Baby Natura
Wij zijn je graag van dienst met onze biologische babykleding. We hebben ons gespecialiseerd op het gebied van babykleding gemaakt van grondstoffen als wol en zijde. We bieden deze kleding aan in de vorm van slow fashion, een collectie tijdloze kleding van hoge kwaliteit welke lang meegaat. Zo vindt je bij ons een ruime collectie rompertjes, strikmutsjes, jasjes en slofjes.
9,2
Filter 3407 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1657 met beschrijving

• Anita Kedra
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Hele mooie grote zout lamp precies as op de foto tevreden met dit aankoop

• Miriam
    Review voor Baby Natura

Na de vele negatieve revieuws heb ik wijselijk besloten om mijn bestelling toch maar niet te plaatsen. Hier gaat duidelijk iets verkeerd.

• Hoe beoordeel je Baby Natura?

• Eveline
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Snelle levering, mooie lamp. De opties voor de felheid van de lamp zijn beperkt. Wij hebben zelf gezocht naar een lamp die minder fel was dan de bijgeleverde lamp.

• Marlies Burgler

Prima levering!

• José Wennekers

Goede service. Snelle afhandeling

• Tessa
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Heel fijn persoonlijk contact. Updates over bestelling en heel mooie producten!

• Linda Jansen
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Wat een prachtige Himalaya zoutlamp! Het staat prachtig in de babykamer en straalt enorm veel zen en rust uit.

• Anoniem

Bedankt

• Pleuni

Snelle levering.

• Floor
    Review voor Baby Natura

Op 13 februari plaatste ik een bestelling bij Baby Natura. Drie weken later nog steeds niets ontvangen. Meerdere keren gemaild en geprobeerd te bellen (nummer op de website werkt niet).
    Na lang wachten kreeg ik één reactie: een product was niet leverbaar, of ik een vervangend artikel wilde. Direct ja gezegd, maar sindsdien radiostilte. Op herhaalde mails geen reactie.
    Een webshop met de slogan "support small business, support a dream", maar ondertussen laat men klanten gewoon zitten. Er is blijkbaar wél tijd om Instagram bij te houden, maar niet om bestellingen op te sturen. Teleurstellend!

• Jeanine Frenk
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Heerlijke aankopen gedaan bij de live sale op Instagram en nog een mooie kaartenlamp in de webshop. hele fijne winkel!

• Laura Hunfeld
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Hele mooie producten van goede kwaliteit.

• Suzanne Karsters Meijring
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Super zachte deken! Snelle levering. Prima prijs. Zeer tevreden.

• H. J. de Boer
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Kan nog geen score invullen, omdat mijn retourpakje nog niet is afgehandeld. Kom niet verder daarom 1 ster ingevuld.

• Seniz Cakir

Klantenservice was niet goed

• Joppe Raven
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Alles was perfect alleen er zat geen lampbolletje bij voor de rest alles perfect

• Sol
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Fijn product en goede service

• Joy Norder
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Prachtige mooie zoutlampjes besteld bij deze fijne mensen. Ontzettend klantvriendelijk en Anouk pakte het cadeautje ook nog mooi voor me in! Echt een aanrader!

• R.N.
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Goede service en snelle levering! Ik koos ervoor het cadeau in te laten pakken en was hier ook erg over te spreken, netjes en mooi gedaan!

• KV
    Geverifieerde klant van Baby Natura

Ik heb nu vier keer hier iets besteld. De eerste keer was ik heel blij. Toen ik daarna nog twee keer hetzelfde lampje had besteld zagen deze er anders uit. Mindere kwaliteit en veel minder mooi qua kleur. Zelfs nadat ik bij de derde bestelling expliciet om een donkere oranje kleur had gevraagd ontving ik een lelijke lichte kleur. Als je wilt retourneren moet je zelf 6,95 verzendkosten betalen. Dit vind ik een slechte service voor een internet bedrijf. Ik heb besloten dat ik hier niet meer ga bestellen.