Avalon Petfood

Avalon Petfood

Avalon is een Nederlands bedrijf voor honden- en kattenvoer voor Nederland, Belgie en export naar andere landen.
8,4
Filter 370 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 274 met beschrijving

• Franky staes

snelle levering,

• Rita Heirstrate
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Beste,

Bedankt voor je bericht.

De vervoerder heeft ons laten weten dat het adres onjuist is, waardoor de levering niet kon plaatsvinden.
    Geen zorgen — iemand van ons klantenserviceteam zal binnenkort contact met je opnemen om dit samen op te lossen.

• Hoe beoordeel je Avalon Petfood?

• Harriette Bos
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Snelle levering en goede producten en verhouding niet de duurste!

Bedankt voor je mooie review!
    We zijn blij dat we aan je verwachtingen voldoen en altijd bij je in de smaak vallen. 💛

• Geert
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Voor het eerst besteld, de honden vinden het lekker.

• Bert Elenbaas

Snelle levering,

• Suzanne
    Review voor Avalon Petfood

Proefpakket voor de katten snel ontvangen met goede informatie erbij. Ze eten het met smaak, en de ontlasting is ook goed. Prettige bijkomstigheid is het kleine formaat; mijn Maine Coon heeft ivm tandvleesproblemen alleen nog zijn snijtanden. Alle kiezen zijn verwijderd. Omdat ik niet alleen natvoer geef, zijn voor hem deze minibrokjes geweldig!

Antwoord van Avalon Petfood

Bedankt voor je beoordeling en voor het delen van je ervaring met ons. We zijn blij dat we aan je verwachtingen voldoen! 💛

• Lilliane Roks
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Mijn hondje is erg kieskeurig, maar dit voer eet ze goed op, even kijken of dat blijft, want soms is dat tijdelijk , maar tot nu toe denk ik dat het een blijvertje is..

Antwoord van Avalon Petfood

Dankjewel voor je leuke reactie! 😊 We zijn heel blij om te horen dat je hondje het voer lekker vindt. We doen ons best om altijd aan je verwachtingen te voldoen. 💚🐾

• Manuela Tabaras
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

De katten vinden het lekker

• Brigitte Hanssen
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Heb het proefpakket besteld. 1 van onze honden vind het lekker… de andere lust het niet… Dus kwestie van smaak.
    Maar ziet er goed uit. Had wel verwacht dat het blikvoer anders zou zijn. Dit waren stukjes gemalen vlees in best dunne jus.
    Dus veel nat in een blik ipv vlees.

• Sven Knollenburg
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Snelle levering en de zak was nog volledig heel , de doos daar in tegen .dit was mij eerste keer dat ik het eten besteld heb en op de momenten ook tevreden van.als mijn honden zo blijven van het eten dan zal ik tevreden blijven maar uit ervaring loop het geregeld na de twee zak altijd terug mis veel haar uitval en terug mager worden.als alles zo blijft zoals nu dan zal ik Avalon zeker blijven geven en een tevreden baas blijven

• Jeannette Jonge de
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

sorry maar mijn hondje Snowy wil het niet eten hij is heel erg kieskeurig dus probeer ik het later nog eens maar voor nu geen resultaat mvg Jeannette

Beste Jeannette,

Bedankt voor je bericht en voor het uitproberen van onze voeding.

Sommige hondjes kunnen inderdaad wat kieskeurig zijn. Je kunt proberen het voer geleidelijk te introduceren door het eerst te mengen met zijn huidige voeding en de hoeveelheid Avalon stap voor stap te verhogen. Vaak helpt dit om ze te laten wennen aan de nieuwe smaak.

Daarnaast kun je ook een beetje zalmolie toevoegen dit maakt het voer extra aantrekkelijk en kan Snowy helpen om het beter te eten.

Dankjewel voor je feedback, dat waarderen we enorm. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

• Çinar Kaya
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Mijn katten vonden het natvoer totaal niet lekker één keer geroken en weg gegaan. En het speelgoed die ik heb gekregen was een honden speelgoed. Ik vond het een weggegooid geld (Verzendkosten 6€)

Beste,
    Katten zijn vaak erg kieskeurig en gevoelig voor veranderingen in geur, textuur en smaak. Iets nieuws kan ze afschrikken, het is daarom te adviseren om het nieuw voer te introduceren door in stappen te mengen met oud voer

• Ann
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Beste natvoer met zeer hoog vochtgehalte wat toch belangrijk is want katten zijn slechte drinkers! Het bevat zachte vleesbrokjes die onze kittens ook heel graag lusten. Daarom ben ik fan van Avalon Petfoods!

Beste Ann,
    Hartelijk dank voor je lieve woorden en je positieve ervaring met onze producten! 💚
    We zijn heel blij te horen dat jouw kittens zo genieten van het natvoer van Avalon. Dit motiveert ons om steeds het beste te blijven bieden.
    Geef de kleintjes een knuffel van ons! 🐾

• Eddy Swerink
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Prima weer, altijd snel. Onze hond vind het heerlijk

Antwoord van Avalon Petfood

Hartelijk dank voor uw lieve woorden 💛 We zijn erg blij dat uw hond ervan geniet en we blijven ons best doen om jullie altijd het beste te bieden. 🐾

• Kayis
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Snelle levering, goede product, stink niet ook de ontlasting van de katten ruik je niet.

Antwoord van Avalon Petfood

Heel erg bedankt! Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste ❤️🐾

• Bianca Spoelder
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Moest erg lang wachten op mijn bestelling

Antwoord van Avalon Petfood

Onze oprechte excuses 🙏 voor het lange wachten op je bestelling.
    Dit is uiteraard niet de ervaring die je van ons mag verwachten.
    Er was helaas een storing bij het verzendbedrijf 🚚 wat heeft geleid tot een onverwachte vertraging.
    We begrijpen dat dit vervelend is 😞 en willen je bedanken voor je geduld 🤍
    We zullen dit zeker meenemen om het in de toekomst beter te doen ✅
    Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten 💬

• Eddy Swerink

Snel geleverd, zoals altijd

Antwoord van Avalon Petfood

Bedankt voor je vertrouwen – we blijven ons best doen voor jou! 💚

• Roy Ummels
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Goede brokken. Ontlasting is stuk minder en beter s

Bedankt voor je beoordeling! 😊
    We zijn blij dat je tevreden bent en we blijven ons best doen om altijd aan je verwachtingen te voldoen. 🙌🐾

• Rolf Kieft
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Dhl meldde dat pakket op die en die dag zou aankomen, maar dat werd een dag later.
    Maar dat ligt niet aan Avalon...

Beste Rolf,
    Hartelijk dank voor uw bericht en uw geduld.
    Wat u aangeeft is inderdaad niet de normale gang van zaken – wij zullen dit verder onderzoeken en er alles aan doen om onze samenwerking met DHL te verbeteren.
    Uw feedback helpt ons onze service verder te optimaliseren.
    Nogmaals bedankt en wij houden u graag op de hoogte!

• Kathrin Knetsch
    Geverifieerde klant van Avalon Petfood

Snelle levering (nog een cadeautje bij) fijn product

Antwoord van Avalon Petfood

😊 Bedankt voor je vriendelijke woorden! We doen altijd ons best om aan je verwachtingen te voldoen.
    Welkom bij de Avalon familie! 🐾