AnouKidz
J Swart
Mooie kwaliteit, fijne service en al heel snel verstuurd. Super blij mee!
Marjan Fens
Heb het opgehaald. Het is beter afgewerkt dan in welke winkel dan ook. Heel knap en voor ieder jong kindje een feestje om dit te mogen dragen.
Hoe beoordeel je AnouKidz?
Anouk
Top service! Zo vriendelijk en heel behulpzaam. Telkens heel content van mijn bestelling 😍 Mooie, kwaliteitsvolle kleren. Zeker een aanrader!
Sandra
Hele mooie kleding..snel en mooi geleverd
Cindy
Snelle service, netjes verpakt en producten zijn goed!
Claudia
Heel snel geleverd en hele mooie artikelen
Raven Eland
Heel mooi boxpakje, goede kwaliteit en prachtige print en dan ook nog eens snel geleverd!
Liessel
Mooie kleding en snelle verzending en goede service! Zal hier zeker nog vaker iets bestellen.
Esther Scheerhoorn
Prachtige broekjes en mutjes en bijzonder mooi geborduurd, mijn dochter was er heel blij mee! Dankjewel 🙏
Marijke Stolk
Goede kwaliteit, mooie producten en hele goede service. Hier is de kledingkast van de kleine goed gevuld met kleding van AnouKidz.
Nadia Jansen
Goede kwaliteit en snelle service
Dana Schuurman
Super service! Snelle reactie en prachtige kleding! Een echte aanrader voor unieke kleding!
Rebecca Smits
Snel geleverd, mooi verpakt met zelfs een kleinigheidje. Product zoals omschreven. Fijn!
BP
Snelle reacties, meedenken en mooie kleertjes!
Pauline
Snel verstuurd en hele mooie kwaliteit.
Raven Eland
Ik stond er van versteld hoe snel mijn bestelling al klaar was, echt top.
Gea
Echt een prachtig mooie bodywarmer gekocht (maat 68), precies zoals beschreven
Evelyn Boll
Hele mooie kleding! Ook een zeer prettig contact. De kleding kan zonder enige moeite op wens gemaakt worden.
Suzan Wiegers
Prachtige spullen voor een mooie prijs!
Suzanne Schut
Het duurde wat lang voordat ik het ontving maar keurig ingepakt en heel mooi boxpakje! Tevreden hoor!
Antwoord van AnouKidzDankjewel voor je review Suzanne! Wat jammer dat het wat langer duurde voordat je het pakketje ontving. Je had op zondag besteld en dinsdag had ik het al verzonden. De levertijd van 2-5 werkdagen staat duidelijk aangegeven op mijn website. Ik kan er helaas niks aan doen dat een pakketje langer onderweg is dan normaal. Dat ligt aan de drukte bij PostNL momenteel. In ieder geval vind ik het ontzettend leuk dat je mij toch beoordeeld met 5 sterren!
Met vriendelijke groeten,
Anouk