wandpanelen, snel geleverd en prettige service. Philine is echt een topper!!! Klantgericht, meedenkend, snel, zorgvuldig, Ze reageert correct en denkt in oplossingen.
Antwoord van AkudecoDank je wel voor je positieve feedback, Cindy! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de wandpanelen en onze service. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten!
Robert Elenbaas
Super product en werk via zoofy
Antwoord van AkudecoBeste Robert, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat onze service naar tevredenheid is verlopen. We helpen u graag weer verder wanneer het nodig is.