Baby Natura
Wij zijn je graag van dienst met onze biologische babykleding. We hebben ons gespecialiseerd op het gebied van babykleding gemaakt van grondstoffen als wol en zijde. We bieden deze kleding aan in de vorm van slow fashion, een collectie tijdloze kleding van hoge kwaliteit welke lang meegaat. Zo vindt je bij ons een ruime collectie rompertjes, strikmutsjes, jasjes en slofjes.
9,2
Filter 3694 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1771 met beschrijving

• Yvonne Mulderij
    Geverifieerde klant van Baby Natura

zeer tevreden, heel; mooi product!

• Lisa
    Geverifieerde klant van Baby Natura

In klantcontact, geeft geen reactie op mail.

• Hoe beoordeel je Baby Natura?

• Valerie Van Dessel
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Mooie warme kledij, top! De Zoutlamp die we eerder kochten, is ook een hit :)

• Hans Roosen
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Heel leuke lamp voor baby's en kleuters

• Roline Kamphuis

Voelt heel fijn aan

• Cisca
    Review voor Baby Natura

Mooi nacht maanlampje wit, echter hij schijnt te fel voor een nachtlampje, nu een roze besteld en kijken hoe dit is.

Roze / rood ook veel te fel licht. Zou dit niet kopen als nachtlamp
    Na 3 x vragen om factuur nog steeds niet ontvangen.

Antwoord van Baby Natura

Bedankt voor je bericht en feedback 🌙💛 Jammer om te horen dat het lampje feller licht geeft dan je had verwacht en dat de factuur nog niet is aangekomen. Dat lossen we natuurlijk graag netjes op. We hebben gemerkt dat het verschil in felheid vaak te maken heeft met het type lichtbron dat wordt gebruikt. De originele lichtbron die wij aanbieden, geeft een veel zachter, warm gloedje. Ik zie dat je bij ons geen lichtbron hebt gekocht, dus wellicht dat dit een oplossing is.

We nemen even contact met je op om te zorgen dat je de factuur ontvangt en om samen te kijken naar een fijne oplossing ✨

• Rozanne
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Snel bezorgd en fijne lamp! Voldoet aan de verwachtingen en geeft mooi licht.

• Thibauld Rasquin

snelle, levering, werkt goed

• Danique Scheer

Prachtig!!

• Lisa Oude Booijink
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Mooi product, snelle levering en super geholpen door de klantenservice!!

• Heleen Jansen
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Mijn bestelling werd zorgvuldig behandeld en is snel geleverd.
    Het jasje van Engel Natur is prachtig van kwaliteit.

• Thessa Smeets
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Mooie producten en goede service

• Angela Seggelink

Perfect

• Melissa
    Review voor Baby Natura

Helaas was de doos van de lamp helemaal beschadigd en kapot door de slechte verpakking waardoor wij deze niet meer cadeau kunnen geven.
    Bij mijn eerste mail om mijn retour aan te melden en de klacht te vertellen kreeg ik snel reactie. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. De verkopende partij is verantwoordelijk voor een goede verzending en verpakking. Product moet heel aankomen. Na mijn reactie dat ik hier niet mee akkoord ga, ineens geen reactie meer. Zelfs naar meerdere mails is er radiostilte, en dat terwijl er eerst wel snel gereageerd werd.

Antwoord van Baby Natura

Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet helemaal positief is verlopen, dat vinden we oprecht vervelend 💛

We hebben contact gehad en je een retourlabel gestuurd, waarna het volledige bedrag direct bij binnenkomst van de retour op je rekening is terugbetaald.

Onze producten, en zeker ook de Himalaya zoutlampen, worden zorgvuldig en met extra demping verpakt, zodat de lampen zelf goed en onbeschadigd aankomen.
    In jouw geval ging het gelukkig enkel om de verzendverpakking (de omdoos) die een scheur had opgelopen tijdens transport, terwijl de lamp zelf in perfecte staat was aangekomen.

We begrijpen uiteraard dat het vervelend is wanneer een verpakking beschadigd is geraakt tijdens het verzendproces maar hebben dit helaas niet altijd in de hand, vanuit service hebben dit daarom graag netjes voor je opgelost.

Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen bij Baby Natura 🌿

• Anne V

Leuke site snelle levering

• Natashja Klein
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Fijne webshop, snelle levering en goede communicatie

• Lotte K
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Snelle levering. Helaas is onze dochter het bandje alweer verloren. Die gaat er onwijs makkelijk af.

• MYRIAM CLOTILDE P ROGGEN
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Zeer mooie kwaliteit en niet te duur!

• Paula
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Mooie lamp besteld voor mijn kleinzoon. Ziet er goed uit. Snel in huis.

• Esther
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Slechte service. Na aangeven dat het product niet aan de verwachting voldoet (na een week defect) wordt er geen service geleverd, enkel een ander product aangesmeerd om het alsnog te laten werken. Een oplossing aanbieden om meer geld uit te geven in de webshop, terwijl je product wat net is aangeschaft niet goed werkt, is in mijn ogen niet klantvriendelijk.

Hi Esther,

De lampjes worden met de hand gemaakt uit echt Himalayazout, waardoor elk exemplaar uniek is in gewicht en vorm. Daardoor kan het bij sommige typen stopcontacten voorkomen dat het lampje iets schuin komt te hangen.

Om die reden vermelden we dit ook duidelijk bij het product op onze website, met de tip om in dat geval een adapter te gebruiken voor een stevige en rechte aansluiting. Dat is geen fout aan het product zelf, maar een praktische oplossing omdat stopcontacten in Nederland en België sterk kunnen verschillen in vorm en diepte.

Hierom vind ik het ook niet terecht dat je van ons verwacht dat wij een tegemoetkoming moeten doen in verzendkosten. Als klant beslis je zelf om wel of niet de adapter mee te bestellen.