Autishop
Hermine Vanloosveldt
Vlotte en correcte afwerking en verzending
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Saar
Snel verzonden, mooie producten, netjes verpakt.
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, veel plezier van uw aankoop!
Hoe beoordeel je Autishop?
EJ Adema
Helaas kwam het niet de volgende dag binnen zoals beschreven staat, maar 2 dagen later pas. Voor de rest gewoon goed
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, voor uw zending staat er inderdaad bij dat het vertraagd bezorgd is door drukte bij PostNL. Helaas hebben wij daar geen invloed op, wij kunnen alleen ons best doen om het pakketje nadat het besteld is zo snel mogelijk te verzenden. Wel fijn dat u de rest gewoon goed vond. Veel plezier van uw aankoop!
Sabina Dijkstra
Ik bestelde naadloze sokken voor m’n zoon die heel gevoelig is voor elk dingetje wat hij voelt. Ik was erg teleurgesteld in de kwaliteit van de zogenoemde naadloze sokken. Ze waren absoluut niet naadloos en ik was erg verbaasd. Ik heb hierover gemaild en ze zijn zo gestikt dat ze als naadloos verkocht mogen worden. Ik zou als bedrijf zijnde dit niet verkopen, vooral niet als je met trots draagt dat je er voor autisten bent.
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, wij hebben 2 soorten sokken in ons assortiment om toch een keuze te bieden. Onze Autishop sokken hebben een platte naad bij de tenen en een voorgevormde hiel. De volledig naadloze sokken zijn van het merk Knit Rite, de keuze welke sok het beste bij u past is persoonlijk. Van beide soorten krijgen wij veel positieve reacties terug. Een enkele keer is er een andere verwachting van de sokken, dan is er altijd de optie om de ongedragen sokken retour te sturen. Met vriendelijke groeten, Mariska Veehof
M p
Leuk artikel
Gijsbert van den Dool
Uitstekend geregeld en mijn pakket paste gewoon door de brievenbus.
Lukas
Goed verpakt en snel verzonden.
Yves Poiesz
Altijd goede en persoonlijke Service en top producten!
Antwoord van AutishopBedankt voor deze mooie beoordeling, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier van uw aankoop! Vriendelijke groeten, Mariska Veehof
Lies Desodt
Kwaliteitsvol materiaal, vlotte levering. Een grote aanrader om hier te kopen.
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, wat fijn dat u het een aanrader vindt om bij ons te kopen. Veel plezier van uw aankoop!
Esther Vonk
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u onze service goed vindt. Veel plezier van uw aankoop!
Fam van G
Snelle levering. Sokken zitten lekker en zakken.niet af
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, fijn dat u de sokken lekker vind zitten. Veel plezier van uw aankoop!
Anoniem
Heel blij met de sokken en het werd snel en netjes geleverd!
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, fijn dat u blij bent met de sokken. Veel plezier van uw aankoop!
Lia Filippo
Supersnelle levering
Marina De Almeida Valente
J'ai pas toujours reçu.C'est pas assez vite comme vous remarqué dans la page
Antwoord van AutishopMerci pour votre commentaire, l'expédition vers la Suisse prend malheureusement toujours plus de temps car il s'agit d'un envoi international. J'espère que vous recevrez bientôt votre colis et que vous pourrez profiter de vos produits.
Gwendolyn
Geweldige service, product was snel gelevert! De kaarten geven een goed overzicht over wat in het autistische brein mogelijk speelt.
Didi
We bestellen al jaren de naadloze sokken, écht zonder naad, ze zijn prijzig maar ze dragen heerlijk! Altijd correcte verzending, attent briefje erbij. Wij zijn super tevreden!
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Vriendelijke groeten, Mariska Veehof
Anna Kodde
Fijne sokken, goeie service met altijd een persoonlijk kaartje. Veel dank!
Antwoord van AutishopBedankt voor deze mooie beoordeling, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Vriendelijke groeten, Mariska Veehof
Anke
Mooie producten, snelle levering met een vriendelijk
Marjolijn van Orden
Super snelle en keurige levering en prettig contact. Helaas hebben de naadloze sokken aan de onderkant van de tenen wel een platte naad waar mijn dochter helaas echt niet blij mee was dus retour gezonden
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, jammer dat de Autishop sokken niet de oplossing bleken voor uw dochter. Hopelijk zult u alsnog goede sokken vinden. Eventueel zouden de Knit Rite sokken een alternatief kunnen zijn, deze zijn volledig naadloos.
Wendy
Snel geleverd
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!