BENDL
Bij bendl® houden we van onze planeet. Daarom zorgen we ervoor dat de impact die we erop maken zo klein mogelijk is. De bendl® sustainable fashion & lifestyle collectie wordt in ons Limburgse atelier handgemaakt van lokaal ingezameld afval en restmateriaal in samenwerking met een sociale werkplaats.
Ruud Saffrie
Er is een verkeerde armband gestuurd en als ik het goed begrepen heb, wordt de juiste armband alsnog opgestuurd. Ik wacht dus af. Maar heb er vertrouwen in.
Gr. Ruud Saffrie. -
Ludo Sips
Over de winkel geen klachten, de verzending was keurig en snel, ondanks de feestdagen. Alleen mogen de fotos wel iets duidelijker op websites waar dit product ook wordt aangeboden.
Hoe beoordeel je BENDL?
Adrie van Mook
geweldige service
Erik
Goede kwaliteit - prima afgewerkte riem
Pim
Mooie producten en ook nog eens goede service als iets kapot is!
Anieke Morren
fijne producten!
Kim Vermeer
Snelle levering, persoonlijk, goede kwaliteit! Heel erg bedankt!
christiaan aerden
Snelle service, producten kwamen netjes verpakt aan. Ziet er top uit!
Brouwer
Snelle levering van een mooi product. Met een persoonlijke boodschap, erg gewaardeerd.
Rob Hartog
Geen goede informatie van de aankomst van de bestelling, het artikel was al aangekomen, toen ik een mail kreeg , dat het onderweg was...
Peter
Gewoon top
Hans Adema
Hele goede webshop. Mensen die recyclen begrijpen. Riem geleverd in karton met geen plastic. Nog een cadeautje toegevoegd ook.
Antwoord van BENDLRecyclen = rock ’n roll 🤘 Bedankt Hans!
Annemie Janssen
Snelle levering. Ziet er mooi uit. Erg apart.
Antwoord van BENDLFijn dat je ‘m apart vindt! Daar doen we het voor 😎
Hayo Roskam
Snelle levering van een mooi produkt
Antwoord van BENDLTop dat je tevreden bent Hayo, cheers 🍻
Maurice Hilgeman Hilgeman
Snelle levering. Vriendelijke contact en een super service
Antwoord van BENDLDank voor je mooie woorden, Maurice! 💪
Mirjam Kroon
Prettig, zorgvuldig persoonlijk contact.
Antwoord van BENDLDankjewel Mirjam, fijn dat het zo prettig verliep 🙌
Dominique Maes
Zeer mooie artikelen en uitzonderlijk goede communicatie
Antwoord van BENDLMerci Dominique! 🇧🇪 Heel tof om te lezen 🤩
Remco Oomen
Super snelle levering en super tof product!
Antwoord van BENDLSupertof om te horen Remco! Veel plezier ermee 🔥
Karin
Wat een geweldig product! En zo leuk dat mijn naam er in staat. Snel geleverd
Maarten Rovers
Hoewel DHL aangeeft dat het pakketje is afgeleverd, heb ik het helaas niet ontvangen. Gelukkig nam Caspar – vermoedelijk zelfs op zijn vrije dag – de moeite om me een vriendelijke en behulpzame e-mail te sturen. Dat geeft me alle vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen.