Autishop
Producten voor kinderen met autisme, hun ouders (verzorgers), scholen, NSO's en andere instellingen. Voorbeelden van producten die uw kunt vinden zijn: naadloze sokken, Tangles, koptelefoons, boeken, lesmateriaal, spellen, speelgoed, therapiematerialen, etc.
9,5

• Rik
    Geverifieerde klant van Autishop

De service was helemaal goed, maar de fidgettoy ging kapot na een uur:(
    De veer brak, wsl door metaalvermoeing, een direct gevolg van het wiebelen van het materiaal.
    Ik ben er niet grof mee geweest, maar je moet wel kunnen friemelen met een fidgettoy.

Beste Rik,
    Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend om te horen dat de ring zo snel kapot is gegaan. Dit is zeker niet de bedoeling, wij zullen u een mail sturen zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groeten, Mariska Veehof

• Vera
    Geverifieerde klant van Autishop

Snelle levering, leuk persoonlijk bedankkaartje erbij, maw een feestje om hier te bestellen!

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw leuke beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!

• Hoe beoordeel je Autishop?

• Rowena Blauw

Snell levering

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, veel plezier met uw aankoop!

• Hoetjes
    Geverifieerde klant van Autishop

Zeer snel antwoord op de vragen ontvangen! Ook de levering van de bestelling was snel. Tevreden!

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw aankoop!

• Sanne Eulaers
    Geverifieerde klant van Autishop

Zoals steeds een perfecte service. Top.

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u nog altijd tevreden bent met onze service, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Mariska Veehof

• Stanny Zwiers
    Geverifieerde klant van Autishop

Snelle bezorging, fijne producten.

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten. Veel plezier van uw aankoop!

• Wietske Hoekstra

fijn produkt

• Sylvie Piepers

Bruikbare nuttige tools.

• Claassen
    Geverifieerde klant van Autishop

Snelle service. Goede kwaliteit.

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier van uw aankoop!

• Maaike
    Geverifieerde klant van Autishop

Goede prijzen en snelle levering. Netjes verpakt en mooie spullen. Ik ben heel tevreden!

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze prijzen en levering en verwerking van de order. Veel plezier van uw aankoop!

• Ainoa
    Geverifieerde klant van Autishop

Zeer klantvriendelijk en goede service!

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw aankoop!

• Jeroen Audenaert
    Geverifieerde klant van Autishop

Snel geleverd. Zoon met autisme die extra gevoelig is voor sokken die niet goed aanvoelen. Hij was tevreden dus deze bestelling was om er meer van dezelfde sokken
    te hebben.

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat uw zoon tevreden was over de sokken. Veel plezier van uw aankoop!

• Mariëlle Verhoeks

.....

• Robby
    Geverifieerde klant van Autishop

Geleverd, binnen een dag, een persoonlijke attentie erbij zeer gewaardeerd

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier van uw aankoop!

• Ellen Van den Berghe
    Geverifieerde klant van Autishop

Bestellen ging super vlot, levering zoals verwacht, heel blij met de naadloze kouzen!

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat de naadloze sokken u bevallen. Veel plezier met uw aankoop!

• Willemien
    Geverifieerde klant van Autishop

Goede service, retourneren ging ook prima!

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent over onze service.

• Niels Kramer
    Geverifieerde klant van Autishop

Snel geleverd, voor een zeer redelijke prijs. De naad van de sokken is nog een beetje voelbaar, maar zit wel aanzienlijk comfortabeler dan gewone sokken. Zeker de moeite van het proberen waard!

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat de sokken comfortabeler zitten dan gewone sokken. Veel plezier van uw aankoop!

• Paulina Mommaas
    Geverifieerde klant van Autishop

Geweldig goede service en bereikbaar voor vragen om deze, zo mogelijk is, direct te beantwoorden en advies te geven. De sokken zitten perfect, een echte aanrader.

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat het advies kloppend was en dat de sokken perfect zitten. Veel plezier met uw aankoop!

• Anita Hal

Superfijn weer dankuwel

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent! Veel plezier van uw aankoop.

• Bram Coremans
    Geverifieerde klant van Autishop

Goede snelle afhandeling van de bestelling met een vriendelijke persoonlijke note erbij

Antwoord van Autishop

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling van de bestelling. Veel plezier met uw aankoop!