BIOMOM BOX

Een ''doe-het-zelf'' box voor pure zorg voor mama & kind. Deze box bevat natuurlijke & biologisch gecertificeerde producten om jou als nieuwe moeder te helpen om snel én op een gezonde manier er weer bovenop te komen.

Denk aan helende theeën, rauwe kokosolie voor jou en je baby's huid, genezende stoombadjes, een kruiden borstvoedingmelange om je te helpen bij lactatie, pure Aleppozeep zonder giftige stoffen die je huid kunnen irriteren en nog veel meer! Het mooie van deze kit is dat je de ingrediënten eindeloos kunt combineren en aanpassen naar jouw wens.

Wij verkopen ook losse aanvullende producten voor nog meer zorg.
9,9
Filter 841 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 646 met beschrijving

• Aminaah
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Helemaal fan Allahouma baarik! Ik bestel voornamelijk voor mijn kids en we raken nooit teleurgesteld!

• Michelle
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Alles netjes verpakt incl. Instructies en de panjiri is geweldig lekker!

• Hoe beoordeel je BIOMOM BOX?

• Marijke de Vreeze
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Heel leuk dat er elke keer wat op het kaartje geschreven wordt! Ik ben gek op de panjiri :)

• Dounia
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Goede service, mooi ingepakt, snel geleverd. Leuk pakket om als kraamcadeau te geven. Mijn vriendin was er heel blij mee.

• Karima
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Naast alles mooi en netjes ontvangen te hebben, vond ik er de panjiri sample in, had het nog nooit geproefd en inderdaad zooo lekker 🙈 verder heel vriendelijke klantenservice , maar zo ken ik haar/hen al meer dan 5 jaar Allaahumma baarik

• Gözde Yetgin

Geweldige service!

• Tess
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Geweldige service, hele goede producten en veel kennis. Super behulpzaam. Snelle verzending

• Zahide Mucuk
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle levering met elke keer een persoonlijke boodschap. Fijne webwinkel.

• Rozanne Hertog
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle levering en heel fijn advies gehad.

• H.
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Altijd goede service, snelle verzending en goede prijs. Webshop is altijd toegankelijk om in contact te komen voor vragen en ondersteuning. Kom met alle liefde weer terug. Dank voor de persoonlijke kaartjes iedere keer!

• amina Chung
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Goede service zeker een aanrader

• Anne Claessen-Vrancken
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Weer super tevreden. Alles heel netjes ingepakt en snel geleverd

• Funda Kaya
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Via instagram om advies gevraagd, hel

• Süm
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Super service! Snelle levering en altijd goed ingepakt! Ik ben super blij met de panjiri geeft me borstvoeding een boost

• Eveline
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

BIOMOM BOX heeft onderandere waardevoole producten voor als je zwanger bent of net bent bevallen. Ik heb veel gehad aan de zelfgemaakte panjiri notenpasta, goldenmilk en postpartumthee.
    Bij mijn bestelling heb ik de bloem van Maryam gekregen die ik tijdens mijn bevalling heb gebruikt. Daar heb ik veel aan gehad op dat moment en zelfs het ziekenhuispersoneel was enthousiast. Mijn bestelling is snel geleverd met een persoonlijk briefje en productinformatie. Kortom, ik ga vaker bestellen bij BIOMOM BOX!

• M. Visser
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Fijne producten en altijd hele fijne en goeie tips tegen ziek en zeer!

• Oum Aicha

Top producten

• AM
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

De panjiri is heerlijk! En heel fijn dat er foldertjes worden meegeleverd over hoe bepaalde producten het beste gebruikt kunnen worden.

• Yasmina
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Zoals altijd geweldige service!

• A.
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Zo lief, ik kon iets niet vinden werd gelijk geholpen heb besteld volgende dag heb ik het ontvangen!