BUBBLY&BANANAS
Welkom bij BUBBLY&BANANAS!
De webshop met feelgood items en musthaves voor jou en jouw vrienden. Wat je hier veel kunt vinden zijn producten die dagelijks gebruikt worden, gewoon omdat we ze nodig hebben, maar dan in een extra leuke uitvoering. Er is helemaal niets mis met puur functioneel maar voor mij doet het echt helemaal niets voor mijn mood dus ik kies bewust voor producten waar ik blij van word. Ik weet dat ik niet de enige ben die zo in elkaar zit en ik weet ook dat niet iedereen energie en zin in en tijd heeft voor zoekmissies. Zo werd het mijn missie om een plek op te zetten waar je omringd word door feelgood items en musthaves. Voor jezelf of om cadeau te doen, omdat je een ander dat blije momentje gunt. Ik gun het iedereen :) Have fun in de shop!
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.