Bank en Tafel 2 in 1
Renee
Snelle levering, alleen iets te weinig olie om 2 lagen aan te brengen, waarna ik het advies kreeg om voor 30 euro een nieuw potje te bestellen. Verder een heel leuk bankje met prachtige kussens.
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor de mooie review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee! Wij wensen u nog veel plezier van uw Bank en Tafel 2 in 1 en het kussenset! Mvg, Bas Witvliet
Mai Dinh
Goede communicatie inzake levering. We zijn hartstikke blij met de bank en hebben er zelf al zondagsontbijt in de zon van genoten. Aan te raden voor iedereen die het maximaal uit zijn/haar kleine tuin wilt halen
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor de mooie review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee! Wij wensen u nog veel plezier van uw Bank en Tafel 2 in 1! Mvg, Bas Witvliet
Hoe beoordeel je Bank en Tafel 2 in 1?
Marjon Birkhoff
Fijn dat de ‘bank en tafel 2in1’ gemonteerd werd geleverd!
Smits
Ik ben heel blij met de picknicktafel en de service was top!
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor de mooie review, fijn dat onze service uw is bevallen! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee! Wij wensen u nog veel plezier van uw Bank en Tafel 2 in 1! Mvg, Bas Witvliet
P. Boerefijn
Prima service en duidelijke communicatie. Mooie bank/tafel van goede kwaliteit en bij de bezorging wordt deze direct op de juiste plaats gezet. Aan sommige zaagkanten nog wat ruw, vandaar 4-sterren, maar hinderlijk is dit zeker niet. Kortom een hele goede ervaring.
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor de positieve review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee! Wij wensen u nog veel plezier van uw Bank en Tafel 2 in 1! Uiteraard nemen wij uw feedback over de zaagkanten mee! Mvg, Bas Witvliet
Mart
Robuuste bank/tafel, voldoet helemaal aan de verwachting. Mooi!
Patricia Broos
Hele fijne geode service
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Dankjewel voor de positieve review! Fijn dat het cadeau goed is bevallen! Wij wensen jullie en je ouders nog veel plezier van de Bank en Tafel 2 in 1! Met vriendelijke groet, Bas en Elke
Jakkus van der Salm
Afleverschema in overleg prima aangepast. Levering vlot en afdoende, hulde
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor de positieve review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Bas Witvliet
Roos van Roemburg
Prachtige picknictafel met open instap voor onze moeder besteld. De levering was snel en het contact was uitermate prettig!!
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Beste mevrouw van Roemburg, hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service op prijs heeft gesteld. Daar zijn wij en ons team altijd blij mee. Wij wensen uw moeder nog veel plezier van de picknicktafel! Met vriendelijk groet, Bas en Elke
Theo van de Langenberg
Snel en goed geleverd. Een goede uitleg gegeven en op zijn plaats in de achtertuin gezet. Klaar voor gebruik. Gewedig!!!
Irmgard Van Kalmthout
goede service nette levering, prachtige bank
Bert en Corry van den Broek
Nadat we bij een ander bedrijf problemen hadden met onze bestelling, hebben wij Bas en Elke aangeschreven. Vanaf deze eerste email ging alles zo anders dan bij hun concurrent. (al mag dit eigenlijk geen concurrent genoemd worden) Ze hielden ons over alles op de hoogte, en wij konden hun bellen of e-mailen als we iets wilden weten.Toen de tafel en kussenset gebracht werden, werdt het netjes op zijn plek gezet. Deze mensen leveren echt vakwerk! Je ziet dat aan alles af. Het is een plaatje en ik baal dat het nu constant regent en wij geen gebruik kunnen maken van de picknickbank.
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Beste Bert en Corry, hartelijk dank voor jullie lieve en positieve review! Wij zullen ons hele team op de hoogte brengen. Fijn dat jullie onze manier van werken op prijs stellen dat vinden wij fijn om te horen. We hopen dat er nog wat mooie najaarsdagen komen om toch nog even van de Bank/Tafel en de kussens te genieten. We wensen jullie nog veel plezier van de Bank/Tafel en de kussens, mvg, Bas en Elke
Wino van Iersel
Super service, door een combinatie ritje naar het mooie Zeeland de tafel/bank de volgende dag al binnen. Ook de kussens hebben ze voor elkaar gekregen om die ook nog te maken, superfijn.
Mooie degelijke tafel/bank, heel blij mee.Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, daar zijn wij en ons team altijd erg blij mee! Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Mvg, Bas van Bank en Tafel 2 in 1
Ilse Mollet
Aardige mensen en prima levering
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, daar zijn wij en ons team altijd erg blij mee! Mvg, Bas van Bank en Tafel 2 in 1
Kat
Zeer leuke bank en super handige picknicktafel!
Anja
Snel geleverd en omdat het in en uitklappen niet soepel ging kwam er na een paar dagen een monteur die het probleem verhielp. Ik ben heel blij met de bank.
Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, daar zijn wij en ons team altijd erg blij mee! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Mvg, Bas van Bank en Tafel 2 in 1
Ernst Toonstra
Mooie nette bank/Picnick tafel
Westerhuis
Ontzettend goede ervaring met dit bedrijf. We zijn op locatie uitgebreid geholpen een keuze te maken. Een ook de levering was top. De banktafels worden op bestelling gemaakt dus elke combinatie is mogelijk. Kussens ook zeer netjes afgewerkt en mooi stoffen. Aanrader!
R. van Dijk
Mooie bank-tafel, netjes afgewerkt en super snel geleverd tot in de tuin. Aanrader.
Ronnie
keurige service, goede kwaliteit van het product. kussen zien er ook super uit. al met al een aanrader