BackpackingLight.nl
Onze missie?
Jullie, zo zorgeloos als mogelijk is, te laten genieten van het buitenleven in al haar facetten.
Dit vertaald zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige outdoor/backpacking producten die niet alleen praktisch maar ook duurzaam van aard zijn.
Eerlijk en goed advies bij de aanschaf van je gear is zeer belangrijk en daarom staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel! Aarzel dus niet en vraag!
Bij ons worden alleen producten aangeboden die wijzelf door en door hebben getest en waar wij volledig achter staan v.w.b. kwaliteit en functionaliteit.
Wij zijn zelf zeer regelmatig in het veld te vinden. Hier geven wij outdoor workshops en cursussen, testen wij nieuwe uitrusting en zijn we vooral zelf aan het genieten van het “buiten zijn”
Zo zorgen wij er voor dat jij goed voorbereid op pad kan met alles behalve gewicht!
Groetjes Mike,
oprichter en eigenaar van de outdoor school; Tikaani Outdoor en de bijhorende webshop; BackpackingLight.nl
Erik Molenaar
Mooie spullen, nette prijzen, snelle service
Jana Vangansbeke
Super behulpzaam en heel vriendelijk!
Hoe beoordeel je BackpackingLight.nl?
Nils Blaschke
Goede service, snelle levering. Top!
Aagje Witman
Snelle reactie
Arvo Leo
Great service and a great selection of gear
Thijs Schouten
Snelle levering, vriendelijk bericht, mooie spullen tegen een prima prijs.
J B
Goede vlotte service en mooie producten
Pepijn
Top! Snel geleverd!
Peter P
Snelle service van specialist met goede spullen voor wandelvakanties.
Eelco De Vries
Duidelijk uitleg gekregen over de producten, er is veel kennis aanwezig en er wordt echt de tijd voor je genomen.
Een prettige ervaring! -
René
Snel geleverd. Goed contact
Lilly Bloem
Goede snelle service
R. Giesberts
Het bestelproces en de levering is geheel naar wens verlopen. BackpackingLight.nl heeft goede Outdoor-accessoires in haar assortiment. Je betaalt daar misschien een hogere prijs voor, maar dan heb je ook kwaliteitsspullen. Ik zal zeker een terugkerende klant zijn.
Ton van Hout
Zelfs communicatie op zondag en lekker snel geleverd. Top!
Rudolph Oehlers
Goede prijzen en service! 👌🏽
Kristof
Voor een tweede keer besteld bij Backpackinglight.nl
Ik had eerst nog een aantal vragen alvorens over te gaan tot een aankoop en werd meteen telefonisch goed geholpen. Bestelling wordt snel geleverd in België. Top. -
Cornelis
Alles ging goed, zeer tevreden met gekochte product
Robin Senoron
Onlangs heb ik de Lesovik Draka en Heksa besteld. Onwijs snelle levering en een fijne, persoonlijke benadering in de communicatie. Kwaliteit van de producten zijn zoals verwacht, helemaal top en easy in gebruik. Ook de aanvullende info, zoals instructies zijn duidelijk en leerzaam.
Werner van Keulen
Mike neemt echt de tijd voor je. Geeft goede en duidelijke uitleg en kent zijn producten door en door. Ook beschikt hij over een mooi plekkie waar je rustig de producten kunt testen. Echt een aanrader voor iedereen die in de Outdoor kwaliteit en service zoekt!
Anne
Goede en snelle service! Geweldige hulp van Mike en kreeg direct informatie over bestelling toegstuurd.