B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Eeuwige bloei: Geniet van de schoonheid van bloemen zonder de zorg voor onderhoud. Onze droogbloemen en zijden bloemen behouden hun frisheid en levendigheid voor altijd. Stijlvolle variëteit: Van romantische rozen tot weelderige pampasgras, onze collectie biedt een scala aan prachtige bloemen.
9,1
Filter 4794 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3666 met beschrijving

Taal

• Jolanda

Slechte kwaliteit

• Tjitske Oosterhof

Goede nette levering

• Hoe beoordeel je B2B Flowers BV | MyFlowers.shop?

• Shana Walgraef

Mooie kwaliteit v bloemen

• Petra
    Review voor B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Heel mooi boeket droogbloemen 'Amelia' ontvangen.
    De droogbloemen waren snel verstuurd en keurig verpakt. Heel blij mee!

• Anneke van der Woude
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Vlotte levering, zeer goede kwaliteit van producten, alles is netjes verpakt. Duidelijk wanneer de levering zal plaatsvinden.

• Jean Pierre couvely

parfait

• Henri Lehtinen
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

I am very satisfied with the product.🫶

• Marijke
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Prima droogbloemen, mooi boeket van gemaakt.

• Nina Van Woerdekom
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Hele leuke winkel, hele mooie producten... Ik heb het product afgehald

• Ydwer Kuiper

Snelle levering. Mooie planten

• Gerry De Boer
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

1 verkeerd boeket ontvangen. Hier is overgebeld en diverse keren gemaild. Er is beloofd een ander boeket te sturen. Tot nu toe is er nog niets opgelost. Heel jammer.

Antwoord van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Hoi Gerry, Bedankt dat je de moeite nam om een review te plaatsen. Jammer dat er iets misliep, maar fijn dat onze customer service het ondertussen hopelijk voor je heeft kunnen oplossen. We waarderen je geduld en begrip.
    Met vriendelijke groeten | Kind regards | Mit freundlichen Grüßen | Cordialement | Atentamente | Cordiali saluti

• Michy Steiner
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Supersnel en precies wat ik nodig had!

• Paul Van der Linden
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Snellle bezorging. Helaas waren de droogbloemen platgedrukt en beschadigd. Leek op een presse papier, helemaal platgedrukt. Ze leken op geen enkele manier op de foto. Heel teleurstellend.

Antwoord van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Beste Paul, Bedankt voor je beoordeling. Dit is echter niet wat we gewend zijn en zeker niet waar we naar streven. Had je al contact opgenomen met onze customer service? Zoniet, stuur ons gerust een e mail op support@b2bflowers.nl met een korte toelichting en eventueel foto’s, zodat we dit snel kunnen oplossen.

• Marianne Namkeis
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Na 2 dagen had ik het product al in huis. Netjes verpakt. Ik kon het gelijk gebruiken

• Marjo Eijgelshoven
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

De bossen die geleverd zijn zijn vele malen kleiner en nietiger dan de bossen die getoond worden op de website. (Het produkt is goed maar op de website 3 keer royaler) het zijn 2 nietige bosjes!

Antwoord van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Beste Marjo, Bedankt voor je beoordeling. Dit is echter niet wat we gewend zijn en zeker niet waar we naar streven. Had je al contact opgenomen met onze customer service? Zoniet, stuur ons gerust een e mail op support@b2bflowers.nl met een korte toelichting en eventueel foto’s, zodat we dit kunnen oplossen.

• Els
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Snelle levering. Handige vellen, bespaart me veel tijd.

• Ad Paulissen
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Mijn vriendin is zeer tevreden!!

• Anja Brands
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

De verzending ging (2x) verkeerd en ik wacht nog steeds op reactie.

• Henny
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Geleverd en producten zoals afgebeeld maar mooier. Prettige aankopen.

• Corry
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Erg blij dat ik jullie ontdekt heb .droogbloemen in goede staat makkelijk te bestellen en snelle levering .een aanrader voor iedereen die gekbis op droogbloemen