Bankhoes-Expert

Bankhoes-Expert

Bij Bankhoes-expert.nl vind je een uitgebreide verzameling bankhoezen, stoelhoezen en fauteuilhoezen. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook bankbeschermers, foulards en plaids aan. Heb je een bank met specifieke afmetingen? Geen probleem! Bij ons kun je ook op maat gemaakte hoezen bestellen.
8,6
Filter 68 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 44 met beschrijving

• Lenie van den Broek
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Snelle levering. Mooi product.

• Nicky Kruizinga

Ma

• Hoe beoordeel je Bankhoes-Expert?

• Ellen Rigter
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Deze banktopper is geweldig! Mijn hond kan lekker op de bank liggen zonder het leer te bevuilen met snoepjes en kluiven. Een absolute aanrader.

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Goede communicatie (met een echte medewerker, gelukkig geen chatbot!). Ook prima service.

• H.J. van den Bovenkamp

Super

• Anne Zandvoort
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

ik wil best een review schrijven maar dan zal ik toch echt eerst m'n bestelling moeten ontvangen en die heb ik nog niet gekregen en waar ie nu is, is dus de vraag.

Antwoord van Bankhoes-Expert

Beste Anne, Uw bestelling is verstuurd en het is 6 juni geprobeerd af te leveren bij u. Waarschijnlijk heeft u een mail gehad, vaak komt dat in de spam terecht. Mocht dat niet zo zijn stuur even een mail dan kan ik kijken wanneer ze het opnieuw aanbieden of dt het retour komt naar ons. mvg, Tim

• Kris Dugardyn

Geweldige service

• rudi verlinden

mooi prima

• Kees Rooks
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Ben zeer tevreden over de hockerhoes en de snelle levering.

• Paul Havinga

Goede kwaliteit. Snel geleverd. Goede pasvorm

• Ron Verschuren
    Review voor Bankhoes-Expert

Geweldige persoonlijke service, ik kreeg de hoes er niet goed op. Toen is er iemand van de webshop bij ons thuis langsgekomen en heeft het keurig voor ons gedaan. Toppers een dikke pluim.

• Els Maessen
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

De webwinkel moet geen verkeerd advies geven!!! Geef dan geen advies.

Beste Els,

We hebben even gekeken in ons systeem maar kunnen nergens geen klacht vinden. Daarnaast is het net besteld dus ik snap niet zo goed hoe en wat. Neem even contact met ons op want ik weet zeker dat we hier een oplossing voor hebben.

• Jan Deckmyn

Perfecte service

• Jeanette
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Goede service, hele snelle verzending. Zijn prachtige bankhoezen.

• Margot Strolenberg
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Had mijn bestelling de volgende dag al in huis.

• Be

Helaas nog niets ontvangen,
    U vraagt om een reactie op de levering, wellicht had ik moeten wachten, tot het bestelde artikel geleverd is!
    Excuses

Antwoord van Bankhoes-Expert

U heeft 18 december een bestelling geplaatst om een hoes op maat te laten maken. Het is nu 22 december en uw hoes is gisteren verstuurd. Dus we hebben binnen twee dagen tijd een hoes op maat voor u gemaakt. Teleurstellend dat u ons daar een slechte recensie om geeft omdat het eigenlijk een geweldige prestatie is om ondanks een grote drukte binnen twee dagen tijd een hoes op maat te maken voor u.

• Hillie van Dam
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Goed advies, snel kleurstalen ontvangen na bestelling snel geleverd

• Sieger
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Super snelle levering. Past precies. Goede kwaliteit. Heel blij mee.

• Marja Hoogwegt
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Goede voorlichting over materiaal en aanpassing aan ons specifieke model bank. Wat we wel minstens is een beschrijving van de stappen bij het aanbrengen van de hoes.
    Deze zat niet in het pakket, en hebben we van een andere bankhoes website moeten halen.
    Maar bij ons ontbrak een label om aan te geven wat de achterkant van de hoes is; dat was wel wat makkelijker geweest.

• Cis Golinvaux
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Geode prijs goede service juiste kleur