BabyGokje

BabyGokje

Bij Babygokje.nl maak je eenvoudig een interactieve babypool waarin vrienden en familie kunnen voorspellen over jullie baby. Laat iedereen raden naar de geboortedatum, geslacht, gewicht, lengte en meer. Een leuke manier om samen herinneringen te maken tijdens de zwangerschap!
babyshower
7,5
8 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 8 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Jordy en Hilda
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  Leuke manier van invullen. Jammer dat je zelf als maker al wel direct premium moet hebben om ook meer dan 5berichten te bekijken. Ik zou dan met premium het ook willen kunnen downloaden, dat miste ik.

 • Larissa en Daniël
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  Wat een super origineel en leuk idee. We hebben babygokje gebruikt om onze familie en vrienden mee te nemen in onze spannende route van de zwangerschap. nu konden ze met ons mee raden en fantaseren hoe de kleine eruit zou komen te zien na de geboorte. Ook kwamen er erg leuke namen uit. We hebben een hoop gelachen met elkaar tijdens het fantaseren. bedankt babygokje! en het boekje ziet er overigens ook erg leuk uit :)

 • Hoe beoordeel je BabyGokje?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Arlette
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  Was ontzettend leuk om te doen met vrienden en familie. Sommige hadden zelfs de naam goed geraden, leuke voorpret voor ons! En ook leuk als aandenken na de geboorte. Je kan ook een boekje bestellen met alle resultaten er in (optioneel).

 • Gijsbert & Lisette
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  Leuk concept maar een foutje gemaakt bij het invullen van de geboorte gegevens en er geeft gewoon niemand thuis om het recht te zetten. Heel erg jammer.

  Antwoord van BabyGokje

  Hi Gijsbert & Lisette,

  Bedankt voor jullie feedback en sorry voor het ongemak. We hebben inderdaad niet goed gereageerd en dat is onze fout. We willen dit graag goedmaken en hebben jullie gegevens bij de hand. We nemen direct contact op om dit op te lossen.

  Vriendelijke groet,

  Yasmine
  BabyGokje.nl

 • Joyce
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  Leuk idee maar de gegevens gaan te snel weg. De oogjes van een baby zijn nog niet de uiteindelijke kleur dus dat is zonde. Daarnaast word er niet gekeken hoeveel mensen er goed hebben maar heb je al gewonnen als je alleen de datum goed hebt.. vind ik persoonlijk wat min puntjes.

  Antwoord van BabyGokje

  Hi Joyce,

  Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten wat er beter kan.

  Het spijt ons te horen dat jullie enkele punten als minder ervaren. De gegevens zijn altijd beschikbaar, en je kunt de oogkleur van de baby zelf uitzetten als dit niet relevant is. Voor de puntentelling kun je meer informatie vinden op onze FAQ pagina. De exacte datum goed telt wel zwaar mee, maar het is niet altijd zo dat dit ook de winnaar geeft.

  Als jullie verdere vragen of suggesties hebben, laat het ons gerust weten. We willen graag verbeteren.

  Vriendelijke groet,

  Robert & Yasmine
  BabyGokje.nl

 • Colin & romina
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  Heel toffe site

 • Kimberly en Thomas
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  Tof om nadien te zien

 • Femke
  Geverifieerde klant van BabyGokje

  De prijs is goed voor wat je digitaal in ruil krijgt. Ik vind het zelf overbodig om de (hoge) prijs te betalen om het in boekjesvorm afgedrukt te krijgen. De boodschappen digitaal kunnen lezen is fijn! Tip: Duidelijk vermelden hoe de winnaar wordt gekozen, op basis van welke zaken gebeurt dat? We hadden nieuwsgierigen ;).

  Antwoord van BabyGokje

  Bedankt voor je mooie review, Femke! Een goede tip, momenteel is het te vinden in de FAQ, maar we zullen het een betere plek op de website geven.