Amas Organics
Anja Minnebreuker
Prima
carine
Netjes en snel ontvangen, nog te vroeg om het effect te ervaren.
We kijken ernaar uit om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen! -
Hoe beoordeel je Amas Organics?
Martin Hoekstra
supermooie flessen snelle levering en heerlijk drinkgenot
Antwoord van Amas OrganicsFijn te horen dat u tevreden bent met onze producten. We kijken ernaar uit om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen in onze shop!
JR
Netjes verpakt. Snelle levering!! De luxe verpakking is over nagedacht!
Antwoord van Amas OrganicsHartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent met onze producten.
Uw waardering betekent veel voor ons en het motiveert ons om onze service op dit hoge niveau voort te zetten. -
D.M.L. BESSEMS
prachtig product!
karina beks
Fijne producten en werken goed! gebruik de capsules nu al geruime tijd en resultaat merk ik echt!
Antwoord van Amas OrganicsGoed te horen dat u blij bent met onze producten. Uw waardering betekent veel voor ons en het motiveert ons om onze service op dit hoge niveau voort te zetten.
Marloes Dumoulin
Geweldige service en alle vragen werden duidelijk beantwoord
YvB
Antwoord van Amas OrganicsGeachte heer,mevrouw
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
We kijken ernaar uit om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!