Bamboebaas
CW
Telefonisch bereikbaar. Wel zelf je factuur even opvragen.
Jurgen De westelinck
Top matriaal , goede lever service
Hoe beoordeel je Bamboebaas?
Sander Van der Horst
Snelle levering, accuraat aan de telefoon en mooi product. Prijs lager als concurrenten mede door grote diameter van de bamboe.
A. Vos
Dekbedovertrek: duurzaam en fijn materiaal in een mooie kleur
Silvio
Goeie service, vragen werden duidelijk beantwoord en de contactpersoon leek mij een sympathieke gast.
SvG
Bamboe rolgordijn gekocht. Mooie kwaliteit en snelle levering.
Helma, Claudia, Maarten en André
Materiaal is precies als op de foto's. Je krijgt zelfs op zondag reactie op je vragen.
Bert G
Onze keuze op Bamboebaas was snel gemaakt na het zien van de duideijke website. Een snelle levering en goede uitleg volgde na bestelling. Ook de plaatsing van het rolgordijn bleek uiteindelijk zeer eenvoudig. Al met al een dikke prima
BoBo
Prachtig bamboerolgordijn! Mooie kwaliteit. Afspraak qua bezorging prima!
Gunter CUYPERS
Het bellen van de klantendienst ging vlot en snel. Dankzij deze snelle, behulpzame, opvolging van Thomas werd mijn bestelling op minder dan 24u in België geleverd. Top!! Dikke merci!
Esther Weijers
Erg vriendelijk en professioneel geholpen! Meedenkend en ruime keuze in assortiment:)
Jan De Mot
DPD heeft de bestelling afgeleverd in een winkel in Olmen. Gisteren zijn we daar naartoe geweest maar DPD had alles daar terug opgehaald daar de winkeleigenaar in verlof gaat. Dus geen bamboegordijn en ook geen nieuws. Fout bij DPD.
Antwoord van BamboebaasHi Jan,
Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet in ontvangst hebt kunnen nemen. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing en hebben je hierover zojuist een e-mail gestuurd.
Team Bamboebaas -
Jana Holt
Geweldige service en prima producten!
Priscilla van der heide
Snelle levering ,vriendelijke bezorger en een prachtig product! Aanrader om hier je bamboe schermen te kopen.
Peter
Snelle levering en goede kwaliteit.
Renate G.
Super Qualität, superschnelle Lieferung. Alles bestens. Gerne wieder
Marlieke Vissers
Super service! En zeer degelijk materiaal!
Piet v.Wingerden
Mooi product, zoals gehoopt te krijgen, en een hele goede bezorging Ik bestel hier zeker weer.
Dirk Timmer
Wat een fijne en professionele dienstverlening. Ik ben heel erg blij met de geleverde bamboematten!
Jill Peeters
Levering was super snel! En ben super blij met mijn gordijnen ! Echt super mooi 🤩