Aqua-Marina.NL
Lucien Lieuw-Sjong
Snelle service en responstijd.
Dank Roy en Anita -
siemen de jong
Prima motor,goede service
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Siemen,
Wij waarderen het zeer dat je een mooie review hebt achtergelaten voor ons. En, dat je de motor en onze service hebt weten te waarderen. Heel erg bedankt daarvoor, Siemen!
Anita & Roy -
Hoe beoordeel je Aqua-Marina.NL?
Lars Baele
Mooie prijzen en kwaliteit producten
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Lars,
Dankjewel voor jouw mooie review! En, dankjewel dat je de moeite hebt genomen onze producten te waarderen.
Wij wensen jou veel gemak van de LifePO4-accu.
A. Slootweg
Goede service snel antwoord op mijn vraag en snel geleverd
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Arie,
Jouw review en terugkoppeling stellen wij zeer op prijs. Fijn dat je tevreden bent, en dankjewel dat je de moeite hebt genomen een mooie review voor ons achter te laten. Dank, Arie!
Surfer
Makkelijke bestelling, snelle levering, product als verwacht en goede telefonische service - after sales...
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Rob,
Wij willen jou heel erg bedanken voor het fijne zakendoen, én voor jouw geweldige review. Dat waarderen wij zeer!
Heel veel gemak van de accuset, Rob!
Rob Nuijten
Geweldige service. Omdat ik, wegens SAIL, haast had met het in huis krijgen van de set 100 LBS fluistermotor, de accus en de laders, hebben de schatten van Aqua-Marina de spullen zelf bezorgd. En nu krijg ik zelfs nog aandacht voor twee oude problematische accus die ik niet bij hen heb gekocht!
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Rob,
Wij zijn jou zeer dankbaar dat je de tijd en moeite hebt genomen zo'n mooie review te schrijven. Dankjewel daarvoor!
Fijn te lezen dat je onze service (die vanzelfsprekend hoort te zijn) zo kunt waarderen.
Het ga je supergoed, Rob, groet,
Henk Reinders
Super goed, snel en vakkundig geholpen bij het kopen en installeren van een kwalitatief hoogwaardige lithium pro accu!
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Henk/Henry,
Superbedankt dat je zo'n mooie review hebt achtergelaten voor ons (en onze toekomstige klanten);-). Wij zijn daar heel erg blij mee.
Met dank en fijne groet,
Kenneth Spiertz
Super snelle levering van een bootzeil en prettige communicatie.
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Kenneth,
Wij waarderen het zeer dat je de tijd en moeite hebt genomen een mooie review achter te laten.
De fijne communicatie was geheel wederzijds. Dankjewel!
Anita en Roy -
Lieke Daniels
Telefonisch erg uitgebreid en vriendelijk geholpen met mijn bestelling. Deze werd vervolgens snel geleverd en ik ben heel blij met de elektromotorset.
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Lieke,
Wij zijn heel blij met jouw mooie review. En, lezen natuurlijk graag dat je blij bent met de Complete Vaarset.
Dankjewel voor jouw bestelling en dankjewel dat je de tijd hebt genomen iets voor ons (en onze toekomstige klanten) achter te laten.
Veel vaarplezier verder, fijne groet,
Anita en Roy -
Rienk Jan Dubbeldam
Snelle respons en vlotte verzending. Volledig in informatievoorziening
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Rienk Jan,
Wij zijn blij met jouw mooie review, en ook met het feit dat je de meegestuurde informatie waardeert. Wij proberen zo compleet mogelijk te zijn, en dat is bij jou gelukt. Thanks!
Heel veel gemak van de 24V LiFePO4-accuset voor jou.
Humbold
Lage prijs, fijne hulp bij configuratie en advies, goede kwaliteit
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Chester,
Dankjewel voor jouw fijne bericht, en dankjewel dat je de tijd en moeite hebt genomen zo'n mooie review achter te laten voor ons.
