Bamboespecialist.com

Bamboespecialist.com

Bamboespecialist is dé leverancier van bamboeproducten voor zowel particulier als de zakelijke markt. Door eigen import kunnen we scherpe prijzen hanteren en de topkwaliteit waarborgen.

Vanuit Oirschot verzorgen we met nauwkeurigheid alle bestellingen door heel Nederland en België. Snelle leveringen en persoonlijk contact kunnen we garanderen door de goede samenwerking met onze vervoerder.

✔ Uitsluitend de beste kwaliteit bamboeproducten
✔ Altijd binnen 10 dagen geleverd indien voorradig
✔ Betaal veilig 14 dagen na ontvangst met Klarna
✔ Altijd scherp geprijsd door eigen import
✔ Gemakkelijk online bestellen of afhalen in Oirschot
9,4

• jean-pierre kockelbergh
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Levering perfect , chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam

• F. Rust
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Bij de bestelling gaf ik aan 4 egaalbruine schermen te willen.

Van de 4 donkere schermen waren er echter 2 dermate bedekt met heel lichte plekken dat ik ze wilde teruggeven. De reden was 'natuurlijke plekken'. Retour sturen zou weer 50 euro kosten. Waarom was er niets met mijn opmerking gedaan?

De loodsmanager liet mij blijken niet blij te zijn met klanten van zijn huurders die artikelen omruilen. Dat snap ik.

Toen ik thuis de nieuwe schermen in de beits zette en vergeleek met de eerste twee bleek dat ik 200 cm schermen had gekregen ipv 180 cm hoog. Nu heb ik 2 soorten schuttingen...

• Hoe beoordeel je Bamboespecialist.com?

• michel prim

Snelle verzorgde levering

• Tjeerd Boons
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Kwaliteit van de bamboehekken is goed. Slechts 3 sterren vanwege de bezorging en communicatie van de bezorgingsdienst XXL Pakket. Verzocht werd om te leveren in week 17 of 18, echter dat werd in week 16 en slechts 1 hek, terwijl er 11 besteld waren. Na er gemaild en gebeld is, kwam het binnen een week in orde.

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Snelle levering mooie kwaliteit fijn contact

• Mevr. Miltenburg
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Na dat er verkeerde schermen geleverd waren zijn ze snel opgeruimd.

• fred slijpen
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Geweldig boven verwachting super voor een geweldige prijs.

• Gwen Vergouwen
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Heldere en correcte service van bestelling tot en met de levering.

• Geert Jan

Top

• Jeanne-Marie Sparidaens
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Prettig geholpen, snelle leveringen. Zat op 1 paneel schade maar dag erna werdt het al verwisseld/ verholpen.. Dus top

• Anja
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Net als de vorige bestelling keurig verpakt en snel in huis

• Rene Kuijpers
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Bezorger stond plotseling voor de deur zonder dat we hier bericht van gekregen hadden. Ook was er 1 onderdeel niet bij dat ik na telefonisch contact alsnog kreeg opgestuurd.

• Belinda
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

In ons geval geen levering binnen 5 werkdagen. Ook de montagesets bleken apart te worden verzonden. Allemaal geen probleem, maar als je iets beloofd, moet je dat natuurlijk waarmaken. In 1 keer, en niet na extra zetten van een klant.
    Wat ik begrijpelijk vind; maar toch mis: (betaalde) service voor het tillen naar de verdieping (tuin). Het wordt bij de eerstvolgende deur gewoon neergezet. Wij zijn al op leeftijd en en zullen om die reden geen schuttingen meer bestellen. Tillen is voor ons niet te doen

• Martin Ridder De

Prima service!

• Joep Kruikemeier
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Super service waarbij meegedacht wordt met de klant. Zeer tevreden met m'n aankoop.

• Benny Essers
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Snelle levering zeer goed product

• Fred Keijman

Kwaliteit en snel bezorgd

• Wieke Kool

Zeer tevreden

• Hennie Timmer
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Levering door vervoersbedrijf netjes onder de carpot gezet zoals afgesproken

• Luc Van den Broek!
    Geverifieerde klant van Bamboespecialist.com

Een goed aan huis bezorgde levering van de bamboewanden, dank jewel !