Baby Natural Store
Tess Van Riel
Mooie producten & een snelle verzending!
T.a.w
Hele snelle levering! Wij gebruiken de shea butter en mangozalf en zijn fan. Gebruiken het voornamelijk voor onze baby maar ook voor mij striae op mijn buik.
Hoe beoordeel je Baby Natural Store?
Masha
Geweldig goede service! Snel antwoord op m’n vragen en ook snelle verzending. En de producten zijn fantastisch. Top!
Christel Van stam
Beste webshop! En super klantenservice altijd!
Charlotte Broekmate
Hele fijne producten. Fijne communicatie en snelle levering. Heb nu 2 keer besteld en het bevalt mij super
Mandy
Ontzettend fijne webshop met prachtige spullen, klantvriendelijke service en snelle verzending.
Ilse Vel Tromp
Super snel verzonden! Mooie producten en site (:
Angel Van der graag
Hele fijne producten ! Merkt dat mijn huid en die van mijn kindje er elke dag op vooruit gaan echt een aanrader
Eline Westerdijk
Geweldige producten! Bestel het opnieuw en opnieuw. Snelle reactie op vragen en snel thuis bezorgd. Zeker een favoriete website!
Wendy
Snelle levering, producten zijn mooi en van goede kwaliteit. Omschrijving op de site is duidelijk en daardoor kan je een goede keuze maken van welk product je kiest
Carmen
Frambozenzalf is hier favoriet. Heerlijk zachte wangetjes voor mijn zoontje.
Anka
Prachtige producten ❤️
Els
Snelle levering.
Den
Super fijne producten en hulp bij het uitzoeken van de producten.
Kaylee Douwé
Goede levering, heel blij met het product
Nevin Sevindik
Dit is niet de eerste en de laatste keer, altijd heel tevreden over de shea butter frambozenzalf voor jong en oud... snelle levering mooi verpakt tevreden klant
Floor Wilms
Super producten
Thea Boon
Snelle levering, geweldige crème.
Gebruik het dagelijks en zie duidelijke verbetering. -
ellen bosman
Fijne webwinkel
Michelle Coenen
Zeer aan te raden baby en mommy winkel