Anensa kozijnen
Harry
Vorig jaar heeft Anensa alle kozijnen en een deur in mijn huis geplaatst bij mij , dit jaar heb ik het enige zwakke punt de garagedeur naar de tuin laten vervangen . Vandaag kreeg ik een mail van Anastasia en Aleksandr of ik toekomstige klanten wilde laten weten of ik tevreden was . Die klanten zullen toch niet denken dat Erkens uit Hoensbroek nog een deur besteld als hij de eerste keer niet héél tevreden was ? Nee zo gek is hij niet.......héél tevreden dat wel !
Ton
Perfecte service, gedaan wat er is afgesproken en goed materiaal
Hoe beoordeel je Anensa kozijnen?
Mike van Leeuwen
Super werk geleverd! Heel netjes afgewerkt top kwaliteit materialen en ook nog eens alles opgeruimd! Echt een aanrader, dikke 5 sterren!!
Hans M
Goed product, goede montage, goede prijs, goede afspraken, vriendelijke mensen. Vertrouwd bedrijf! Aanrader!
Marja
De offerte werd meteen op maat gemaakt, er werd mee gedacht over de ideeën die ik had en hoe ze dit konden toepassen
Na oplevering bleek er iets niet naar behoren te functioneren en dit werd snel opgelost. Mochten er in de toekomst nog meer kozijnen vervangen dienen te worden dan zal ik zeker van hun diensten gebruik maken. -
Paul
Prima kozijnen geleverd en prima gemonteerd. Prima service en prima medewerkers. Kortom top!
Fam. Peeters
Anensa Kozijnenen heeft ons complete huis voorzien van nieuwe kozijnen. Alles is zeer soepel verlopen, zowel de eerste contacten, de offertes en het meedenken als de montage en en de afwerking. Heel erg vriendelijke eigenaar en personeel. Aanrader!
Marielle
Goede service! Ons deurpaneel had niet helemaal de juiste kleur. Maar is zo snel als mogelijk opnieuw geleverd en gemonteerd. Secuur gewerkt en vriendelijke, correcte werknemers.
E. Dings
Anensa heeft bij ons meermaals kozijnen en deuren geplaatst. Recent nog in november 2024. Ze leveren prima werk en kwaliteit. Ze werken met vakkundige medewerkers die prettig in de omgang zijn. Wat ons betreft raden wij hun zeer aan.
Heythuysen
Fantastisch! Kozijnen begane grond woning mooi gemaakt, keurig afgewerkt! Harde werkers, goede onderlinge sfeer, vriendelijk! We zijn heel tevreden en raden Amensa zeker aan!
Andy
Prima service, kozijn en rolluik snel en goed geinstalleerd
B.Driessen
Anensa heeft bij ons een nieuwe kunststof voordeur pui, schuifdeur en loopdeur geplaatst. We zijn zeer tevreden met de goede kwaliteit, service, bekwaam personeel en mooie prijs, en zouden opnieuw Anensa kiezen. We kunnen Anensa alleen maar aanraden, zeer goed!
Nancy
Wij zijn superblij met onze nieuwe voordeur, die keurig is afgeleverd.
Na een klacht aan deur, beschadiging aan het paneel werd ook toen alles snel en fijn opgelost.
In het bijzonder werknemer Bert die het opmeten thuis kwam doen heel veel geduld en kunde had. En werknemer Daan is ook een hele fijne vent, die alles probleemloos en in alle vertrouwen voor ons heeft opgelost.
Komen afspraken keurig na. Zou mensen zeer zeker dit bedrijf aanbevelen 👌 -
Maurice
Duidelijke communicatie vooraf, geen verassingen. Netjes gemonteerd, monteurs denken mee.
Marja
Mooi vakwerk geleverd. Prettige en duidelijke communicatie vanaf het eerste mailtje tot het laatste contact! Helemaal tevreden, bedankt voor de goede service!
Georgi
Super fijne ervaring met dit bedrijf.Komt afspraken na en heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.Tevens heeft de eigenaar goed meegedacht in de keuzes van de kozijnen en deuren voor ons huis wat niet standaard maten heeft.Kortom een aanrader in kozijnenland.
Henriette Claessen
Geweldige service en een prachtig resultaat. Maatwerk in ons huis uit 1934 waar niets recht is door de vriendelijkste alleskunners!
frank
Goede prijs/kwaliteit, netjes ramen geplaats en rolluik geplaats, alles volgens afspraak en first time right.
Raymond
Prima prijskwaliteit. Werken netjes en zorgvuldig. tevreden over het eindresultaat. Prima service en communicatie.
Harry Golsteijn
Ook nu weer gebruik gemaakt van de betrouwbaarheid en vakkundigheid van dit bedrijf. Dit is al de tweede keer dat ik van dit mooie bedrijf gebruik heb gemaakt. Ook niet te beroerd mee bij te staan bij een ander klusprobleem.Zonder probleem ook dit zonder meerprijs opgelost. Hier doe je graag zaken mee. Chapeau 👍