BBQ Correct

BBQ Correct

"BBQ Correct, Hier heeft u alles wat u nodig heeft! Met een super groot assortiment aan accessoires vind u hier wat u nodig heeft! Prachtige Kamado BBQ van de beste merken! Prachtige toppers waar wij samengestelde pakketten aan u verkopen! Ik zeg neem een kijkje!"
De zekerheden van https://bbqcorrect.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

BBQ Correct is ontstaan vanuit een webshop in 2020. Inmiddels heeft bbq correct een prachtige showroom in Loosdrecht.

Ik vind het heel belangrijk dat als ik iets koop op een webshop dat het veilig gaat. Bij mij staat de klant altijd op 1 , ik wil dat als de klant op mijn webshops komt dat ze vertrouwen krijgen. De klant dit voelt veilig , hier kan ik wat bestellen. Daarnaast vind ik dat de klant goede service ontvangt, wij reageren vaak binnen 1 uur al op uw mail , ook in het weekend. Mocht u iets vinden wat beter kan? Mail dan naar svaspecialisten@gmail.com


Bekijk Manifest