Andries de Jong B.V

Andries de Jong B.V

Andries de Jong – al 239 jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Ontdek ons brede assortiment voor huis, café of boot: scheepslampen, klokken, barometers, scheepsbellen, hang- en sluitwerk, vlaggen en meer. Klassiek & modern, altijd in maritieme stijl. Bestel eenvoudig online!
9,4

• ED
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Website geeft niet aan of iets op voorraad is, maar email werd meteen beantwoord. Vlag de volgende dag in de brievenbus.

• M. van Tuil
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Vriendelijk te woord gestaan en super snelle levering.

• Hoe beoordeel je Andries de Jong B.V?

• Rene
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

communicatie over levering te weinig en 1 item verkeerd geleverd. Verder alles prima.

Antwoord van Andries de Jong B.V

Beste René,
    Klopt dat het wat langer duurde, het waren een aantal verschillende artikelen waarbij een modelboot en er stond wel op de product pagina dat de levertijd 4 a 8 werkdagen was. Maar we hadden je beter per mail nog kunnen informeren hierover.

• M. Ostmeyer

Super !!!

• Ruud Krab
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Alles goed, valt niks meer te verbeteren

• Mike
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Beautifully sewn flag with deep colours. So happy to have bought from Andries de Jong - it is the cherry on the cake of my beautiful boat.

Antwoord van Andries de Jong B.V

Dear Mike,
    Thank you for your feedback. We completely understand that it can be frustrating to receive a review request before your order has actually been delivered.
    Your order was shipped to France. Unfortunately, international deliveries can sometimes take a few extra days, and we are also dependent on the local parcel service for the final delivery. Our system automatically sends the review request after dispatch, which in this case was unfortunately too early.
    We apologize for the inconvenience and appreciate your feedback. We will take your comment into account to further improve this process.

• Bob Jagers
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Goed telefonisch advies en adequate, snelle afhandeling!

• Tom Charles
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Quick delivery..well packaged, A good buy that seems made from good material.

• Wilbert van Doorn

na een klein foutje met de levering opgelost met 1 mailtje super dank nog

• E.H. Dercksen
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Adries de Jong is een begrup voor Amsterdammers >> een tagrijn zaak die er gewoon hoort te zijn en zolang ik leef (89) er was en is en moet zijn.

• Wout op den Velde
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Zeer snelle levering en goede communicatie!

• L
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Keurige en vlotte levering. Erg tevreden met product

• Dennis F
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Snel geleverd en de kwaliteit is perfect, mooie vlag van dikke kwaliteit waar ik naar op zoek was. 165gram m2

• Marianne Smits
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Artikel was niet meer leverbaar. Maar toch alles aangedaan om een alternatief te regelen

• Peter van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Snelle levering, goede keus om deze firma te kiezen.

• Jan Louman
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

snelle levering en prima op de hoogte gehouden

• Michel van der Meer

Prima prijs kwaliteit verhouding

• D.J.H. Woerts
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Snelle levering, mooie kwaliteit en kleur.

• Maria
    Geverifieerde klant van Andries de Jong B.V

Netjes in een stevige doos afgeleverd in de brievenbus. Echt een mooie goed afgewerkte Nederlandse vlag. Heel blij mee.

• Hub Engelen