Alzheimer.Shop
E Quint
Helaas geen enkele reactie als je iets wilt retourneren
Antwoord van Alzheimer.ShopBeste E Quint,
U mag bij ons altijd producten retour sturen binnen het retourtermijn, dat is geen probleem.
Echter wij hebben van u geen mail ontvangen. Na uw beoordeling hebben wij u actief gemaild met de informatie dat u uw bestelling uiteraard retour mag sturen. Helaas hebben wij hierop van u geen reactie ontvangen.
Zonder mail van u en zonder reactie op onze mails aan u, is het voor ons natuurlijk lastig om u het product retour te laten sturen. Natuurlijk mag u wat ons betreft de bestelling nog steeds retour sturen. Indien u dat wilt, dan kunt u ons bereiken op info@alzheimer.shop.
Robin -
Monique Wolff
Na een week heb ik mijn producten nog steeds niet mogen ontvangen
Antwoord van Alzheimer.ShopGoedemiddag Monique,
Vervelend om te horen dat u de producten nog niet had ontvangen.
Wat bleek is dat niet alle producten op voorraad waren die u besteld had. Daardoor was uw bestelling helaas iets vertraagd. Uw bestelling is uiteindelijk op 3-3-2025 in volledigheid bezorgd bij u.
Weet dat als u vragen heeft over uw bestelling (of over de levering) u ons altijd kunt mailen op info@alzheimer.shop.
Robin
Hoe beoordeel je Alzheimer.Shop?
Gerjo Sanders
Het product werkt niet naar behoren. Zeer moeizaam communiceren via e-mail. Moet zelf de retour kosten betalen
Eberhard Krödel
Mich beeindruckte die schnelle Lieferung mit dem kompletten Zubehör
Patricia Beckhaus
Schnelle Lieferung, guter Service und Produkt wie beschrieben.
Chrissie
Versand schnell, Verpackung ohne Plastik. Das ist sehr gut
Sabine Devrieze
Réception et objet parfait. je conseille
Ingrid B
Prima service, duidelijke uitleg op hun website. Zeer tevreden.
Hugo Vandyck
Bestelling eerst niet volgens afspraak geleverd. Na een mailtje alles opgelost. Bleek menselijke fout geweest te zijn.
Robert Temperli
Guter Service
TW
Bestelling ging snel. Bezorging was goed. Product vordoet aan verwachting.
Margriet
de klok is goed, maar instellen met de kleine afstandsbediening is ingewikkeld , daardoor kan ik mijn woonplaats niet instellen en niet instellen op wifi. Ook laat de klok telekens maar 2 keer een koekkoek horen ook al is het 16 uur....
Berend van Dalfsen
Snelle service, duidelijke handleiding, goed product.
Udo
Perfect delivery!!!
Sabine A.
Schneller Versand, alles war in Ordnung
AO
Schnelle Lieferung, gut verpackt. Auch bei Rückfragen wurde schnell geantwortet.
Das Demenzradio gefällt mir echt gut. Ich habe es auf den Lieblingssender eingestellt und dann alle Tasten bis auf An/Aus bzw. Laut/Leiser versteckt. -
Jörg Köthe
Alles prima!
Monique Printemps
Gisteren besteld en volgende dag al ontvangen.
Bennie Burgers
Getracht in te stellen , maar werkt niet met een ziggo afstandsbediening deze moet namelijk infrarood hebben om het werkend te krijgen.
Helga Schurr
Die Uhr ist sehr schnell gekommen und konnte dank der Beschreibung auch gleich richtig eingestellt werden