BabyLoop
BabyLoop helpt je met het huren van babyspullen van top kwaliteit. Tot 70% goedkoper, maandelijks opzegbaar, thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt, professioneel gereinigd en gecheckt en het is nog duurzaam ook!
9,7
Filter 705 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 403 met beschrijving

• Aranka Knol
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Helaas doet de bak niet wat je van hem verwacht. Staat scheef op het onderstel. Er kwam helaas geen antwoord op de klacht. Daarom nu retour. Verder is het concept perfect. Het eerste contact liep ook goed, er was wat vertraging maar we werden goed op de hoogte gehouden.

• caroline Furlan
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Een perfecte oplossing om te voorkomen dat je het product koopt!

• Hoe beoordeel je BabyLoop?

• A&W
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Makkelijk bestellen online en op tijd bezorgd. Fijn om zo iets te huren voor een korte periode i.p.v. dat je iets weer moet aanschaffen - wel zo duurzaam!

• Lisa Klaver
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Product werd netjes verpakt en ruim op tijd geleverd, heel fijn!

• Mariska Pulle
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Goede prijzen en snelle klantvriendelijke communicatie

• Froukje Deborah Bal
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Ik heb een tweelingbuggy gehuurd en gemengde ervaringen gehad. Pluspunten: snelle en vriendelijke service, goede kwaliteit buggy, netjes thuis afgeleverd en borg keurig terug. Minpunten: ophalen in Zeeland niet mogelijk terwijl verzenden wel kan, de doos was enorm groot en paste niet in onze auto waardoor ik een bestelbus moest huren. De buggy werd vies geleverd en er zat een kapot stoeltje bij (gelukkig wel een reserve). Verbeterpunten: ophalen op meer locaties, kleinere verpakking, schoon leveren en betere kwaliteitscontrole. (te weining schrijf tekens voor mijn review)!

• Nicole van der Loo
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Prettige kinderwagen, snel en netjes geleverd. Hele prettige service toen bleek dat iets niet compleet was, werd het snel en heel prettig opgelost. Blij met deze compacte kinderwagen voor op de eerste vakantie met onze baby. Zeer tevreden!

• Jolien Staes
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Hele goede service! Het ging allemaal heel vlot!

• Willem de Beer
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Ondanks dat de geselecteerde bezorgdatum 4 dagen voorafgaand aan onze trip zou zijn, moesten we alsnog lastminute ergens anders een kinderstoeltje gaan regelen. Geld uiteindelijk teruggekregen, maar de service van BabyLoop is werkelijk om te huilen. Liegen over "hij wordt vandaag verzonden" terwijl er nooit iets is verzonden. Bespaar jezelf het gedoe en huur ergens anders.

Antwoord van BabyLoop

Hi Willem, excuses hoe het is gelopen. Jouw bestelling is doorgezet naar het magazijn, maar daar is deze niet opgepakt, waar dat normaliter wel het geval is. Vandaar dat werd gecommuniceerd dat jouw order was verzonden. Fijn dat je nog een alternatief hebt weten te regelen. Groet Ilse

• Jefrano
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Top service top snelheid afhaal was zelfde dag nog geregeld en terugbrengen was ook heel goed!

• Annelies van Wengen
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Ideaal om eenmalig babyspullen te huren voor gasten met baby die 3 weken bij ons kwamen logeren. Prima spullen, goede communicatie met Babyloop. Snelle bezorging.

• Nadezda Filippova
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Levering op afgesproken datum, snelle en duidelijke communicatie bij de support team.

• Esther
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Goede, snelle en vriendelijke service!

• Alieke Bartels-Koster
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Prettig contact, duidelijke prijzen en prima product.

• Lotte
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Er was een onderdeel niet geleverd waardoor we het niet konden gebruiken. Nadien weigerde ze het volledige bedrag terug te storten terwijl we het niet hebben kunnen gebruiken..

• Daisy
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Erg makkelijk om te huren. Helaas was de kuip niet goed schoongemaakt. Na een schoonmaakbeurt geniet onze zoon van samen aan tafelzitten tijdens het diner.

• Elien Mouton
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Verliep allemaal heel vlot! Nog een aantal mails gestuurd want we hadden uiteindelijk nog een onderstel nodig en de isofix, dit was allemaal vlot geregeld en zeer goede communicatie!

• Muis
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Kinderwagen is prima. Hij doet wat hij moet doen en dat is fijn. Onze baby van 3 maand.kan er heerlijk in slapen. Er zijn alleen wat dingen misgegaan bij het leveren van de wagen. Wij hadden onze bezorg voorkeur aangegeven maar hij kwam aanzienlijk later pas bij ons binnen. Daarover fijn contact gehad. Toen de wagen geleverd was met parasol hadden we niets om te parasol te bevestigen aan de wagen. Die is nagestuurd alleen te laat voor onze vakantie helaas.

• Tate Crowards
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Delivery was a day too early, so no one was there to receive it. We had to pick up from a store, which was fine. We tried to return it to the store at Victorieplein during open hours but no one answered the door.

• Elisa
    Geverifieerde klant van BabyLoop

Goede en snelle levering. Flexibel. Producten in goede staat.