Baby- en kindergebaar

Baby- en kindergebaar

Baby- en kindergebaar is de grootste babygebaren webwinkel van Nederland. Naast producten om zelf thuis aan de slag te gaan met babygebaren bieden wij in heel Nederland workshops en trainingen door onze gecertificeerde docenten.
De zekerheden van https://www.babygebaar.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Baby- en kindergebaar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste babygebaren webshop van het land. Het team van docenten ontwikkeld zelf materiaal, op basis van de vraag van cursisten. Dit laten we drukken in Nederland, bij kleine lokale zelfstandigen. Daarnaast kopen we gebarenmateriaal in bij bedrijven die door ons gekeurd worden op het gebruik van gebaren én hun productieproces.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.