Altag
Johan Eekma
Een snelle leverancier die meedenkt met de koper en een fout in overleg oplost zodat ik helemaal gelukkig was met de geleverde kastgrepen en die toch de volgende dag geleverd zijn.
A
Lichte beschadiging aan het cijfer 4
Hoop dat hier wat aan gedaan kan worden.
Ik wacht even af of hier reactie op komt.Er kwam heel snel een antwoord naar tevredenheid,probleempje is opgelost Dank daarvoor.Antwoord van AltagHallo,
Het spijt ons te horen dat één van de huisnummers lichte beschadigingen heeft. Zou je hiervan een foto kunnen sturen? Dan kunnen wij het direct bekijken en een oplossing bieden.
Altag -
Hoe beoordeel je Altag?
Patrick Janssens
Heb tot op heden nog niets mogen ontvangen via Post NL. Altag stelt alles in het werk, zodat ik toch aan mijn goederen geraak.
Sijrine van Dorland
Ik had per abuis een verkeerd huisnummer ontvangen. Maar dit probleem is verholpen door Altag door een nieuw huisnummer toe te sturen.
Jan Zuurmond
Goede kwaliteit en prijzen
Suzan
Supersnelle bezorging!
Romy Hendriksen
Snelle levering, mijn bestelling was zo in huis.
Luk
Zeer goede service en product was van kwaliteit!
Annemiek Frens
Makkelijk te bestellen, keuze genoeg, betaalbaar en op tijd geleverd.
Freddie
Prima product, kwetsbare verpakking, geen montagehandleiding.
Lies Onderdijk
Zeer snel geleverd
Rene Zwiep
Prima service. Aanrader bij on line bedrijven
Céline
Aucun problème pour la livraison mais pour notre part, nous pensons que les numéros sont de mauvaise qualité et donc nous conseillons d’acheter un tube de colle métal car les acheteurs risquent d’avoir des surprises. Sur les deux numéros reçu, un avait une fixation manquante et sur l’autre une fixation s’est dessoudée au moment de la fixation et le service client nous dit que cela est du a une mauvaise installation. Nous avons reçu une compensation de 10% mais ça ne remplace pas un numéro cassé qui est, nous pensons, de mauvaise fabrication.
Antwoord van AltagChère Céline,
Merci pour votre retour. Après avoir examiné la situation, il semble que le problème soit dû à une erreur de montage. Nos numéros de maison sont d'excellente qualité et conçus pour fonctionner correctement sur le long terme lorsqu'ils sont installés correctement.
Cordialement,
Altag -
Arthur van Hoof
producten zien er keurig uit ,vlotte levering.
Willy De Coninck
Snelle en correcte levering. Materiaal zoals gedacht 👍😎
Anne
Ich war kein einfacher Kunde ;-) mit Umbestellung und Rücksendung. Trotz allem hat das super geklappt. Ein toller Kundenservice. Die Hausnummern sahen toll aus, waren nur einfach zu groß. Ich kann den Shop weiterempfehlen.
Dani
Goede oplevering
Wiĺlie Lammers
Goed en netjes en snel
Mariëlle Van Dorst
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending
Liliana Pineros
Nice product, fast delivery