Allergiezorg
C Lien
Het zou fijn zijn om te weten waar de producten geproduceerd zijn online.
Carla de Vries
Snelle levering,prima in orde
Hoe beoordeel je Allergiezorg?
John
Snelle levering, zonder problemen en een uitstekend product.
Antwoord van AllergiezorgBedankt John! :)
Lisette
Producten van hoge kwaliteit. En een zeer snelle reactie én opvolging van de klantenservice. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen Allergiezorg aanbevelen.
Antwoord van AllergiezorgBedankt voor je mooie review Lisette!
Yolanda Van Beek
Super snelle levering en zeer goede kwaliteit.
J. Hiemstra
Heel snelle levering! De materialen van de dekbedden en matrashoezen zijn geweldig.
Joyce
Een fijn wasmiddel voor een schappelijke prijs
Deniz van der Tuin
Kwaliteit, niet goedkoop maar AllergieZorg heeft kwaliteit. Via de website account aanmaken en je zorgverzekering toevoegen en je ziet meteen je korting op de producten. Top.
Pranom Numrit-Janssen
Het is Mooi prijzen en Goed service,En goed sterkt kwaliteit!.Dit is 2e keer als heb ik aan kopen. Blij mee met Allergiezorg.Uitstekend!
A Schoenman
Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen van allergiezorg, en vlotte levering ook de klanten service is good bereikbaar als je wat advies op maat nodig hebt.
Jacqueline Keuning
Prima mondkapje.
Senna
Ik heb het bamboe 4seizoensdekbed gekocht. Snelle levering en dekbed bevalt goed. Alleen de manier om de dekbedden aan elkaar te maken is verschrikkelijk. Met pijn in mijn handen heb ik uiteindelijk vier hoeken aan elkaar gekregen en heb het daar maar bij gelaten.
Mario Nillessen
Geweldig
Nile Hovius
Order is random gecancelled zonder reden.
Antwoord van AllergiezorgHi Nile, ik zie dat je order retour is gekomen en daardoor automatisch is terugbetaald. Ogenschijnlijk een foutje geweest bij de koerier. Sorry voor het ongemak!
Valerie Van Rooijen
Fijne hoezen en scheelt echt een hoop met mijn allergie.
Marjan Toet-Donker
Snelle levering, goed product. Wel weinig beschrijving erbij
Rick Franke
Prima dekbedden, helpen goed tegen onze allergie.
Marende Muller
Snelle service
Iris Aantjes
Echt top top top
abdulhadi Zaminyar
Optijd en goede product....