Akupanelgigant.nl
Paula
goed geholpen, duidelijke informatie, fijne hulp, ook toen deze lijst bij ons niet bleek te passen
Jaco
Mooi product en supersnel geleverd!
Hoe beoordeel je Akupanelgigant.nl?
Alphonse de Koster
Niks op aan te merken behalve dat de levertijden niet duidelijk worden aangegeven. Bestelling via XXL-pakket verloopt ook niet soepel: dag van tevoren opeens een melding met een track-and-trace. Bezorgdag zo volgeplempt voor de bezorgers dat levering van 17u gepland naar 22u daadwerkelijk geleverd is. Voor de rest prima
Marleen Gubbels
Vlugge service
Stevense
Mooie panelen en snelle service
Gerry Lubeck
Was er snel
Mike Dorst
zeer mooie kwaliteit en eenvoudig te verwerken.
Linda
Snelle levering, de volgende dag al in huis.
Wouter
Ontzettende goede service n.a.v. een vraag van mij. Niet eerder zo’n snelle en keurige reactie. De medewerker heeft hart voor de zaak.
Stan De wit
Hele slechte beschrijving geen installatie boekje nergens te zien waar je de ledstrip kan inkorten en noem maar op waar we allemaal achter kwamen het werdt voor de rest perfect maar alles kan zoveel beter worden uitgelegd en foto’s beter noem maar op
Antwoord van Akupanelgigant.nlBeste Stan,
We vinden het vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. We nemen je opmerkingen mee om onze uitleg en documentatie verder te verbeteren.
Je had ons ook altijd even kunnen bellen als iets niet duidelijk was; dan hadden we je direct kunnen helpen tijdens de installatie. Via de app hebben we je vragen daarnaast zo goed mogelijk beantwoord.
Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan horen we het graag. Wij staan klaar om je te helpen.
Hartelijk groet,
ADAM -
Peter Lingbeek
De panelen zijn geleverd volgens afspraak. Behulpzame mensen. Aardige bezorger die vooraf netjes bel dat hij eraan komt. Een tip voor verbetering. De juiste status doorgeven van de bestelling. Het gaat om veel geld. Je wilt graag weten of de bestelling goed gaat. Via de app de vraag gesteld of de bestelling geleverd wordt. Adam heeft netjes geantwoord dat mijn bestelling op de afgesproken datum geleverd wordt. Verder een top bedrijf.
Rik
Levering zoals belooft
Ca Schreuders
Snelle service
Niek den Haan
Product was niet op voorraad. In verband met lange levertijd werd een (duurder) alternatief aangeboden zonder bijbetaling. Hierna snel en netjes geleverd.
Andrea Dreyer-Ooms
Snelle service
GerVen
Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord, en werd mooie oplossing bedacht voor eindlat die niet op voorraad was. Zeer snelle bezorging.
Marcel Stienen
Donderdagavond besteld en zaterdagochtend bezorgd.
Jan Veen
Snelle levering, met duidelijke beschrijving voo het plaatsen. Alleen waren de plaatschroeven wat te kort voor hechting aan de latten.
Berry Dijkhuis
Snel geleverd en goed product. Goede prijsstelling!
Ron
Was snel geleverd met xxl postnl prima dienst