Anti-rsimuis.nl

Anti-rsimuis.nl

Anti-Rsimuis.nl is ontstaan nadat eigen RSI klachten pas helemaal verdwenen nadat een dure ergonomische muis werd ingeruild voor een goedkoop model. Het was voor mij duidelijk dat een ergonomische muis lang niet altijd duur hoeft te zijn om goed te werken. Dit in combinatie met dat ik in mijn eigen omgeving merkte dat veel mensen, ondanks dat ze RSI klachten hadden, toch afgeschrikt werden door de hoge prijzen van de (merk) ergonomische muizen. Nadat ook een aantal collega’s gezwicht waren voor mijn goedkope nieuwe aanwinst besloten we om deze webshop op te zetten waar de focus ligt op goedkope ergonomische muizen.
9,1
Filter 780 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 585 met beschrijving

• Alex
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Prima service. Wel had op de site bij het product mogen staan dat het wel wat kleiner uitviel, nu leek het volgens de tekst te passen voor de handen tot 18 cm maar dat was bij dit type niet zo, eerder voor iets kleinere handen. Ook had ik verwacht dat er tussen bestelling en levering nog bericht zou zijn over de bezorging (trach&trace). Nu was het afwachten. Dat de bestelling uiteindelijk netjes en op tijd werd bezorgd was prima, verrassend wel dat er een excuusbrief met een cadeau meegeleverd werd waarin men zich excuseerde voor een dag te late levering. Had niet gehoeven, wel erg attent.

• Tom van der Sanden

Prima product snel geleverd

Antwoord van Anti-rsimuis.nl

Blij dat je tevreden bent. We wensen je nog veel plezier van je aankoop! Groet, Linda

• Hoe beoordeel je Anti-rsimuis.nl?

• Jos van Beuningen

TOP!!!

Antwoord van Anti-rsimuis.nl

Beste Jos, Heel erg bedankt voor de kort en bondige beoordeling. Goed weekend!

• Jacoline
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Snelle levering. Muis ligt plezierig in de hand. Werkt comfortabel. Het is trouwens m'n tweede al in een paar jaar tijd. Dat ligt niet aan de muis, maar aan het snoertje; bij intensief gebruik houdt het minder lang en breekt. Was nog een tijdje met duct-tape te verhelpen, maar uiteindelijk is dat natuurlijk geen oplossing. Dus een nieuwe muis besteld. De bal van de oude bewaar ik, voor als ook de nieuwe muis eens valt en de bal eruit springt en achter een richeltje onder de verwarming stuitert...

Beste Jacoline,

Dank voor uw fijne en uitgebreide beoordeling. Helaas heeft elk apparaat inderdaad een bepaalde levensduur. Een draadloze muis zou dit probleem voorkomen, echter kunnen er dan natuurlijk na verloop van tijd ook weer andere problemen ontstaan. Hopelijk blijft deze in elk geval weer lang werken!

• Jan Almere
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Snel geleverd. Muis voldoet aan de verwachting. Ligt goed in de hand en gemakkelijk te bedienen.

Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn dat alles bevalt. Groetjes, Linda

• julia
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Snelle en goede klantenservice! Snelle levering.

Antwoord van Anti-rsimuis.nl

Wat fijn om te lezen dat je ervaring zo positief was. Tot een volgende keer! Groet, Linda

• Angar Durrani
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Geweldige service, erg vriendelijk ook.

Antwoord van Anti-rsimuis.nl

Superbedankt voor je beoordeling. Heel fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Linda

• Robert-Jan
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Bestelling werd snel geleverd. Zeer tevreden over de bestelde muis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dank je wel voor je fijne reactie. Daar doen we het voor! Groet, Linda

• Harald Bartelds
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Snelle service nadat bol.com er een zooitje van had gemaakt.

Antwoord van Anti-rsimuis.nl

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden. We waarderen het enorm! Groetjes, Linda

• Veronique
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

in avond besteld en volgende dag geleverd! supersnel

Antwoord van Anti-rsimuis.nl

Daar worden wij blij van, dank je wel! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Groet, Linda

• Marjan
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Fijne muis, makkelijk te koppelen met laptop, snelle levering

• Nicole
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Zeer goede service, heel fijn!

• Patricia
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Snelle levering, goed contact over ruilen van product.

• Colette
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Ik heb nu al een paar keer dezelfde muis bij jullie gekocht -voor op elke werkplek ééntje. heel fijn!

• Nico
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Handig apparaatje. Jammer dat er geen handleiding bij is.

• Martijn Zweistra
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Snelle levering, muis werkt goed. De vorm is ergonomisch vermoed ik iets minder goed.

• Ardy van Broekhoven
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Vlotte levering, zeker in deze drukke periode. Product is zoals omschreven. Prima webwinkel!

• Frenk Westenbroek

Snel geleverd goede service

• Wim Sitters
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Snel geleverd en goed ingepakt.

• Benjamin van Dijck
    Geverifieerde klant van Anti-rsimuis.nl

Mijn rsi-muis is snel geleverd en alles was netjes ingepakt bij levering. Ik verwachtte eigenlijk dat de muis nog iets groter was, maar in principe doet ie zijn werk en leer ik steeds beter hiermee om te gaan.