Baby Natura
Sabine
Ik ben ontzettend blij met de rust en de energie die het zoutlampje afgeeft in de kamer van ons kindje. Een echte aanrader als je ook gevoelig bent voor sfeer en energieën.
Sylvia van Bruggen
Prachtig materiaal
Hoe beoordeel je Baby Natura?
Inge Lenis
Vlotte levering
E
2 lampen besteld meer dan een maand geleden . Niets ontvangen maar wel betaald voor de artikels. Heb maar 1/2 reactie gehad van hun en geen oplossing tot heden. Al veel mails gestuurd maar telkens geen reactie. Conclusie 50€ kwijt en niets voor in de plaats. Serieus teleurstellend !!!
Martin Hart
Hartstikke prima producten en bedrijf.
Wil
Volgende dag al in huis... perfect zonnehoedje... mooi materiaal. Ben zeer tevreden.
Harun Nasraty
Schneller Versand und gut verpackt, alles top!
Willemijn van Manen
Voedingsbh is top maar de zoogcompressen slaan nergens op. Lekken meteen door..
Johan D
Jammer dat veel producten die bij de toverlamp horen niet bestelbaar waren. Diverse toverplaten en het opbergkistje. Als je ze nabesteld heb he weet bezorgkosten
Ook een heetje greemd dat er geen enkele toverplaat gratis wordt meegeleverd. Zonder een plast heb je niets aan de lamp. -
Els
Ik ben erg tevreden met het nachtzoutlampje en ben goed geholpen en persoonlijk geadviseerd.
Dionne
Snelle levering en product zoals beschreven. Erg blij mee
Anne
Als kraamcadeautje gekocht. Ze zijn schattig en mooie kwaliteit. De ontvanger was er erg blij mee. Snelle service wat betreft verzending en zorgvuldig verpakt.
Trijnie Klappe
Prachtige producten. Goed verpakt en snel verzonden!
Harry
Mooie zoutlamp met ledlamp.
Shana
Armbandje beschadigd aangekomen, hiervoor direct gemaild. Ik zou antwoord krijgen binnen de 2 werkdagen. Er zijn inmiddels 7 werkdagen voorbij en nog geen antwoord.
Muk Gerlach
Prachtige lamp en snelle levering. Ik vond het alleen jammer dat het van tevoren onduidelijk was welke lamp ik gekocht had. Desalniettemin fantastisch💥💥💥
Jenet Huitema-Schutte
Duidelijke site, veel extra informatie na aankoop
Floor
Snelle levering. Mooie sterke armbandjes.
Els Pauptit
Snel verzonden.