Akuwoodpanel
Ellie
Snelle service en het is mooi en netjes verpakt.
Natascha Knook
Mooie panelen tegen goede prijs. Bezorging ook prima geregeld!
Hoe beoordeel je Akuwoodpanel?
T&R
We hebben een maand moeten wachten op onze bestelling. Er is 4 keer beloofd dat het er binnen een week zou zijn. Uiteindelijk zijn we het zelf ergens op gaan halen. We hebben wel korting gekregen hiervoor. De webshop is top, de klantenservice goed bereikbaar maar de logistiek is een drama.
Corry
Mooie panelen. Prima levering.
Tom
Nette service! Had een eindlat besteld. Had tijdens het bestelproces voor ophalen gekozen, omdat de verzendkosten net zo hoog waren als de prijs voor de eindlat. Uiteindelijk is mijn bestelling toch thuis bezorgd.. Niet zeker of dit een foutje is geweest, maar ben er blij mee, scheelde mij een ritje naar Breda! Eerdere bestellingen waren ook netjes afgehandeld!
MB
We zijn tevreden over de service en de kwaliteit van de geleverde producten. Resultaat is erg mooi geworden. Alles volgens afspraak.
Arne
Goeie prijzen en snelle service!
Chiel de Vetter
paneel beschadigd afgeleverd door ruw transport. Een lat af kunnen snijden en aan achterzijde opnieuw moeten nieten. Omdat ik een zzp er had om te plaatsten hebben we het zo moeten oplossen.
GVW
Primamethode om de akoestiek te verbeteren. De panelen zijn makkelijk te verwerken, op maat ze zagen en te monteren. Ziet er mooi uit. Ik ben tevreden.
hazeleger
Wij hebben gekozen voor een voorraad product echter was deze opeens toch niet op voorraad,
vervolgens heb ik meerdere malen zelf contact gezocht en kreeg ik loze beloftes dat het eraan kwam, dat er wegens weersomstandigheden niet geleverd kon worden de vervoerder zou afspraken niet nakomen enz. telkens heb ik opnieuw zelf contact moeten zoeken
uiteindelijk na 7 weken producten ontvangen -
Rick
Snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit materiaal
Roger
Op de site staat 4-7 werkdagen levertijd, maar ik krijg het pas na 3 weken binnen.
Nog gebeld met een medewerker, die zegt "ja hoor je krijgt het vrijdag, beloofd." Je raadt al dat het niet vrijdag bezorgd werd, maar dinsdag erop.
Als ik de overige reviews lees hebben meer mensen dezelfde ervaring. Naar mijn idee zet het bedrijf gewoon bewust levertijden neer die ze toch niet halen, om klanten te trekken.
Kwaliteit van de panelen is goed, maar niet de prijs waard. Kleur is wel mooi! Zoek je een meer "basic" kleur zou ik zeggen Google even en je vindt partijen die soms de helft goedkoper zijn. -
Laloo Jurgen
Goede service, mooi materiaal en zeer goed verpakt. Top👍
Jasper
Over het product ben ik erg tevreden, en dat is het belangrijkst. Maar... levering ging niet zo soepel. Ik had een pre-order (en wist sat het langer zou duren), maar hoorde na de bestelbevestiging wel heel lang niks meer. Zelf maar gebeld: ja, de panelen zouden komende donderdag geleverd worden, met een bericht over tijdstip de avond ervoor. Ik hoorde de avond ervoor niets, dus nog een keer gebeld: de bestelling zou vrijdag bezorgd worden. Maar ook die avond hoorde ik niets. Nogmaals gebeld: de bestelling wordt nú ingepakt en morgen (zaterdag) komt hij. Uiteindelijk is het dinsdag geworden.
Op zich vind ik wachten helemaal geen probleem, maar met twee werkenden in ons gezin is het lastig om steeds agenda's om te gooien en dat vervolgens de levering niet doorgaat.
Om positief af te sluiten: telefonische bereikbaarheid was verder ok en ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan. -
Groenendijk
Moest er even op wachten….maar ze zijn prachtig !!
André Buis
Wij zijn een interieurbouw bedrijf en gewend dat hout vlak word vervoerd en niet tussen tientallen andere pakjes voor diverse consumenten. De panelen zijn ook krom en moeten door ons worden recht gelegd. Dat is geen groot probleem maar dat gaan we de volgende keer niet meer doen. Ook werden de artikelen tussen de andere pakketjes uitgetrokken tijdens het lossen. Geen product voor hadden ons niet gerealiseerd dat dit consumenten product zo werd vervoerd. Goed ingepakt dus geen schade maar dat is meer geluk als wijsheid. Doe er wat mee.
Henk van den Hoogenhoff
goed geholpen en nette service
Jan Winter
snelle levering.
Mulder
mooie panelen, goede kwaliteit en goede service!
Steven Farezyn
Geleverd. Top