Babybum.nl
Jenny Lazebnik
Super snelle service en mooie producten. Dank!
Johanna
Na bijna een maand nog steeds niks verzonden en ik word volledig genegeerd. Heb meerdere keren gemaild, gebeld (en voicemail achter gelaten) en via whatsapp contact geprobeerd te maken en ze antwoorden gewoon niet terug. Bank kan me helaas ook niet helpen om mijn geld terug te krijgen want heb ook al die route geprobeerd. Vermijd deze webwinkel!!!!
Hoe beoordeel je Babybum.nl?
Paulien
Snelle levering. Duidelijke info.
Naomi van den Beukel
Er ging iets mis bij de verzending van mijn bestelling waardoor het wat langer duurde. Toen bleek er een aantal van mijn bestelde producten ook niet op voorraad. Er is echter netjes contact met mij opgenomen om dit te bespreken en mijn bestelling op te sturen.
Denny
Verkeerde artikelen geleverd. Na weken wachten nog steeds geen reactie gehad.
Antwoord van Babybum.nlBeste Denny,
Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling. Onze excuses dat je verkeerde artikelen hebt ontvangen en dat je hierop geen reactie hebt gekregen – dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.
We hebben geprobeerd je gegevens te koppelen aan een bestelling in ons systeem, maar op basis van de voornaam en het e-mailadres dat bij deze review vermeld staat, kunnen we je helaas niet terugvinden. Zou je contact met ons willen opnemen via service@babybum.nl, zodat we dit kunnen oplossen?
Team BabyBum.nl -
Sunny Deschachter Borie
Ik vroeg meermaals een retour maar mijn mails werden gewoonweg niet beantwoord
Mariam Asad
Awesome service fast delivery, perfect quality
Carolien van Heijst
Mooie items voor wasbaar luieren. Vooral de wasnetten voor de Hallbar emmer zijn handig! Een aantal linkjes naar producten kon ik zelf niet vinden maar via de mail werd ik snel geholpen.
Geen product ontvangen en geen reactie
Ik wacht al bijna 3 weken op mijn product en ik krijg geen reactie op email, whatsapp en voicemail. Totaal geen communicatie ontvangen behalve de bestelbevestiging. Ik heb helaas al betaald. Update: na het indienen van een geschil bij webwinkelkeur kreeg ik binnen twee uur een email dat ik mijn geld terug zou krijgen, dat is inmiddels gebeurd. Fijn dat het nu opgelost is maar jammer dat het op deze manier moest.
Eveline Verweij-ter Borg
Goede en snelle communicatie en service
Ing
Verkeerd product geleverd en na weken nog geen reactie.
Jennifer Blom
Na het telefoonnummer gebeld te hebben, belde Anja binnen een paar minuten terug. Het antwoord op mijn vraag moest ze even uitzoeken. Ze belde binnen 5 à 10 minuten alweer terug met het antwoord. De producten werden snel geleverd.
Ita
Het verkeerde product is geleverd en nu al meer dan een week geen reaktie op mijn mail en via de app.
Irma
Snel en goed verzonden
Marjet
Snel bezorgd
Silke Thomas
Fijne webshop. Door stockbreuk moest ik helaas iets langer wachten op mijn bestelling dan normaal, maar de communicatie hierrond verliep zeer correct.
EvM
Snelle service, scherpe prijzen, maar overbodig verpakkingsmateriaal mag achterwege gelaten. Gek om bij een duurzaam product extra materiaal mee te sturen.
Marleen
Babybum had even wat problemen met het magazijn, maar dat hebben ze netjes en met hele goede communicatie opgelost en het probleem met het magazijn is nu weer verholpen. Toen ik mijn bestelling deed hoorde ik een hele poos niets, en was het in eerste instantie moeilijk om in contact te komen. Maar na mijn tweede bericht belde Anja me op om uit te leggen wat er aan de hand was. Door de problemen met het magazijn moest ik erg lang op mijn bestelling wachten, maar Anja heeft het netjes opgelost. Ze heeft me heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling totdat die volledig geleverd was, het was een heel prettig contact. Er kan altijd iets misgaan, dat gebeurt nou eenmaal, en het persoonlijke contact waarmee Anja dat aanpakte was heel prettig.
Nynke Vellinga
Tip service, altijd antwoord op vragen en een goede website met alle voorlichting die je kan wensen. De huuroptie voor de kleinste maat is echt een uitkomst
Jaccoline
Duidelijke productinformatie, goede en persoonlijke service. Levertijd wordt niet exact aangegeven, maar producten werden binnen enkele werkdagen geleverd.