BATANA GLOW
Gurbert Becker
Topi spul En prijs is redelijk goed
Isabel Da graca
Ik heb mijn product niet gekregen en vooruitbetaling gedaan
Hoe beoordeel je BATANA GLOW?
Peter
Snelle levering, uitstekende kwaliteit!
MrsHague070
Game changer!! Premium product I have been searching for. 4 weeks after using this product i am seeing results on my crown where the (menopausal ) hair line is coming back. consistency is #1. After chemo, Graves (thyroid) & now menopause I have found my miracle. Don't mind the smell either.
Chamilene Emerenciana
Geweldige service, snelle bezorging.
Elton Jones
Used it now twice and I like the results so far fingers crossed it keeps getting better from here 👍🏽💯
Sylvia Doolhoff
Doe zeker aan de beschrijving, heel goed voor huid en haar ,ook een snelle levering.
Anja Bonkerk
geweldigen producten
Joyce
De echte batana olie haal je hier!
Antwoord van BATANA GLOWWat een mooie en krachtige review, Joyce! Dankjewel voor je vertrouwen in ons én in de kracht van pure Batana olie. We blijven elke dag ons best doen om die kwaliteit en service te leveren waar jij blij van wordt! ✨
Sharifa Alberto
Zeer tevreden met batana olie en de snelle verzending en service is uitstekend
Antwoord van BATANA GLOWWauw Sharifa, dankjewel voor je fijne woorden! Zo fijn om te horen dat zowel de olie als onze service je goed bevallen. We hopen dat je blijft genieten van de glow én van de resultaten 💫
Gileon
Omdat het product zeker z’n werk goed doet je krijgt waar voor je geld
Antwoord van BATANA GLOWDankjewel voor je eerlijke review, Gileon! Dat is precies wat we willen bieden: een product dat doet wat het belooft, zonder poespas. Fijn dat je de waarde ervan echt voelt 🙌🏽
Clau-dya
Snelle service en ruime keuze in producten.
De Batana oil Hair Growth Accelerating Shampoo, Pure Batana oil en Rosemary Batana oil besteld en met alle drie tevreden. Producten ruiken lekker en zijn makkelijk in gebruik, de eerste haargroei begint op te vallen. Ik gebruik de producten ook voor de wenkbrauwen en wimpers.Antwoord van BATANA GLOWWauw Clau-dya, wat een uitgebreide en waardevolle review! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met alle drie de producten én dat je al haargroei begint te zien. Super dat je ook je wenkbrauwen en wimpers meepakt, dat is slim 😉 Bedankt voor je vertrouwen!
Sanae
Goeie spul, ik gebruik het niet zolang en heb het idee dat het echt goed helpt tegen haaruitval. Heb ook babyhaartjes gekregen. Omdat ik tevreden ben heb ik voor mijn zusje wn vriendin aangeschaft
Antwoord van BATANA GLOWWat leuk om te horen dat je tevreden bent en zelfs nieuwe babyhaartjes ziet! 💛 Super dat je het ook voor je zusje en vriendin hebt aangeschaft, dat betekent veel voor ons. Hopelijk gaan zij er net zo van genieten als jij! Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. 💫
Zahida Hasan
Prachtige levering
Antwoord van BATANA GLOWWat fijn om te horen! 💛 Dank je wel voor je lieve woorden, we doen altijd ons best om alles met zorg te verzenden. Veel plezier met je bestelling! ✨
manuela
Batana oil Beste product ooit
Sylvida
Na ruim 3 weken is mijn haar zachter en meer gevoed, vooral de puntjes. Ik blijf bij batana olie, dit werkt voor mijn haartype (zwartbruin dik krullend haar). Alleen vind ik de 100% pure batana olie 100 ml aangebrand ruiken, de andere producten ruiken zeer aangenaam (hairbutter & batana oil 40 ml).
Antwoord van BATANA GLOWWat een mooie, eerlijke review, Sylvida dankjewel daarvoor! Zo goed om te horen dat je haar zachter aanvoelt en dat de olie echt iets doet voor jouw haartype. En je hebt helemaal gelijk, 100% pure batana olie heeft van nature die krachtige, rokerige geur dat hoort bij de traditionele bereidingswijze. Gelukkig zijn er ook mildere varianten, zoals je hebt ervaren. Je feedback is super waardevol!
NM Brewster
Top spul en super snelle levering
Antwoord van BATANA GLOWYes, daar doen we het voor! Dankjewel voor je fijne woorden, blij dat je tevreden bent met zowel de Batana olie als onze snelle service. Tot de volgende bestelling! 💛
AnneNoe
Snel geleverd, sterke rookachtige geur, olie-achtig product na openwrijven op de handen.
Nog verder uit te testen maar voorlopig positiefAntwoord van BATANA GLOWDankjewel voor je eerlijke eerste indruk, AnneNoe! Die rokerige geur is inderdaad kenmerkend voor de pure Batana olie een teken dat je een authentiek product in handen hebt. We zijn benieuwd hoe je ervaring is na wat langer gebruik. Laat je het ons weten? 🌿
Chantal Polley
Perfect
Antwoord van BATANA GLOWWat een prachtig woord, Chantal dankjewel! We zijn blij dat je zo tevreden bent 🤎
Julie
Mijn bestelling was niet compleet omdat een product niet op voorraad was. Via de mail contact gehad met het team van Batana, waarbij netjes is aangegeven wat er aan de hand was en dat het werd opgelost. Binnen een paar dagen het product alsnog mogen ontvangen! Ik gebruik het product nu iets langer dan een week op een kaal plekje op mijn hoofdhuid en merk nu al dat er wat babyhaartjes beginnen te groeien😍!
Ben heel benieuwd naar wat mijn haar doet na langdurig gebruik!Antwoord van BATANA GLOWBedankt voor je mooie review Julie! Fijn om te horen dat je bestelling snel is opgelost en dat je al resultaat ziet met de Batana olie. Het is altijd geweldig om te weten dat onze producten helpen. We zijn net zo benieuwd als jij naar de verdere groei van je haar!