Altoys
Altoys verkoop speelgoed waarvan we geloven dat het kinderen uitdaagt en inspireert. Speelgoed om mee te blijven spelen, doordat het goed doordacht is en van goede kwaliteit is. Voor een gezonde toekomst voor u en uw (klein)kinderen.
Altoys levert kwaliteitsspeelgoed voor binnen en buiten. Vanuit 2 vestigingen en een webwinkel. Snelle levering is voor ons belangrijk, meestal heeft u de bestelling binnen 2 dagen in huis.
Altoys levert alle artikelen uit eigen voorraad.
Altoys is 6 dagen per week bereikbaar en we antwoorden binnen 24 uur op uw vragen.
9,1
Filter 673 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 672 met beschrijving

Taal

• Nick Poortman

Goeie prijzen, snelle levertijd

• Erik Timmenga
    Geverifieerde klant van Altoys

Ik heb de bestelling (nog) niet ontvangen. Graag contact hierover.

• Hoe beoordeel je Altoys?

• Yolanda
    Geverifieerde klant van Altoys

Goede service, snelle reactie op vragen en goed overleg mogelijk! Bestellen gaat zonder problemen, bezorging was snel!

• H.J. Homans
    Geverifieerde klant van Altoys

Goede , snelle en accurate afhandeling en levering

• Henk
    Geverifieerde klant van Altoys

Snel aanbod van nieuwe modellen en snelle levering

• Grytsje Adema
    Geverifieerde klant van Altoys

Snel geleverd, artikel als omschreven en goed oassend!

• M Dittmar Dittmar
    Geverifieerde klant van Altoys

Snelle service en nette prijs.

• M. de Ronde-Klerkx
    Geverifieerde klant van Altoys

Prima site, bestellen ging supersnel en makkelijk. Snelle verzending ook, pakketje was op tijd binnen ondanks onze vrij late bestelling. We werden constant keurig op de hoogte gehouden waar het pakket zich inmiddels bevond.
    Er bleek 1 steentje te ontbreken aan een bouwdoos. Ik belde naar Altoys, kreeg de voicemail en dacht: ik bel straks wel opnieuw. Nog geen 2 minuten later werd ik zelf al teruggebeld door Alex van Altoys. Uitstekende klantenservice! Ik kon een mail sturen met de gegevens over het ontbrekende steentje en dan zou hij het direct bijbestellen. Die mail is net de deur uit dus dat wachten we nu af.

• B Verger
    Geverifieerde klant van Altoys

Goeie prijzen en snelle levering

• Peter van der Kooi
    Geverifieerde klant van Altoys

Alles ging gemakkelijk. Bestellen, betalen e.d. Verzending liep vlot. Ook handige webwinkel, mooie verzorgde site! Overall dus zeer tevreden!!

• Erik Reemers

Snelle probleemloze levering.
    Zoals altijd😄

• Ton Van der Linden
    Geverifieerde klant van Altoys

Goede service. Goede informatie over bestelling en levering van bestelde produkt.

• Robert
    Geverifieerde klant van Altoys

Duidelijke website, spullen besteld en netjes zoals beloofd in goede orde ontvangen.

• Alfred Koning

Snelle en correcte levering

• Piet
    Geverifieerde klant van Altoys

Prima product, goede prijs en snelle levering

• Steve Vandevelde

Snelle levering. Goed verpakt. Super winkel

• jan veth

Perfect verpakt

• Fred Oosterhout
    Geverifieerde klant van Altoys

Alles prima, alleen vroeger was er boven een bepaald bedrag gratis verzenden.Nu niet meer, jammer.

• Mario Daems
    Geverifieerde klant van Altoys

Grote bestelling geplaatst en snel deze mogen ontvangen, netjes ingepakt en verzorgd.

• Peter Keet
    Geverifieerde klant van Altoys

Keurig op tijd en goed verpakt