BakeMeChocolate

BakeMeChocolate

Voor kwalitatieve, overheerlijke en sublieme delicatessen bent u aan het goede adres. Wij maken producten waar veel tijd en liefde in zit, ook zijn de producten per seizoen/ gelegenheid aanpasbaar. Voor de mensen met dieet- en allergie wensen kunt u zeker ook bij ons terecht.

Smaakvol welkom!
De zekerheden van https://bakemechocolate.com/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben al sinds mijn jeugd gepassioneerd door bakken, en vooral gericht op het bereiden van producten zonder gluten en koemelk, dit komt omdat ik veel mensen in mijn familie heb die allergisch zijn voor gluten en koemelk. Ik heb altijd gezocht naar manieren om heerlijke en gezonde gebakjes te maken die geschikt zijn voor mensen met allergieën of dieetwensen. Daarom heb ik ‘’BakeMeChocolate’’ opgericht, een plek waar je kunt genieten van allerlei soorten zoetheden, die voor een grotere groep mensen beschikbaar zijn.


Bekijk Manifest