Amitis
Door de expertise en het
bijzondere assortiment van
Amitis, creëer je jouw unieke
stukje natuur in je eigen tuin
tuinartikelen snelle levering planten
9,6
Filter 1237 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 671 met beschrijving

• Pavel Koptev
    Geverifieerde klant van Amitis

Gute Qualität der Ware. Informative Beratung. Schnelle Lieferung. Empfehlenswert!

• Arleta Wieczorek

Polecam ;) ładne drzewka

• Hoe beoordeel je Amitis?

• Bart van Doorn
    Geverifieerde klant van Amitis

De moerbei boom was keurig verpakte (zelf de bladeren stonden nog goed) met duidelijke omschrijving hoe te planten.

• CK
    Geverifieerde klant van Amitis

Schnelle und gut verpackte Lieferung. Pflanzenqualität ist top, ich werde wieder bestellen :)

• Bert t Lam
    Geverifieerde klant van Amitis

nadat mijn slecht review van 3 sterren bij Amitis aan kwam werd er direct door ene Johan van Amitis met mij contact opgenomen en gevraagd wat er niet goed was gegaan vanwege de slechte review, heb ik hem uitgelegd dat 1 van de bomen er slecht aan toe was en gaf een treurige en belabberde aanblik. Door een paar foto's aan Johan te sturen was hij direct overtuigt en bood hij mij direct aan een gratis nieuwe boom toe te sturen en bood zijn excuses aan dat er wat mis was gegaan bij de eindcontrole.
    Binnen 3 dagen had ik een mooie nieuwe boom.
    Top Amitis

Antwoord van Amitis

Beste Bert,

Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling over uw bestelling bij Amitis.

Helaas zien we dat u niet tevreden bent met uw bestelling, ondanks onze zorgvuldige kwaliteitscontrole.
    Via de email of ons ordersysteem hebben we tot op heden nog niets vernomen over deze bestelling.

We hebben u zojuist een email gestuurd, kunt u wellicht contact met ons opnemen over de bestelling?
    We kijken graag of er een oplossing mogelijk is.

Groeten,

• Aedriaen
    Geverifieerde klant van Amitis

Boompjes snel geleverd en goede service en advies ook achteraf!

• Jos Hulzink
    Geverifieerde klant van Amitis

De boom wordt goed verpakt geleverd, maar wekt totaal niet de indruk dat hij het gaat overleven. Voor 90 euro had ik graag een iets minder zo goed als dood exemplaar gehad. Na een week lijkt de boom nog een teken van leven te geven, dus voorlopig krijgen ze het voordeel van de twijfel.

Antwoord van Amitis

Beste Jos,

Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling over uw bestelling bij Amitis.

Helaas zien we dat u niet tevreden bent met de aan u geleverde boom, ondanks onze zorgvuldige kwaliteitscontrole.

We hebben u zojuist een email gestuurd, kunt u wellicht contact met ons opnemen over de geleverde boom?
    We kijken dan met u me naar de geleverde boom en zorgen indien nodig voor een passende oplossing.

Groeten,

• Gonne Boeters
    Geverifieerde klant van Amitis

Ik vond hier een mooie zuilvormige boom voor mijn kleine tuin. Erg blij mee.

• Mieke
    Geverifieerde klant van Amitis

Vragen werden duidelijk beantwoord en je krijgt een uitgebreide plantinstructies mee.

• M.P VRIJ-ANDREAS
    Geverifieerde klant van Amitis

Een snelle levering. De bomen staan er zeer mooi bij 👍

• van Versendaal
    Geverifieerde klant van Amitis

Goede en snelle service mooi boompjes. Stevig en goed verpakt en net verzendbedrijf ook.

• Culke
    Geverifieerde klant van Amitis

Snelle levering van een goed kwaliteitsproduct tegen een nette prijs.

• St. Ph.
    Geverifieerde klant van Amitis

Snelle levering, heel mooi plant

• M.J. Hendriks
    Geverifieerde klant van Amitis

deze plant in deze maat is niet makkelijk leverbaar. Deze firma levert prima product, goed verpakt etc. Keurig.

• Florin Fernoaga
    Geverifieerde klant van Amitis

Quick delivery, quality plants packed well 👌

• Thomas Merkle

Danke, schöne Ware, schnelle Zusendung

• Ron van de Laar
    Geverifieerde klant van Amitis

Perfecte levering, keurig verpakt en de boompjes zien er geweldig uit. We zijn er heel blij mee

• Joke van Mierlo
    Geverifieerde klant van Amitis

Boompje goed afgeleverd in prima beschermde verpakking. Staat in de tuin verder te stralen.

• Teun Zeilstra
    Geverifieerde klant van Amitis

Snelle levering , productie zoals omschreven.

• Hans Nijhof

Prima levering