Art by Daan
Michael Nales
Duidelijke foto's op de site, snelle verzending en prima updates mbt de bestelling via de mail. En niet geheel onbelangrijk, het is het echt nog mooier dan op de foto'.
Joost Van Dijk
snelle levering, netjes verpakt en duidelijke website
Hoe beoordeel je Art by Daan?
Wendy
Fijn contact, duidelijke antwoorden op mijn vragen. Snelle levering, en mooie verpakking. En de oorbellen zagen er echt prachtig uit! Echt een aanrader
Ria S
Blij met de mooie originele oorbellen en dat voor een zeer gunstige prijs! Ik koop zeker nog meer bij Art by Daan.
Bernadette van den Berg
Had het al langer op het oog, nu met een mooie aanbieding eindelijk iets besteld. Het is prachtig en heel stevig!
Me-me
Goed contact. Snelle reactie. Pakketje perfect ingepakt. Hele aardige verkoper.
BJ
Heel blij met mijn bestelde ketting en oorstekers 😍. Uitstekende kwaliteit, prachtig en zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd! Echt een uniek cadeautje.
Marie-José Bozuwa
Snelle levering. Voldoet geheel aan de verwachting.
Peter
Duidelijke website, snelle verzending, top
Freddy Storms
Ik ben heel erg tevreden over de service in het algemeen. De dame steekt heel veel werk in de communicatie tijdens het ganse proces van voor de opstart tot na de levering thuis. Ik zal er dan ook geen moment aan twijfelen om nog een keer op haar een beroep te doen mocht die situatie zich voordoen. En last but not least, de ring die ik bestelde is prachtig en zit perfect (mede ook dankzij de "begeleiding" per mail door Daniëlle).
Anita
Twee compleet verschillende en heel originele kettingen gekocht, die in het echt nog veel mooier zijn dan op de foto! Echt heel blij mee. En als altijd is verzending en afhandeling top.
Heike
Snelle levering en ondanks kleine bestelling zonder bezorgkosten. Hele goede service!
Kristel Van Clemen
Snelle levering, prachtige ring! Het stuk van de ring dat rond mijn vinger zit, past niet helemaal goed, omdat het verstelbaar is en niet volledig gesloten, maar hij blijft wel aan
Rick Bisschop
Top service!
Gina
Mooie oorbellen in de bus vandaag. Snel en verpakt als een cadeautje. Blij mee
Naomi
Top service, ik kom hier zeker terug!
Anja Krijgsman
Mooie sieraden 💫 Vooral enig in zijn soort!.. Geen massa product 👌
elles pijnenburg
Mooi sieraad
Ineke
Goede kwaliteit en service met persoonlijke aandacht.
Carin Leenders
Originele ontwerpen en prachtige kleuren!