Bali Lifestyle
Lisette
Goede service! Pakket was na een aantal dagen nog niet geleverd door Post NL. Hierna werd het pakket nogmaals toegestuurd. Uiteindelijk het eerste pakket ook nog ontvangen en deze kon ik zonder kosten retour zenden.
G
Ik heb vier prachtige stoelen hier gekocht maar al snel is er een stoel gebroken, en daardoor zichtbaar dat het slecht gemaakt is. De website doet er helaas niets mee. Ik raad af om hier een aankoop te doen.
Hoe beoordeel je Bali Lifestyle?
Baukje Posthuma
Mijn producht was erg lelijk.
Afhandeling is wel netjes gegaan. -
Janneke Haverkort
Yvonne Mulder
Geweldige service !
Nathalie
Snelle levering, ontzettend netjes geholpen en supermooie producten. Heel erg betrouwbaar, raad deze webshop zeker aan!!
Pien
Prachtige wanddecoratie en ben er erg blij mee. Mijn bestelling was keurig verpakt en snel in huis!
Diana Leijendeckers
Anouschka
Mooie authentieke producten en een goede prijs. Snelle, goede en persoonlijke service.
Marjolein
Uitstekende service. De kandelaar was kapot gegaan tijdens de bezorging, binnen no time kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Snelle en vriendelijke reactie. Daarnaast zijn de producten prachtig!
Jo
Prachtige juju met de hand gemaakt snel geleverd goed verpakt
Moon
Prima prijzen en snelle levering. Laatste artikel was helaas wel stuk, maar kon ik zelf repareren. Daarom 4 en geen 5 sterren.
Cock Leeuwenkuyl
Mooi doek geweldig
Dave
Goede service, bestelling kwam goed en snel aan, ben blij met mijn producten 👍🥰
V. Bolthof
Snelle levering! Reactie via email ook goed.
SvdZ
Snel levering mooi producten
Dana Umarella
goede service en snelle levering, zeer tevreden
Jc Moeijes
Snelle levering netjes verpakt
Carla Roberti
Goede communicatie, fijne service!
Ton van Gastel
Prima service