Anti-rsimuis.nl
Alex
Prima service. Wel had op de site bij het product mogen staan dat het wel wat kleiner uitviel, nu leek het volgens de tekst te passen voor de handen tot 18 cm maar dat was bij dit type niet zo, eerder voor iets kleinere handen. Ook had ik verwacht dat er tussen bestelling en levering nog bericht zou zijn over de bezorging (trach&trace). Nu was het afwachten. Dat de bestelling uiteindelijk netjes en op tijd werd bezorgd was prima, verrassend wel dat er een excuusbrief met een cadeau meegeleverd werd waarin men zich excuseerde voor een dag te late levering. Had niet gehoeven, wel erg attent.
Tom van der Sanden
Prima product snel geleverd
Antwoord van Anti-rsimuis.nlBlij dat je tevreden bent. We wensen je nog veel plezier van je aankoop! Groet, Linda
Hoe beoordeel je Anti-rsimuis.nl?
Jos van Beuningen
TOP!!!
Antwoord van Anti-rsimuis.nlBeste Jos, Heel erg bedankt voor de kort en bondige beoordeling. Goed weekend!
Jacoline
Snelle levering. Muis ligt plezierig in de hand. Werkt comfortabel. Het is trouwens m'n tweede al in een paar jaar tijd. Dat ligt niet aan de muis, maar aan het snoertje; bij intensief gebruik houdt het minder lang en breekt. Was nog een tijdje met duct-tape te verhelpen, maar uiteindelijk is dat natuurlijk geen oplossing. Dus een nieuwe muis besteld. De bal van de oude bewaar ik, voor als ook de nieuwe muis eens valt en de bal eruit springt en achter een richeltje onder de verwarming stuitert...
Antwoord van Anti-rsimuis.nlBeste Jacoline,
Dank voor uw fijne en uitgebreide beoordeling. Helaas heeft elk apparaat inderdaad een bepaalde levensduur. Een draadloze muis zou dit probleem voorkomen, echter kunnen er dan natuurlijk na verloop van tijd ook weer andere problemen ontstaan. Hopelijk blijft deze in elk geval weer lang werken! -
Jan Almere
Snel geleverd. Muis voldoet aan de verwachting. Ligt goed in de hand en gemakkelijk te bedienen.
Antwoord van Anti-rsimuis.nlWat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn dat alles bevalt. Groetjes, Linda
julia
Snelle en goede klantenservice! Snelle levering.
Antwoord van Anti-rsimuis.nlWat fijn om te lezen dat je ervaring zo positief was. Tot een volgende keer! Groet, Linda
Angar Durrani
Geweldige service, erg vriendelijk ook.
Antwoord van Anti-rsimuis.nlSuperbedankt voor je beoordeling. Heel fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Linda
Robert-Jan
Bestelling werd snel geleverd. Zeer tevreden over de bestelde muis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Antwoord van Anti-rsimuis.nlDank je wel voor je fijne reactie. Daar doen we het voor! Groet, Linda
Harald Bartelds
Snelle service nadat bol.com er een zooitje van had gemaakt.
Antwoord van Anti-rsimuis.nlHeel erg bedankt voor je vriendelijke woorden. We waarderen het enorm! Groetjes, Linda
Veronique
in avond besteld en volgende dag geleverd! supersnel
Antwoord van Anti-rsimuis.nlDaar worden wij blij van, dank je wel! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Groet, Linda
Marjan
Fijne muis, makkelijk te koppelen met laptop, snelle levering
Nicole
Zeer goede service, heel fijn!
Patricia
Snelle levering, goed contact over ruilen van product.
Colette
Ik heb nu al een paar keer dezelfde muis bij jullie gekocht -voor op elke werkplek ééntje. heel fijn!
Nico
Handig apparaatje. Jammer dat er geen handleiding bij is.
Martijn Zweistra
Snelle levering, muis werkt goed. De vorm is ergonomisch vermoed ik iets minder goed.
Ardy van Broekhoven
Vlotte levering, zeker in deze drukke periode. Product is zoals omschreven. Prima webwinkel!
Frenk Westenbroek
Snel geleverd goede service
Wim Sitters
Snel geleverd en goed ingepakt.
Benjamin van Dijck
Mijn rsi-muis is snel geleverd en alles was netjes ingepakt bij levering. Ik verwachtte eigenlijk dat de muis nog iets groter was, maar in principe doet ie zijn werk en leer ik steeds beter hiermee om te gaan.