Allergieshop
Tim Pillards
Zeer vriendelijk en heel goede service na verkoop
S. Haas
Goede prijs en product verhouding. Bestelde handschoenen van goede kwaliteit. Snelle verzending.
Hoe beoordeel je Allergieshop?
Sophie Van Praet
Snelle levering en super producten voor mensen met eczeem of andere aandoeningen!
A.
Ik had een allegie hoes voor mijn kussen besteld. Deze was snel geleverd en kon door de brievenbus waardoor ik er niet voor thuis hoefde te blijven. De hoes past goed en ik heb geen alergiesche reactie gehad dus werkt ook goed. Zeker een aanrader
Henk
snel geleverd, maar twijfel of het werkt, tot nu toe niet
Antwoord van AllergieshopBeste Henk,
Bedankt voor je review. Zoals we aangeven op onze website is een matrashoes is een goede eerste stap maar vergeet niet dat het hele bed vol zit met allergenen waar je last van hebt. Dit betekent dat je ook rekening zal moeten houden met je dekbed en kussen. Met een volledige set zal je het meeste rendement behalen en dat adviseren we ook. -
Ana Romano
analuizaromano90@gmail.com
Natasja De booij
Het ga al stuk beter met me handen, de zalf helpt ,en snelle verzending
Egbert Van Es
Uitstekend product, snelle levering, zeker aan te bevelen.
SB
Snelle levering. Keurig verpakt. Duidelijke wasinstructie.
Ineke
Goed product. Hoes gekocht voor de kussens en het dekbed.
karen van Maasakkers
Helemaal super thanks
Julika Vermolen
Allemaal prima. Een nog iets zachtere hoes zou nog fijner zijn. Die hebben jullie wel maar zijn duurder.
Marit Saladini Platjouw
Goed
Sandra
Snel geleverd, duidelijke beschrijving over het product en het gebruik.
Elisabeth Bouckaert
Ik bestelde allergiehandschoenen. De kwaliteit is best ok, zelfs op wassen op 90 graden. Enkel de prijs vond ik toch aan de hoge kant en om dan de transportkosten te vermijden, moet je ineens 4 paar bestellen. Dat vond ik enigszins jammer. Maar tevreden over het product.
Natasja van Maanen
Hele fijne winkel. Zowel online als bij het magazijn! Vriendelijke medewerkers. Fijn contact als je vragen hebt, of hulp nodig hebt.
Hans
Prima assortiment en snelle levering.
Patricia van Dongen
Snelle levering en de platinum producten zijn heel fijn.
Hammy Veenstra
bestelling is zoals op de site vermeld staat, maat is goed
Jacqueline Parra Gutierrez-Fraanje
snelle levering, prima product