Asat.nl
Jan Nieterink
Mooie prijs en snel geleverd
Maarten Brands
Een product verkopen en zeggen dat ze het verstuurd hebben maar zelf niet in huis hebben en als je dan een dag na dat pakketje binnen had moeten zijn belt en te horen krijgt dat ze het zelf niet meer hebben. Je netjes zegt sorry het geld maar terug je er opnieuw een bestelling ervan gemaakt wordt en geen geld terug ziet maar na een paar dagen je toch een pakketje krijgt. Zeer rare mensen daar
Antwoord van Asat.nlHet product was tijdelijk niet op voorraad, wat ook vermeld stond op onze website. Twee dagen later is het weer binnengekomen en vervolgens direct verzonden. Onze excuses voor de vertraging.
Als het goed is, heb je het product inmiddels ontvangen. Mocht je het toch willen retourneren, laat het ons gerust weten – dat kan kosteloos.
Bedankt voor je reactie! -
Hoe beoordeel je Asat.nl?
Johnny Temmerman
zoals gewoonlijk super service
Martin Schroder
Snel geleverd. Omschrijving in de webshop was niet helemaal juist.
Franck
Een goede, service leverende leverancier, waar we al vele jaren gebruik van maken
J Staal
Een van de weinige zaken die nog ontvangers verkopen. Een minpuntje, ik heb extra betaald voor de software maar hij was niet Ziggo gereed, zelfs geen handleiding om het zelf te doen. Verder tevreden.
Patrice VOGEL
I will buy soon an IPTV receptor.
Dirk Van Hoecke
Snelle levering van uitstekend produkt.
Jan W
Super gewoon niks mis mee en een snelle levering ook nog.👍👍👍👍.
Edwin
Levertijd zoals belooft. Telefonisch goed geholpen. Gevraagd om het toestel van de juiste software te voorzien. Toestel werd gelevert, aangesloten, en alles werkte meteen
Orhan Erbilgin
Geen commentaar
Jan
De VU DUO 4k SE is snel en goed binnen gekomen alles werkt ook prima , geen klachten hier.
Huub
Hele fijne tv box besteld (formuler z11) werkt perfect en zeer snel in huis.
Peter Hendriks
Beste service
Johan Bult
Geweldige tvbox is supersnel
henry
snelle levering,alles werkt prima jammer dat de ontvanger er 2dehands uitzag,bovenkant vol met krassen maar werkt wel.
Arnold Luijbregts
Fijne ontvanger, snel geleverd. Jammer van de summiere handleiding!
Frans Lardenoye
Snelle levering en prima monteur
ljm van lent
Barend
Na correcte afhandeling van de bestelling is het Asat gelukt om mij snel en
goed de artikelen te leveren. Bedankt voor uw hulp en moeite.
M. Vr. Gr. Van Barend.