Autobench.nl
Mario Van den Noortgate
Snelle levering , goede kwaliteit
Cees van Grondelle
Ruime keus voor een goede prijs en vlotte levering.
Hoe beoordeel je Autobench.nl?
Ingrid Joosten
Perfecte service 👌
Denise Koopmans
Snel geleverd en was zoals verwacht!
Antwoord van Autobench.nlFijn dat alles naar wens is gegaan, bedankt voor de review! ^Evelien
Chantal Janssens
Geweldige service, retour en nieuwe levering liep perfect 😀
Antwoord van Autobench.nlMooi dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor de review! ^Evelien
Jan Rots
Weten dd juiste maat bench voor een Yaris Cross te adviseren.
Antwoord van Autobench.nlBedankt voor de review! ^Evelien
Inge Gorter
Goede prijs en mijn hond eet eindelijk weer nu gaat t bakje 2 keer per dag weer leeg
Antwoord van Autobench.nlFijn dat je hond weer goed kan eten, een gezonde hond is een blijde hond! Bedankt voor de review! ^Evelien
a wageman
Makkelijk in elkaar te zetten goed product.
Antwoord van Autobench.nlVeel plezier met de aankoop! Bedankt voor je review! ^Evelien
Monique Courtois
Snelle reacties, goede service en pribleem was binnen 1 dag opgelost. Top!
Antwoord van Autobench.nlGoed dat onze klantenservice heeft kunnen helpen, bedankt voor je review! ^Evelien
Mo Ismaeel
Fantastische service, snelle levering, vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Antwoord van Autobench.nlHier wordt onze klantenservice ook blij van! Mooie review, bedankt Mo! ^Evelien
Herman Hennink
Wij zijn zeer correct en snel behandeld. Top
Antwoord van Autobench.nlBedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf. Bedankt voor je review! ^Evelien
Leonard Levering
Levering van grote zaken gaat via transporteur, wordt heel netjes gedaan, maar gaat wel op iets ander schema dan je misschien gewend van PostNL/DHL/etc.
Helaas zelf verkeerd besteld, retourproces goed en zonder gedoe. Volgende keer bestel ik het goede hondenvoer weer hier :)Antwoord van Autobench.nlBedankt voor je review, we zien je graag 'terug' voor de volgende bestelling! ^Evelien
Ankie
Ging met bezorger niet helemaal zoals het moest,
maar is door Autobench heel goed opgelost,goede service.Antwoord van Autobench.nlFijn dat alles goed is gekomen, bedankt voor de review. ^Evelien
Marc HELLIN
Alles supersnel en peŕect geleverd. Proficiat. Top
Antwoord van Autobench.nlMooi dat alles snel en naar wens was. Bedankt voor je review! ^Evelien
Geke Tekelenburg
Mooie prijzen en deze keer geen vlotte verzend service. Na telefonisch contact hierover alles zeer netjes afgehandeld
Antwoord van Autobench.nlGoed dat onze klantenservice het heeft kunnen oplossen, ondanks de vertraging. Bedankt voor je review! ^Evelien
Liliane Van Belle
Goed kussen en levering zoals beloofd, top 👍
Antwoord van Autobench.nlFijn dat je tevreden bent Liliane! ^Evelien
Philip Vanhulle
Goede kwaliteit
Antwoord van Autobench.nlBedankt voor je review Philip! ^Evelien
Colson Vincent
Très bonne qualité très satisfaite ses ma 3eme bench intérieur pour mes chiens loup
Antwoord van Autobench.nlFijn dat je zo tevreden bent over onze producten! Bedankt voor de review. ^^ Evelien
A.H Bosch
Bestelling snel huis en goed verpakt.
Antwoord van Autobench.nlFijn dat alles naar wens was! ^Evelien
Quality Sportcentre
binnen paar dagen in huis, fijn product om schoon te maken
Antwoord van Autobench.nlGoed om te horen dat het artikel naar wens is! ^Evelien