Dankbaar, en zeer gewaardeerd!
Heel veel gemak van de mooie LiFePO4-accuset, groet,
Frans
De mensen hebben kennis van zaken, zijn vriendelijk en handelen snel. Erg gastvrij. Aanrader.
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Frans,
Wij zijn je zeer dankbaar voor jouw mooie review! En, dat je 15/08 jl. opgeschaald bent naar een Complete Vaarset op 24 Volt. Thanks, Frans!
Heel veel vaarplezier gewenst, en goede zaken!
Janet Boxmeer
Snelle levering, prima lichtgewicht accu
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Janet,
Wij waarderen het heel erg dat je de moeite hebt genomen een review voor ons achter te laten. Dankjewel daarvoor!
Een volgende keer gaan we voor de 5-sterren! ;-)
Heel veel gemak van de LiFePO4-accu, groet,
Bartjan van der Sluis
Vriendelijke mensen en goede service. Boot van 1500 kg plus vaart met een 68 lbs motor en 100 Ah lithium accu goed.
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Bartjan,
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen zo'n mooie review achter te laten voor ons. Dat waarderen we zeer!
Dankjewel, en veel vaarplezier verder!
Groet, ook aan jouw vrouw,
Willy
Snel geleverd en goed meegedacht👌
Antwoord van Aqua-Marina.NLDankjewel, Wilco, voor jouw mooie review.
Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen jouw ervaring achter te laten.
Wij wensen jou een mooie vaarzomer toe.
Caroline Colon
Vriendelijke en eerlijke info gekregen. Wij zijn tevreden klanten!
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Caroline,
Wij willen jou en jouw man hartelijk bedanken voor de mooie review, én voor jullie tweede bestelling.
Erg fijn te lezen dat jullie tevreden zijn met de rubberboot én de elektrische vaarset. Dank ook voor de tijd die jullie hebben genomen jullie waardering achter te laten.
Mooie vaarzomer gewenst, groet,
Anita en Roy
Johan de Jong
Goed persoonlijk advies ter plaatse gekregen. Op vakantie de set ( 40 lbs + 100 amp. accu ) naar volle tevredenheid gebruikt.
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Johan,
Wat fijn te lezen dat de vaarset bevalt! We waarderen jouw mooie beoordeling zeer. Dankjewel daarvoor!
Wij wensen jou een mooie vis- en vaarzomer verder, en ook de hartelijke groeten aan jouw vader.
Monique en Junior Nicholson
Goede service, vriendelijk behulpzaam meedenkend en nemen de tijd voor je om alles uitleggen Bedankt nu nog wachten dat de zon weer gaat schijnen
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Monique en Junior,
Heel erg bedankt voor de mooie review en dat jullie de tijd hebben genomen jullie ervaring te delen. Wij hebben het zakendoen als zeer plezierig en persoonlijk ervaren. Jullie ook dankjewel daarvoor.
Nu nog beter weer, inderdaad, maar dat komt eraan. Dus zet de picknickmand maar klaar ;-)
Hartelijke groet,
Mark
Ik had, onderweg met mijn boot op vakantie, met enige spoed een accu nodig, deze werd op mijn verzoek keurig in Den Helder afgeleverd bij de haven waar wij langs kwamen. Top service!
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Mark,
Wat fijn dat je een review voor ons (en onze toekomstige klanten) hebt achtergelaten. Heel erg attent van je!
Super te lezen dat je onze service - die vanzelfsprekend hoort te zijn - zo waardeert.
Met dank en groet,
Martijn de Winter
Keurig geholpen. Goed contact.
Antwoord van Aqua-Marina.NLBeste Martijn,
Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen een mooie review achter te laten voor ons. Dankjewel!
Wij hebben de communicatie ook al zeer plezierig en persoonlijk ervaren.
Mooie vaarzomer voor jou, Martijn.
Roy & Anita