Anions
Anionen, oftewel negatieve ionen, zijn het nieuwe positief.
Want anionen maken veel onschadelijk of ze neutraliseren. Hierbij kunt u denken aan met name virusdeeltjes, zoals bijvoorbeeld corona (covid-19), influenza, bacteriën en pollen (hooikoorts) en geurtjes. Deze worden door negatieve ionen gebonden en eigenlijk simpelweg geneutraliseerd.
Dat negatieve ionen werken met het onschadelijk maken van virussen, is ook wetenschappelijk bewezen, zie onze pagina met Uitleg.
Onze draagbare ionisator zorgt ervoor dat er een grote wolk aan negatieve ionen bij u gevormd wordt, waardoor zo ongeveer alles wat hierboven genoemd staat, door die wolk ionen onschadelijk gemaakt kan worden. Hierdoor kunt u beter beschermd zijn tegen alles wat rond zweeft en wat u niet ziet. Dit kan u en uw medemens een betere bescherming bieden tegen die nare zaken, dan bijvoorbeeld een niet-medisch mondkapje.
10
4 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • Corine
  Review voor Anions

  Ik heb een Airdisk gekocht bij Anions en het is zo’n fijn ding. Ik heb altijd last van pollen en huistofmijt maar sinds ik de Airdisk naast mijn bed heb staan ben ik minder benauwd en slaap ik een stuk fijner

 • Desiree Gerritsen
  Review voor Anions

  Inmiddels is het probleem naar tevredenheid opgelost!

  Antwoord van Anions

  Op 9 september de retourzending ontvangen en direct getest. Inderdaad, deze voldoet niet aan de verwachtingen. Een nieuw exemplaar komt per omgaande naar u toe.
  Op binnenkomst van de review, hebben wij uw probleem met contact zoeken onderzocht. Onze email-inbox is gecontroleerd, ook de spam-folder, er zijn van u bij ons geen berichten binnengekomen.
  Ook ons contactformulier zelf getest - dat blijkt wel te werken, de email kwam direct binnen. Volgens onze web-hoster zijn er geen problemen geweest. Het is vreemd dat het in uw geval niet gewerkt zou hebben.
  Er was helaas een probleem met de telefoon, waardoor uw oproepen niet ontvangen zijn. Dit zou inmiddels opgelost moeten zijn. Whatsapp wordt door ons bewust niet ondersteund als contact-medium.
  Persoonlijke omstandigheden begrijpende, vinden wij deze review wel erg heftig en niet terecht.
  Met vriendelijke groet,
  Team Anions

 • Hoe beoordeel je Anions?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Joey
  Review voor Anions

  Betrouwbare winkel met kwalitatief hoogwaardige producten

 • Monique
  Review voor Anions

  Snelle levering en goed product...