BORELLI
Peter
Snelle levering en een prachtige spiegel voor een goede prijs. Dikke 5 sterren
Nicole
Snelle, keurige levering. Prachtige spiegel, ontzettend blij mee!
Hoe beoordeel je BORELLI?
T
Bestelling vlot , alleen spiegel anti condens ? Alleen het midden vak maar dat staat er niet bij
Antwoord van BORELLIBedankt voor je review! 😊
Wat betreft de anti-condensfunctie: het verwarmingselement is bewust een compact onderdeel van ongeveer 5 × 5 cm. Dit is de standaard werkwijze bij vrijwel alle badkamerspiegels wereldwijd.
Dit kleine verwarmingselement zorgt ervoor dat de spiegel na ongeveer 4 minuten weer condensvrij wordt. Het werkt zo dat de spiegel geleidelijk opwarmt, waardoor condens verdwijnt — dus niet alleen het middelste vlak wordt direct “heet”, maar de warmte verspreidt zich over het glas.
Een groter verwarmingselement zou vooral betekenen dat het veel meer stroom verbruikt, terwijl het in de praktijk hetzelfde effect geeft, alleen iets sneller.
Je kunt het vergelijken met een autoruitverwarming: de dunne draadjes in de achterruit bedekken maar een klein deel van het glas, maar doordat het glas langzaam opwarmt, ontdooien en ontwasemen de ruiten toch volledig.
Bij een badkamerspiegel werkt dit precies hetzelfde: de hele spiegel wordt geleidelijk warm en daardoor condensvrij.
We zullen dit duidelijker maken op de website — dank voor het signaal! 🙌 -
Koen
Snelle en correcte levering. Product bijna als verwacht. Is zeer mooi alleen geeft de doorzichtige balk bovenaan de spiegel minder licht dan verwacht. Ik heb er een extra power led strip achter geplaatst.
Ed
Alles prima
Marja
Fantastische spiegel met verwarming en lichtfuncties! En dat voor maar €69,- top kwaliteit!
Mahmut
Alles was gewoon goed geregeld
Roel
Betaalbare prijs voor n mooi product
Diederik
Op beloofde datum geleverd!
Antwoord van BORELLIDankjewel, Diederik, voor je 5-sterren review.
Fijn om te horen dat je bestelling precies op de beloofde datum is geleverd. We wensen je veel plezier met je aankoop.
Team Borelli -
Naomi
Goede prijzen en snelle goede service!
Antwoord van BORELLIBeste Naomi,
Erg bedankt voor deze mooie review!
met vriendelijke groet,
Team Borelli -
foute info op de website
foute info op de website over levertijd
Antwoord van BORELLIBeste Theo,
Bedankt voor je eerlijke review. Je hebt helemaal gelijk: dit is niet verlopen zoals gepland en we hadden dit beter moeten communiceren.
Omdat we dit erg vervelend vinden, willen we je graag tegemoetkomen. We storten daarom €19,- van je totale aankoopbedrag van €79,- terug. Dit bedrag staat binnen 3 werkdagen op je rekening.
We hopen dat je hiermee toch een betere ervaring met Borelli hebt. Mocht je tevreden zijn met deze oplossing, dan zouden we het enorm waarderen als je je review wilt herzien.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Julia van Santen
Webcare Borelli -
Adrie
Mooie prijs snel geleverd prachtig product.
Antwoord van BORELLIBeste Adrie,
Ontzettend bedankt voor je mooie review.
met vriendelijke groet,
Team Borelli