Arrigo Lederwaren
Stefan Bambacht
Snelle levering en duidelijke beschrijving bij het product. Goede kwaliteit van het product!
Mebrahtu GLWET
Ik heb niet ontvangen mijn pakket
Hoe beoordeel je Arrigo Lederwaren?
Francis Brom
Heel tevreden met mooi tasje en de snelle levering!
Lidio Duarte
Perfect tasje voor op vakantie.
Stevig ook! -
L. K
Van de schoudertas die ik bestelde was de gewenste kleur niet voorradig .er werd netjes contact op de genomen met ons met de vraag of we akkoord konden gaan met de voorgestelde kleur die Arrigo ons gaf .Inmiddels de tas ontvangen en tevreden over de kleur .
Albert Wuijster
Prima service, er wordt telefonisch contact opgenomen als iets niet duidelijk is. Snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit
Anne Marie
Wat een fijne zaak met prima service! De kleur die ik besteld had was niet aanwezig. De ondernemer heeft me daarover gebeld en samen zijn we tot prima overeenstemming gekomen. En de tas die ik ontving was ook nog een helemaal top en geheel volgens beschrijving. Ik klop hier zeker nog vaker aan!
Puck
Mooi product voor een heel goede prijs. Snel verstuurd en ontvangen.
Jose Lockhorst
Super mooie tas snelle levering.
Johan Lücken
Na wat gestuntel van DHL kwam het pakketje vandaag binnen.
Ik ben er uitermate tevreden over. Het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ben er dan ook erg blij mee. -
Jos Verweij
Mooie riem. Door een foutje op de website verkeerde lengte besteld. Maar na enig aandringen keurig opgelost.
Evert-jan Toonen
Mooi product voor een goede prijs
Lydie
Topkwaliteit 👌
Ron
Na ee week nog niets ontvangen.Levering is met 2 dagen uitgesteld. Geen snelle webshop. Mogelijk naar een andere vervoerder gaan.
Margon Herpertz
Goeie kwaliteit en snelle levering.
Thomas
Kwaliteit en rechtstreeks besteld!
Irma Van den Worm
Mooie rugtas, woensdagavond besteld zaterdag in huis. Top
Petra Janssen
Snelle levering.
Goede kwaliteit van tas -
Antonia De Lange
Mooie stevige dames portemonnee,kan veel in.
Mario Meesters
Goede ervaring met deze online aankoop