Baby Natura
Johan M
Maurice Keizer
Product besteld maar nooit ontvangen. Volgens dhl geleverd maar dat klopt niet. Communicatie vanuit baby natura moeizaam. Ben al twee weken bezig met de niet geleverde lamp
Hoe beoordeel je Baby Natura?
Mireille Van Goethem
Ik heb een wollen pakje 2 x laten komen, omdat ik eerst een foute maat had moest ik het terugsturen en een nieuw bestellen. Het opsturen ging 2 x supervlot. Maar voor een retour ( ik had foute maat eerst) heb ik 21 euro moeten betalen. Dat id toch wel heel veel.
Antwoord van Baby NaturaDank je wel voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen heel goed dat retourkosten vanuit België hoog kunnen aanvoelen. dat vinden wij zelf ook jammer.
Wij rekenen geen extra kosten voor retouren; de prijs wordt volledig bepaald door de vervoerder die je kiest. Vanuit België zijn er gelukkig ook goedkopere opties, zoals retourneren via bpost, wat vaak mogelijk is vanaf ongeveer €8 à €10 voor een pakket naar Nederland (afhankelijk van formaat en gewicht). Dit is meestal voordeliger dan internationale koeriersdiensten.
Mocht je twijfelen over de beste of goedkoopste verzendoptie, dan denken we graag met je mee vóór het retourneren. Neem gerust contact met ons op, we helpen je met liefde verder 🌿
Liefs, -
Richard Kuijper
Heel blij met de nieuwe lamp, zeer warm
Licht. Enige waar ik op zou letten is de verpakking. Het is uiteindelijk een fragiel product en kan snel breken
Maar zeer tevredeb -
Alisha Dreessens
Snel geleverd.
Miriam
Alles goed verlopen, goede service, prachtige producten!
Marti Vogels
Snelle service en reactie op vragen.
Jontine
Mooie deken. Snel geleverd
Klaas van de Groep
Mooie lamp
Marjan Van Trier
Helaas maatje te klein
Dus ik wil ze graag ruilen -
Isabelle
Vlotte levering. Direct gevonden wat ik zocht.
Winnie
Zoutlamp voor op de kinderkamer
Lotte van den Berg
Fijne service en contact en natuurlijk hele fijne producten! Ook lief het cadeautje!
Wilma Waldschmit
Heb dezelfde dag een mail gestuurd dat ik de verkeerde maat besteld had de mail werd pas beantwoord toen de bestelling verstuurd was. Nu 6.25 moeten betalen voor terugsturen en andere maat besteld. Had voorkomen kinnen worden erg jammer. De mt 54 was prima
Janine van de Weerd-Kruit
Prima mooi product!
Maritha
Product kwam helaas niet overeen met de foto’s op de website, desalniettemin een leuk lampje. In werkelijkheid een volledig roze zoutsteen lampje, niet de paddenstoel kleuren zoals op advertentie.
Wendy Plucker
Eén van de 2 leek beschadigd. Lampjes geven een te vel licht. (Witte ster)
Amelia
Snelle levering! Heel goede, zachte kwaliteit!
Margreet M
Keurige verzending en goede extra info bij de lamp.
Ria VAN DEN DAELE
Mooie armbandjes en goede prijs.En een gezellige verlichting in de grijze dagen!