BBQ Correct

BBQ Correct

BBQCorrect, Hier heeft u alles wat u nodig heeft! Met een super groot assortiment aan accessoires vind u hier wat u nodig heeft! Prachtige Kamado BBQ van de beste merken!
De zekerheden van https://bbqcorrect.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Sem van Ancum en 18 jaar oud. Sinds september 2020 mag ik mij trotse eigenaar noemen van SVA Specialisten. Onder SVA Specialisten hebben wij 2 webshops, BBQCorrect en Kopke specialist.

Ik vind het heel belangrijk dat als ik iets koop op een webshop dat het veilig gaat. Bij mij staat de klant altijd op 1 , ik wil dat als de klant op mijn webshops komt dat ze vertrouwen krijgen. De klant dit voelt veilig , hier kan ik wat bestellen. Daarnaast vind ik dat de klant goede service ontvangt, wij reageren vaak binnen 1 uur al op uw mail , ook in het weekend. Mocht u iets vinden wat beter kan? Mail dan naar svaspecialisten@gmail.com


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.