Banders.. net even anders
John
juiste snelle levering, Top
Annemie
Gemakkelijke website en levering zoals op de site staat👍
Hoe beoordeel je Banders.. net even anders?
Gerard
Ruim assortiment en snelle service.
Freddy
goed geholpen en snelle levering
Ronald
De doos waarin het product zit, ziet er licht beschadigd uit. Helaas gaat het nog even duren voordat ik de inhoud kan beoordelen.
Na bestelling op maandagmorgen en de belofte van Banders dat verzending dezelfde dag geschiedt, heeft DPD er helaas een zooitje van gemaakt: het pakketje is pas na een week(!) in een pakketmuur beland, voor mij te laat om het zelf op te halen voor mijn vertrek naar het buitenland. In arren moede maar elders iets vergelijkbaars gekocht, voor de dubbele prijs. Die van Banders komen over een paar maanden vast wel eens in mijn handen.Antwoord van Banders.. net even andersHoi Ronald,
Wat jammer zeg dat de verzending zo traag is verlopen. Ik was hiervan niet op de hoogte. Je mag mij altijd bellen hoor of mailen. Dan had ik een nieuw pakket kunnen sturen.
Als je DPD wilt beoordelen voor deze trage zending dan kan dat hier: https://nl.trustpilot.com/review/www.dpd.com
Als je de binnenbanden wilt retourneren dan stuur mij een berichtje en ga ik dat voor je regelen.
De 3 sterren stellen mij teleur omdat ik van mening ben dat deze bij DPD horen :(
Groet Caroline van banders -
Geert
Snel telefonisch contact, bij problemen heeft ze altijd oplossingen en een positieve instelling,de bestelling komt altijd op de afgesproken moment. Meerdere keren hier al besteld en bevalt geweldig. Ik bestel hier zeker weer, en is voor iedereen een aanrader. (banden met velgen inmiddels gemonteerd en rolt weer mooi)
Caroline bedankt voor je geweldige inzet, voor een perfecte oplossing en tot de volgende order. -
Oli4
Top service. Snelle levering. Denkt goed mee.
Antwoord van Banders.. net even andersDankjewel voor de mooie review!
Topdoppen!
Fijne starlocks, die na een omweg (met ‘dank’ aan DPD) door wat extra moeite door Caroline toch gekomen zijn. Prima!
Antwoord van Banders.. net even andersJaaa soms kan het anders lopen dan verwacht maar wel echt heel fijn dat je alsnog de 5 sterren gunt! Dankjewel voor je eerlijke mooie review!
Pieter
goed geregeld.
Antwoord van Banders.. net even andersDankjewel voor de mooie review Pieter! Daar zijn we blij mee!
Henk
Super service en levering!
Antwoord van Banders.. net even andersTop om te horen Henk! bedankt voor de mooie review!
Pieter
Goede service, snelle afhandeling en keurig verpakt, zonder schade afgeleverd. Betrouwbaar adres!
Antwoord van Banders.. net even andersWat een mooie review Pieter, dit doet ons goed! Bedank voor het plaatsen van je review! Daar zijn we heel blij mee!
Jaap
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering
Antwoord van Banders.. net even andersDankjewel voor je complimenten! En bedankt voor de review!
Hendrik
Snell levering prima prijs maaier rijdt weer
Antwoord van Banders.. net even andersDankjewel voor je mooie review! Top dat de maaier weer z'n werk kan doen!
Greg
Banders heeft de klacht aanvaart, een nieuw band verzonden. Goede service. Mvg.
Antwoord van Banders.. net even andersHoi Greg, we hebben al contact gehad en helder wat er mis is gegaan. Ik begrijp deze review niet goed. Ik hoor graag van je als er nog iets is wat je wilt delen.
Martin
Snelle afhandeling dus snel bezorgd
Antwoord van Banders.. net even andersYesss zoals het hoort. Bedankt voor de review!
Mark
Afgehaald. Top geregeld
Antwoord van Banders.. net even andersDankjewel Mark voor je mooie review!
Louis
Hele goede buiten en binnenband, snel geleverd
Antwoord van Banders.. net even andersTop om te horen Louis! Dankjewel voor je mooie review!
Angelique
Ik bestel vaker bij Banders, altijd supersnelle levering. Lekkere grove banden op mijn zware off road scootmobiel maar deze gaan ook weleens lek ;-).
Antwoord van Banders.. net even andersWat en mooie review Angelique! Daar zijn we blij mee. Fijn dat het zo snel bij je was bezorgd!
Ton
Duidelijke website met heeeel veel keus. Mijn maat band stond er net niet bij. Gebeld en goed alternatief gekregen. Besteld en de volgende dag in huis! Prima service.Antwoord van Banders.. net even andersDankjewel Ton voor het plaatsen van de review! Gelukkig hadden we een alternatieve band.
Pe
Duidelijke site met goede info
Antwoord van Banders.. net even andersDankjewel voor je review en het mooie compliment!