Aydo Deco 3D Wandpanelen
GUY VAN DE VELDE
Snelle levering en top product
Karen Woudenberg
Mooie prijzen en goede servise
Hoe beoordeel je Aydo Deco 3D Wandpanelen?
M. van Gestel
Konden rustig rondkijken zonder datber iemand in je nek hijgt, daarna netjws geholpen, product was voorradig dus snel.op kunnne halen.
Helemaal top
Marcel
Top bedrijf, afspraken nakomen, leuke winkel en kaai leuk personeel. Zo blij met het resultaat 👍
Peter van Doorn
mooi en goed geleverd
Willy Donders
Arjan van Driel
Orderproces prima in orde, 2e bestelling op verzoek netjes aan de 1e bestelling en levering toegevoegd. 4 sterren zouden er 5 worden als de platen tot in huis bezorgd zouden worden.
ewald zwaan
Goed geholpen in de winkel met duidelijk advies. Ook de bezorging is prima geregeld.
Eimantas Visinskas
Damage on the panels
Antwoord van Aydo Deco 3D WandpanelenHey Eimantas,
I was somewhat surprised to find your review after me and a colleague have tried reaching out to find a solution for your damaged panels.
While we regret this happened, please do note it's possible for materials to become damaged due to various circumstances such as transport. We have a return policy and very attentive personnel who are willing to help correct something like this to ensure our clients receive both quality products and services.
Please feel free to respond to our previously sent e-mail on this case so we can find a suitable solution for you. -
Guido Van Zande
Perfecte service en topkwaliteit
Robert C
Livraison rapide, impeccable, Bon produits, Excellent service et rapport qualité-prix.
Un panneau avait un petit problème il a été remplacé de suite. MERCI.
C'est une entreprise au top et honnête. Un service de qualité c’est rare de nos jours.
Je recommande vivement.
Kathleen Lauwens
Geweldige service, snelle antwoorden, snelle verwerking!
Ron Aben
Redelijk
Antwoord van Aydo Deco 3D WandpanelenBeste Ron, ik moest even ons systeem in duiken om te zien dat je review over onze EPS aku panelen gaat.
Mag ik vragen of je review op de materialen of onze service gericht is? We leren namelijk graag hoe we beide kunnen verbeteren om onze klanten het beste te kunnen helpen. - Danny -
J. Pigmans
een mooie winkel en goed
J Honings
Snelle service, en netjes verpakt
Dennis
Proefsample besteld en tevreden met de kwaliteit.
Grotere order is besteld door familie. -
Chantal De.
netjes en snel
Sven Wilting
Levering keurig af weten te stemmen door een belletje. Aflevering zelf ook super. Enige verbeterpunt zou kunnen zijn is standaard vooraf een belletje.
Panelen zijn van bijzonder goede kwaliteit en werken ontzettend fijn! -
Monique
Geweldig blij mee. Ik heb een compleet andere uitstraling in mijn keuken dankzij de zelfklevende mozaïek wandtegel. Makkelijk te verwerken. Hele warme uitstraling.
Grietje Barneveld
Snelle bezorging